ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

jonniebegood30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/01/2005, 17:40:21
Άλλος με τη βάρκα μας...

(η Αλίκη στη "Μανταλένα")

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

12/01/2005, 17:50:51
κι άλλος για Χίο τράβηξε...

... κι άλλος για Μυτιλήνη....

Galadriel of Galadhrim

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

gimΝέο Μέλος
12/01/2005, 18:48:19
προσεξτε μην βυθιστη η βακρα σας και πατε ολοι στον πατο αμα θελεται να σας δοσω τα μπρατσακια μου μπας και την βγαλεται καθαρη

billh

12/01/2005, 19:13:15
μμμ... μάλιστα...

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά ....

αγαπητό νέο μέλος....

για πες κι άλλα... για πες κι άλλα...

Galadriel , Reloaded

WARNING !

12/01/2005, 19:49:01
πολύ ενδιαφέροντα βεβαίως βεβαίως...

του Θεμιστοκλέους βεβαίως βεβαίως...

(ο Τσαγανέας στο "το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο")

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

12/01/2005, 20:02:33
κάπου στο προηγούμενο ποστ του αγαπητού νέου μέλους,

διαπίστωσα την ύπαρξη μίας τελείας...

φαντάζομαι πως ήταν καθαρό λάθος!

ελπίζω να διορθωθεί σύντομα

G.

WARNING !

14/01/2005, 17:20:28

quote:

οποιος αναζητα την πραγματικη αληθεια πρεπει να εχει αυτια για να μπορει να ακουσει την αληθεια.

φιλτατε gim, ακου μερικες αληθειες αφου τις αναζητεις:

δεν υπαρχει καλο και κακο στην Φυση και στο Συμπαν

υπαρχει θετικη ενεργεια και αρνητικη ενεργεια που η κινηση τους δημιουργει το Συμπαν

το κακο ειναι ενστικτο και εφαρμογη του ανθρωπου και ΜΟΝΟ!

αν αμφιβαλεις δες απλα ειδησεις με ανοιχτα ματια και αυτια

τον πονο, την δυστυχια και τον θανατο ανθρωποι τους σπερνουν στον πλανητη

το οτι οι εβραιοχριστιανομουσουλμανοι δημιουργησανε εναν αποδιοπομπαιο τραγο (χρησιμοποιωντας στοιχεια απο τον Πανα και τον Βααλ για να χτυπησουν τις αλλες θρησκειες) τον διαβολο και του φορτωσαν ολες τις αδικιες και τις κακιες τους, ωστε λιγο πριν ψοφησουν να ζητησουν συγχωρεση (αφου ο διαβολος τους παρεσυρε, αυτοι ηταν καλα παιδια) και να συγχωρεθουν(sic), δεν σημαινει και πως υπαρχει και για τους υπολοιπους ανθρωπους!!!

quote:

η βασικη διαφορα του καλου απο το κακο ειναι οτι το κακο ειναι πολυ ευκολο νο το επικαλεστεις δηλαδη να ερθει οποτε θελουμε εμεις ενω οι αγιοι ερχονται η κανουν θαυματα οποτε θελουν αυτοι και δεν μπορουμε να εξασφαλισουμε την παρουσια τους με κανενος ειδους τελετουργικο ενω για το κακο υπαρχουν αρκετοι τροποι πχ βουντου και μαυρη μαγεια

δεν υπαρχουν αγιοι, ουτε και διαβολοι φιλε μου - ειναι δημιουργημα των ανθρωπων και η πιστη του καθενος μπορει να του δημιουργησει οραματα αρχετυπων που αντλει ο εγκεφαλος απο το μαζικο ασυνειδητο

το τι θα δεις εξαρταται απο εσενα και την αντιληψη σου και μονο!

πως ομως εισαι τοσο σιγουρος οτι το "κακο" ειναι ευκολοτερο απο το "καλο"???

αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι ολες οι σχολες αναζητησης και διαλογισμου επικεντρωνονται στην θετικη ενεργεια

και αυτο δεν ειναι τυχαιο!

