ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Login - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Login - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

ixchel5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ixchelΝέο Μέλος
15/11/2003, 10:07:38
MM,

Lipon to provlima pou exw einai oti den mporw na kanw login.Den kanw lathos oute sto ID oute sto Pass.
Otan vazw to ID kai to Pass mou grafei oti eitan epitixis alla otan me girnaei pisw sta form eimai pali extos.

Yparxei kapio Provlima?

Sas efxaristw

Blessed Be

Blessed Be

LoucasΜέλος
15/11/2003, 17:27:52
ΦΙΛΕ ixchel

ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ TA COOKIES.ΕΒΑΛΑ ΨΗΛΟ ΔΕΙΧΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ LOGIN ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ TOOLS META INTERNET OPTIONS META PRIVACY KAI BAΛE TO STO MEDIUM HIGH.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Τ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΔΟΚΙΜΑΣΕ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

15/11/2003, 18:02:18
Καλησπέρα ixchel!

Αν οι συμβουλές του φίλου Loucas δεν έχουν λύσει το πρόβλημα, τσέκαρε μήπως έχεις κάνει διπλή εγγραφή και μήπως δημιουργείται έτσι πρόβλημα. (Σε περίπτωση που ισχύει αυτό, ανάφερέ το στο τόπικ ΔΙΠΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..! ΒΟΗΘΕΙΑ ADMIN... , για να διορθωθεί.

Επίσης, σχετικά με τα cookies, μπορείς να δοκιμάσεις να διαγράψεις αυτά που αναφέρονται στο esoterica (ή και όλα, αν δεν τα χρειάζεσαι). Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα λύσει το προβλημα.

Για πιο ακριβείς συμβουλές, κάνε κλικ στο παρακάτω τόπικ:
Logout problems

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω, να χρησιμοποιήσεις την ελληνική γραφή στα μηνύματά σου κι όχι τα greeklish. Αν υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα γιαυτό, τόπικς στα οποία δίνονται συμβουλές είναι τα ακόλουθα:
Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA

αυτή...που τα κατάφερε!

ixchelΝέο Μέλος
18/11/2003, 09:45:12
Merry Meet

Sas efxaristw poli epitelous mporesa kai ekana login diagrafontas ta cookies.

Blessed Be

DodosΝέο Μέλος
20/10/2003, 16:55:18
Υπάρχει μια ρήση του Σωκράτη η οποία στα νεοελληνικά μεταφράζεται ως εξής:Οσοι εκπαιδεύτηκαν όχι μόνο οι ίδιοι ζουν καλά και τα του οίκου τους διοικούν σωστά μα και τους άλλους ανθρώπους ωφελούν. Θα ήθελα την αρχική εκδοχή του ρητού στα αρχαία ελληνικά και αν είναι δυνατόν και την προέλευση του ρητού. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων