ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πιστεύετε ότι τα πνεύματα είναι ακριβώς δίπλα σας αυτή τη στιγμή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πιστεύετε ότι τα πνεύματα είναι ακριβώς δίπλα σας αυτή τη στιγμή; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

mimosa50 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
14/03/2010, 21:42:49
RE LOQ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..
ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ..
ΧΑΧΑΧΑ!!!

quote:
Και εγώ στην αρχή αυτό αναρωτιόμουν, αλλά μετά από πολύωρη ανάλυση των 2 λεπτών (γιατί αν διαρκούσε περισσότερο θα τα παρατούσα )

ΧΑΧΑΧΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ...!!

quote:
Η μυρωδιά δηλαδή είνα το σήμα κατωτεθέν της παρουσίας πνεύματος. Μα άλλωστε έτσι και τα ζώα που χρησιμοποιούν την όσφρηση ανιχνεύουν την "άφιξή" τους.

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΝΕΥΜΑ ..
(ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ..)

ΚΟΙΤΑ jackis ΦΙΛΕ ΜΟΥ ..
Η ΨΥΧΗ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΑ..ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥΝ ΕΠΕΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΝΟΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΗΣΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ?
ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΥΡΙΖΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ..

THE POWER OF THREE
CHARMED

jackisΝέο Μέλος
15/03/2010, 19:51:41
ΜΥΡΙΖΕ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ.
jackisΝέο Μέλος
15/03/2010, 19:54:08
ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΥΡΙΖΑΜΕ.
jackisΝέο Μέλος
15/03/2010, 20:05:07
CHARMED3 ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ; :

(ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ..)

15/03/2010, 20:54:36
ΚΟΙΤΑ ΕΞΑΑΤΑΤΑΙ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΠΡΙΝ
ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ (ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ...

ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠO
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..
ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ EKEI
ΠΧ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ..
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..
ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 15/03/2010 20:56:17

LQGΜέλος
15/03/2010, 21:14:34
quote:

RE LOQ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..
ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΚΟΡΠΑΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ..
ΧΑΧΑΧΑ!!!

Το κατά δυναμήν (ή δυναμίν, δεν τα πολυγουστάρω τα αρχαία). Το γέλιο είναι ζωή και η ζωή είναι για κλάματα... Τι να κάνουμε...;

quote:

CHARMED3

ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ..
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..
ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..

Εδώ φίλε jackis τα πράγματα σοβαρεύουν. Όπως λέει και η φίλη CHARMED3, ξέχασέ το. Με αυτό φυσικά εννοώ να μην το παίρνεις στα σοβαρά λες και είναι το τέλος του κόσμου ή λες και η ζωή σου εξαρτάται απ'αυτό. Δεν εννοώ να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σου για να ξεχάσεις τις αναμνήσεις που έχει αφήσει πίσω του το πρόσωπο. Αυτό θα ήταν λάθος. Αλλά μην το κοιτάς ως "Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν!" Γιατί αυτό θα το εκμεταλλευτούν άλλοι για να σου αποστραγγίξουν κάθε υπόλειμα αξιοπρέπειας είτε εννοούμε ανθρώπους συμφεροντολόγους, είτε εννοούμε τα πονηρά πνεύματα που επιθυμούν να μας καταστρέψουν. Στη δεύτερη περίπτωση, τα πνεύματα θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν "μεταμφιεσμένοι" στο πρόσωπο που έχασες παρασύροντάς σε στην αμαρτία. Εξάλου μην ξεχνάς: Είναι παμπόνηροι...

Πάντα με Χαρά, Ειρήνη, Ευτυχία, Ζωή, Ελπίδα, Κωνσταντίνα, Μαρία, Παναγιώτα, κτλ (χωρίς εννοώ κάποιαν από εδώ μέσα, μην παρεξηγείται )

ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

"Could it be my imagination, the mirror of my fantasy? - A fear-induced hallucination - Or is there no way back from the halo of darkness?"

15/03/2010, 21:34:56
quote:
Το κατά δυναμήν (ή δυναμίν, δεν τα πολυγουστάρω τα αρχαία). Το γέλιο είναι ζωή και η ζωή είναι για κλάματα... Τι να κάνουμε...;

AXAXXA!! ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ...
ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ
ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!

quote:
Εδώ φίλε jackis τα πράγματα σοβαρεύουν. Όπως λέει και η φίλη CHARMED3, ξέχασέ το. Με αυτό φυσικά εννοώ να μην το παίρνεις στα σοβαρά λες και είναι το τέλος του κόσμου ή λες και η ζωή σου εξαρτάται απ'αυτό. Δεν εννοώ να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον εαυτό σου για να ξεχάσεις τις αναμνήσεις που έχει αφήσει πίσω του το πρόσωπο. Αυτό θα ήταν λάθος. Αλλά μην το κοιτάς ως "Θεέ μου, δεν είναι δυνατόν!" Γιατί αυτό θα το εκμεταλλευτούν άλλοι για να σου αποστραγγίξουν κάθε υπόλειμα αξιοπρέπειας είτε εννοούμε ανθρώπους συμφεροντολόγους, είτε εννοούμε τα πονηρά πνεύματα που επιθυμούν να μας καταστρέψουν. Στη δεύτερη περίπτωση, τα πνεύματα θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν "μεταμφιεσμένοι" στο πρόσωπο που έχασες παρασύροντάς σε στην αμαρτία. Εξάλου μην ξεχνάς: Είναι παμπόνηροι...

+ΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΩΣ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΩ..

quote:
Πάντα με Χαρά, Ειρήνη, Ευτυχία, Ζωή, Ελπίδα, Κωνσταντίνα, Μαρία, Παναγιώτα, κτλ (χωρίς εννοώ κάποιαν από εδώ μέσα, μην παρεξηγείται )

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

CHARMED

jackisΝέο Μέλος
16/03/2010, 16:37:04
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ.
25/02/2004, 05:51:06

...AUM NAMA SHIVAYAH....

ATMASHAKTIH...

25/02/2004, 05:53:44
25/02/2004, 05:56:43
25/02/2004, 05:58:18