ναι μεν αντλουμε ολοι απο την ιδια θαλασσα ενεργειας αλλα ο κακοπροαιρετος που προσπαθει να βλαψει, αντλει επιλεκτικα αρνητικη ενεργεια της οποιας γινεται αγωγος ο ιδιος

δε θελει πολυ σκεψη για να καταλαβουμε απο που βγηκε η παροιμια: οποιος σκαβει τον λακο του αλλου, πεφτει ο ιδιος μεσα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Horn_DopespadeΝέο Μέλος
18/08/2005, 23:49:09
Διάβασα αυτά που γράφετε οι περισσότεροι για τα πειράματα με τους καθρέφτες και τα κεριά και με έπιασαν τα γέλια. Θα σας εξηγήσω φυσικά το λόγο. Ασχολούμαι με το σατανισμό εδώ και χρόνια, είμαι μέλος της οργάνωσης Church of Lucifer και έχω διαβάσει αρκετά από τα βιβλία του Aleister Crowlei, του Anton LaVey και του Eliphas Levi. Με την εμπειρία λοιπόν που έχω μπορώ να σας βεβαιώσω ότι αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με καμία τελετή μαύρης μαγείας και μάλιστα δεν έχω διαβάσει για κάτι παρόμοιο. Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πρέπει να παίζετε με τον Διάβολο αν δεν έχετε αρκετές γνώσεις. Ο Σατανάς είναι μια ανώτερη ύπαρξη και δεν έχει να κάνει με τέτοιου είδους παιδικά πειράματα που γίνονται απο περιέργια.

Hail, Satan !

Meus Opus Magnus

Horn_DopespadeΝέο Μέλος
24/08/2005, 23:01:29
Μύηση στον Σατανισμό

Προσοχή !!! Το τελετουργικό που ακολουθεί είναι καλύτερα να γίνεται μόνο από συνειδητοποιημένους ενήλικες και όχι από μικρά παιδιά. Ο σκοπός του τελετουργικού είναι η επίκληση της δύναμης και της σοφίας του Σατανά σε αυτόν που θα το πραγματοποιήσει. Με λίγα λόγια είναι η πρώτη μύηση στο σατανισμό.

Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.

Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.

The Devil made me do it!
- Meus Opus Magnus –
Hail, Satan !!

24/08/2005, 23:31:29
quote:
Αυτό είναι ένα ισχυρό τελετουργικό που μπορείς να πραγματοποιήσεις την νύχτα, και όλα αυτά που χρειάζεσαι είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να είσαι μόνος, ένα πεντάλφα που θα το φοράς στον λαιμό σου και ένα μαύρο κερί.

Άναψε το κερί και τοποθέτησέ το μπροστά σου. Κάτσε κάτω, ανάπνεε βαθιά και χαλάρωσε. Όπως επικεντρώνεσαι στην φλόγα του κεριού, πές μέσα στο μυαλό σου ή φωναχτά: “Είμαι έτοιμος, Άρχοντα του Σκότους. Αισθάνομαι την δύναμή σου μέσα μου και εύχομαι να σε δοξάζω στην ζωή μου. Είμαι ένας από αυτούς που ανήκουν στον Διάβολο. Χαίρε, Σατανά !!”. Συγκεντρώσου στην εικόνα του Σατανά που φαντάζεσαι στο μυάλό σου και στην λέξη “Δύναμη” και άκουσε τι βγαίνει από μέσα σου. Έχεις απαντήσεις για τον εαυτό σου, που κανένας δεν μπορεί να σου δόσει. Αυτός είναι ένας απλός τρόπος για να επικαλεστείς τον Σατανά στην ζωή σου. Θα σε βάλει σε μια σειρά και θα σου πεί τι πρέπει να κάνεις για να είσαι χαρούμενος, δυνατός και συγκεντρωμένος και θα σου δόσει την ζωτικότητα και το κουράγιο να πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνεις.

ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΙ???? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ

Πέραν όλων αυτών να υπενθυμίσω ότι ο Σατανάς υπάρχει ως οντότητα μόνο στον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και τον Μωαμεθανισμό.

Για τον λόγο αυτό απλά για όποιον ανήκει σε άλλη θρησκεία ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ.

Η σατανοφοβία και η σατανολατρεία είναι προϊόν -κατά τη γνώμη μου- εκκλησιαστικών ιερατείων του Ιουδαϊσμού με σκοπό να προκαλέσουν τον ΦΟΒΟ στη μάζα.

Οι φουκαράδες ψευτοσατανιστές που πιστεύουν ότι ανάβοντας ένα κερι και λέγοντας 5 φράσεις θα αποκτήσουν δύναμη και ενέργεια, γοητεία και θα ελέγχουν τους γύρω τους πρέπει να ζητήσουν ψυχολογική υποστήριξη.

Τώρα αν κάνεις κάτι τέτοιο και σε "πιέσει" να διαβάσεις για τις εξετάσεις μάλλον έπεισες τον εαυτό σου ότι σε βοήθησε ο Διάβολος.

Από το Θρησκευτικό Μεσαίωνα έχουμε βγει εδώ και αιώνες -τώρα διανύουμε άλλου είδους Μεσαίωνα- ας ξεκολήσουμε πια από την δυαδική νοοτροπία του ασπρου μαύρου.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Edited by - gretel on 24/08/2005 23:47:18