- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Τριανταφυλλόπουλος

Αν η Χ.Α. βγει κυβέρνηση, τα τουρκικά αεροσκάφη, θα καταδιώκονται ή θα καταρρίπτονται;
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 27/06/2012 16:57:43

macedon
quote:Αν καταρρίπτωνται, φοβάσαι να πολεμίσεις;
Αν η Χ.Α. βγει κυβέρνηση, τα τουρκικά αεροσκάφη, θα καταδιώκονται ή θα καταρρίπτονται;

quote:
AN πλησιάσουν εννοείς;
Έστων αν πλησιάσουν! Πες μου βρε Μάσεντον, μη με κρατάς σε αναμένα κάρβουνα
quote:quote:Αν καταρρίπτωνται, φοβάσαι να πολεμίσεις;
Σωστά κατάλαβες Αίολε οτι ρωτάω αν η Χρυσή Αυγή θα μας βάλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε πόλεμο.
Για να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ψηφίζουμε δηλαδή.
quote:
ΥΓ. Την Παρασκευή έχω ομιλία στη ΧΑ στη Θεσσαλονίκη. Έλα να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις, δημόσια, μπροστά σε όλους, και να σου δείξω και μερικά από τα "στελέχη" του ΕΝΕΚ, αν βέβαια σου επιτρέψουν τα αφεντικά σου να ξεμυτίσεις από την τρύπα της ανωνυμίας στην οποία βρίσκεσαι...
Έχω μπερδευτεί λιγάκι, κάπου διάβασα να λες πως δεν είσαι ούτε στέλεχος μα ούτε μέλος της Χ.Α.
???

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
quote:...κι εγώ σε ρώτησα αν φοβάσαι να πολεμήσεις.
Σωστά κατάλαβες Αίολε οτι ρωτάω αν η Χρυσή Αυγή θα μας βάλει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε πόλεμο.
Για να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ψηφίζουμε δηλαδή.

Πόσω μάλλον να πολεμήσω για μια φασιστική κυβέρνηση που δεν ψήφισα κιόλας.
Ξέρεις ποίοι είναι...

κάπως έτσι είναι η αρχή ενός αποσπάσματος κάποιου Γάλλου νομίζω φιλόσοφου που μιλούσε για τη σοφία των Ελλήνων.
Αν κάποιος ξέρει περισσότερα για το συγκεκριμένο απόσπασμα και για το άτομο που το είπε παρακαλώ να μας το γράψει γιατί δε μπορώ να το βρω
quote:
Ο Σίλλερ για τον Έλληνα.--------------------------------------------------------------------------------
''Καταραμένε Έλληνα,
Όπου να γυρίσω τη σκέψη μου, όπου και να στρέψω τη ψυχή μου, μπροστά μου σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, ποίηση, θέατρο, αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά μου, πρώτος κι αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, μαθηματικά, φιλοσοφία, ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για δημοκρατία διψώ, ισονομία και ισοπαλία, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη γνώση.
Γιατί να σ' αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν μ' αφήνεις στη δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;
(Απο τον Πασχάλη στο τοπικ Ελληνάρες!!!!)
Μάλλον αυτό το κείμενο εννοείς.
Το είχα διαβάσει και εγώ κάπου αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέριες, όλο και κάποιος όμως θα ξέρει.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
για τη σοφία των Ελλήνων.
Έγώ πάντως ζω πόσα χρόνια με τους Έλληνες και δεν έχω δει καμμία σοφία.
Σε όλα σου τα post το μόνο που λες είναι μια γραμμή η οποία λέει :
Άκουσα , μου είπανε , κάπου αλλά δε θυμάμαι που διάβασα , ναι φίλε τάδε έχεις δίκιο , κλπ . Ποτέ δεν τεκμηρίωσες , ποτέ δεν πήρες σαφή θέση .
Ναι έχει και η Ελλάδα ζωντανά σαν εσένα τι να κάνουμε ;
O αναζητών
Apostolos
_________________________![]()
"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."
MILHSES POTE ME GEROYS AN8RWPOYS?
DEN EXOYN MAGALOPREPEIS EKFRASEIS, OYTE PERIPLOKOYS SYLLOGISMOYS POLLES FORES ALLA EXOYN POLH SOFIA NA PROSFEROUN... OPWS KAI POLOI ALLOI.
... KATALABAINW OTI OTAN AKOUS PANTOY GYRW SOY TO SHMANTIKOTERO 8EMA NA EINAI TO BIG BROTHER KTL APOGOHTEYESAI... ALLA TO OTI DEN FAINETAI ME THN PRWTH MATIA DEN SHMAINEI OTI DEN YPARXEI...
AYTA GIA TOYS MONTERNOYS ELLHNES... PAROLO POY TO APOSPASMA PISTEYW MILAEI GIA TOYS ARXAIOYS...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
Σε όλα σου τα post το μόνο που λες είναι μια γραμμή η οποία λέει :
Άκουσα , μου είπανε , κάπου αλλά δε θυμάμαι που διάβασα , ναι φίλε τάδε έχεις δίκιο , κλπ . Ποτέ δεν τεκμηρίωσες , ποτέ δεν πήρες σαφή θέση .
Και εσύ σε όλα τα σου τα post το μόνο που κάνεις είναι να τσακώνεσαι με τον wolffaced. Χάρη σε μένα έχεις λόγο ύπαρξης. Θα σε παρακαλούσα να μην ξανασχοληθείς μαζί μου, όπως δεν ασχολούμαι και εγώ μαζί σου.
quote:
MILHSES POTE ME GEROYS AN8RWPOYS?
DEN EXOYN MAGALOPREPEIS EKFRASEIS, OYTE PERIPLOKOYS SYLLOGISMOYS POLLES FORES ALLA EXOYN POLH SOFIA NA PROSFEROUN... OPWS KAI POLOI ALLOI.
silverwolf φυσικά και πολύ γέροι έχουν σοφία αλλά είναι όπως οι άλλοι γέροι στις άλλες χώρες. Το σχόλιο που έκανα εγώ ήταν για την και καλά σοφία που έχουμε σαν φυλή. Ίσως οι πρόγονοι μας να ήταν σοφοί, εμείς όμως;
quote:
polles fores xreiazetai na pame makria,gia na katalavoume tin axia tou topou mas k twn anthrwpwn tou............
Σε αυτό που λες μπορεί να έχεις δίκιο όμως πρέπει να ζήσει κάποιος για πολύ καιρό εκτός Ελλάδος και από την στιγμή που εγώ δεν το έχω κάνει δεν ξέρω πως είναι.
Δε νομίζω σε όλα τα post μου να ασχολούμαι μαζί σου , ευτυχώς τα post μου είναι εδώ και μπορεί ο καθένας να τα δει , όπως και τα δικά σου .
Όταν γράψεις με στοιχεία και εμπεριστατωμένη άποψη τότε θα πάψω να σε χαρακτηρίζω και θα κάνω καλοπροαίρετο διάλογο μαζί σου .
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ θα σου απαντάω και θα θίγω τα κακός κείμενα ( πάντα κατά την γνώμη μου ) επειδή εδώ μέσα μπαίνουν και άλλοι και διαβάζουν και από αυτά που γράφεις μπορεί να παραπλανηθούν .
ΓΚΕ ΓΚΕ ? Ή ΝΟΥΚΟΥ ΓΚΕ ΓΚΕ ?
O αναζητών
Apostolos