- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
'97 στο χωριό μου κάπου στη Χαλκιδική.Είχα ανέβει στο χωριό για τον γάμο ενός ξαδέρφου μου.Έφτασα στο χωριό γύρω στις 10-11 το πρωί.Πήγα το μεσημεράκι στο σπίτι του ξαδέρφου μου. καθόμασταν γύρω στα 5-6 άτομα στην αυλή πίνοντας καφέ.Ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι διώροφο,με σάπια σκάλα ανοιχτά παραθυρόφυλλα και σπασμένα τζάμια..Εγώ θυμόμουν από τη τελευταία φορά που είχα πάει στο χωριό (καμιά πενταετία πριν) ότι εκεί μέσα ένας μπάρμπας το είχε κάνει κάτι σαν αποθήκη.Σε κάποια φάση πέφτει το μάτι μου ασυναίσθητα στο ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και βλέπω ένα κοντάρι σκούπας να κάνει την κίνηση του σκουπίσματος.Σκέφτηκα κάποιος/α σκουπίζει και έχει προφανώς σκύψει για να μαζέψει με το φαράσι( τι πιο λογικό ) μέχρι που χάθηκε.Δεν έδωσα σημασία.Το επόμενο βράδυ κανονίσαμε με τους άλλους να βγούμε.Ένας ξάδερφος ετοιμαζόταν, αφού αποφάσισε τελευταία στιγμή να έρθει μαζί μας, και εμείς τον περιμέναμε έξω από το παλιόσπιτο.Ρωτάω τότε τον ένα, ποιος έρχεται σε αυτό το σπίτι?Κανένας μου λέει.Δεν το βλέπεις?Σάπιο είναι και ακουμπάει ελαφρά το πόδι του στη σκάλα και ψιλοραγίζει. Τι λες ρε του λέω. Αφού εχθές το πρωί είδα κάποιον να σκουπίζει εκει πάνω. Μου λέει οτι δεν υπάρχει περίπτωση! ΟΚ.Το ξέχασα το θέμα. Το επόμενο πρωί και αφού απολαμβάναμε και πάλι τον καφέ μας τον ξαναρωτάω και μου λέει πολλοί λένε οτι στο σπίτι αυτό πολλές φορές έχουν δει κάποιον εκεί μέσα κτλ.
Ήταν η τελευταία φορά που πήγα στο χωριό.Δεν ξέρω τι ήταν, εγώ το μόνο που ξέρω είναι οτι κάτι είδα εκεί μέσα.Δεν το έχω πει σε κανένα άλλο. Και μόνο που το σκέφτομαι με διαπερνάει ένα ρίγος
Nessuno e perfetto
Edited by - Wayra on 01/06/2009 01:40:25
πριν από ενάμιση χρόνο σκοτώθηκε μια κοπέλα από τη σχολή μου με το αγόρι της, με μηχανή..το έμαθα την ίδια μέρα κ στεναχωρήθηκα πολύ.δεν την ήξερα ιδίαίτερα,ούτε είχαμε κάνει πολλή παρέα, αλλά όπως κ να'χει ένας άνθρωπος σκοτώθηκε...την ίδια μέρα που το έμαθα, ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ κ είχα κλείσει τα μάτια μου κ ενώ έκλαιγα σκεφτόμουν γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο.δε μπορούσα να ηρεμήσω όταν ξαφνικά, είδα σαν σε όνειρο(ενώ δε με είχε πάρει ο ύπνος) την κοπέλα που σκοτώθηκε να στέκεται μπροστά μου γελαστή, μου σήκωσε το κεφάλι που το είχα σκυμμένο κ μου είπε: "έλα μην κλαίς..είμαι καλά" άνοιξα τα μάτια μου κ δε μπορούσα να πιστέψω τι συνέβη..σκοτώθηκε μαζί με το αγόρι της, κ ήταν πολύ ερωτευμένη...μάλλον ήθελε να μου πει ότι είναι καλά εκεί πάνω...
αξίζει να παλέψεις, για κάτι που αξίζει να το κερδίσεις...
Ειμαι καινουρια και γραφτικα ιδικα για αυτο το θεμα!
Μου εχουν συμβει πολλα περιεργα πραγματα!!!
Μερικες φορες βλεπω ονειρα που γινονται πραγματικοτητα , αλλες φορες πραγματα κινουντε στο δωματιο μου απο μονα τους και αλλα τετεια.
Θα σας τα πω αλλη μερα ομως...
(''v'') ' v '
(''v'') ' v '
(''v'') ' v '
quote:
Edited by - hanter on 30/08/2009 11:34:23
πρωτα πρωτα ειμαι καινουργια κ πραγματικα το forum ο βρισκω ενδιαφερον!
Μου αρεσει πολυ να διαβαζω τρομακτικες η και παραξενες ιστοριες...
οχι ομως να τις ζω η ιδια..![]()
Πριν λιγες μερες βρισκομουν στο χωριο μου με την μητερα κ αδερφη μου...εγς με την αδερφη μου κοιμομασταν μαζι σε ενα κρεβατι.Καποια στιγμη σηκωθηκα για να παρω το νερο που βρισκοταν διπλα μου...μολις αφησα το ποτηρι και καθως γυρνουσα για να κλεισω το φως,παρατηρησα μια σκια στον τοιχο...σαν καποιου μικρου αγοριου...στην αρχη νομιζα πως ηταν απο το βαζο αλλα τ μετακινησα κ βεβαιωθηκα πως δεν ηταν απο κει και ηταν απιθανο να ηταν κ απο καπου αλλου!!
ξυπνησα την αδερφη μου και παραξενευτηκε και αυτη καθως δεν υπηρχε κατι που δημιουργουσε την σκια...
πηγαμε να κοιμηθουμε σε αλλο δωματιο καθως φοβηθηκαμε κ το επομενο βραδυ που κοιταξα δεν ηταν εκει...
εχω και αλλη μια προσωπικη εμπερια αλλα αλλη φορα...
τωρα παω για νανι...![]()
m 8imizeic oti wraio exw zicei...anamniceic pou kaneic dn 8a tic cviceic...
(''v'') ' v '
(''v'') ' v '
Anyway το φαινόμενο που περιγράφει το lo0ko0maki της "σκιάς" που εμφανίζεται για λίγο και εξαφανίζεται είναι αρκετά συνηθές αν και εμένα προσωπικά δεν μου χει τύχει απ' όσο θυμάμαι.
Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και είναι όλες αρκετά ακραίες συν τρομαχτηκές.
Η μία εξήγηση, του "πολύ κόσμου" και κυρίως αυτού που , είναι ότι αυτή η σκιά προέρχεται απο ένα παράλληλο σύμπαν.
Η άλλη εξήγηση ότι προέρχεται απο μια παράλληλη διάσταση(αλλά το ίδιο σύμπαν).
Η τρίτη εξήγηση είναι οτι πρόκειται για μια "παρέμβαση" ή και "επέμβαση" κοσμικών ταξιδιοτών του χρόνου απο τους οποίους "ξέφυγε" μία σκιά.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα