ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
WayraΝέο Μέλος
01/06/2009, 01:34:15
Γεια σας.Θα σας πω κι εγώ μια ιστοριούλα η οποία έγινε καλοκαίρι του
'97 στο χωριό μου κάπου στη Χαλκιδική.Είχα ανέβει στο χωριό για τον γάμο ενός ξαδέρφου μου.Έφτασα στο χωριό γύρω στις 10-11 το πρωί.Πήγα το μεσημεράκι στο σπίτι του ξαδέρφου μου. καθόμασταν γύρω στα 5-6 άτομα στην αυλή πίνοντας καφέ.Ακριβώς απέναντι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι διώροφο,με σάπια σκάλα ανοιχτά παραθυρόφυλλα και σπασμένα τζάμια..Εγώ θυμόμουν από τη τελευταία φορά που είχα πάει στο χωριό (καμιά πενταετία πριν) ότι εκεί μέσα ένας μπάρμπας το είχε κάνει κάτι σαν αποθήκη.Σε κάποια φάση πέφτει το μάτι μου ασυναίσθητα στο ένα από τα παράθυρα του σπιτιού και βλέπω ένα κοντάρι σκούπας να κάνει την κίνηση του σκουπίσματος.Σκέφτηκα κάποιος/α σκουπίζει και έχει προφανώς σκύψει για να μαζέψει με το φαράσι( τι πιο λογικό ) μέχρι που χάθηκε.Δεν έδωσα σημασία.Το επόμενο βράδυ κανονίσαμε με τους άλλους να βγούμε.Ένας ξάδερφος ετοιμαζόταν, αφού αποφάσισε τελευταία στιγμή να έρθει μαζί μας, και εμείς τον περιμέναμε έξω από το παλιόσπιτο.Ρωτάω τότε τον ένα, ποιος έρχεται σε αυτό το σπίτι?Κανένας μου λέει.Δεν το βλέπεις?Σάπιο είναι και ακουμπάει ελαφρά το πόδι του στη σκάλα και ψιλοραγίζει. Τι λες ρε του λέω. Αφού εχθές το πρωί είδα κάποιον να σκουπίζει εκει πάνω. Μου λέει οτι δεν υπάρχει περίπτωση! ΟΚ.Το ξέχασα το θέμα. Το επόμενο πρωί και αφού απολαμβάναμε και πάλι τον καφέ μας τον ξαναρωτάω και μου λέει πολλοί λένε οτι στο σπίτι αυτό πολλές φορές έχουν δει κάποιον εκεί μέσα κτλ.
Ήταν η τελευταία φορά που πήγα στο χωριό.Δεν ξέρω τι ήταν, εγώ το μόνο που ξέρω είναι οτι κάτι είδα εκεί μέσα.Δεν το έχω πει σε κανένα άλλο. Και μόνο που το σκέφτομαι με διαπερνάει ένα ρίγος

Nessuno e perfetto

Edited by - Wayra on 01/06/2009 01:40:25

butterfly23Νέο Μέλος
21/06/2009, 17:38:51
γεια σας...είμαι νέο μέλος...διάβασα όλες τις ιστορίες κ πολλές από αυτές ήταν ίδιαίτερα εβδιαφέρουσες...
πριν από ενάμιση χρόνο σκοτώθηκε μια κοπέλα από τη σχολή μου με το αγόρι της, με μηχανή..το έμαθα την ίδια μέρα κ στεναχωρήθηκα πολύ.δεν την ήξερα ιδίαίτερα,ούτε είχαμε κάνει πολλή παρέα, αλλά όπως κ να'χει ένας άνθρωπος σκοτώθηκε...την ίδια μέρα που το έμαθα, ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ κ είχα κλείσει τα μάτια μου κ ενώ έκλαιγα σκεφτόμουν γιατί να συμβεί κάτι τέτοιο.δε μπορούσα να ηρεμήσω όταν ξαφνικά, είδα σαν σε όνειρο(ενώ δε με είχε πάρει ο ύπνος) την κοπέλα που σκοτώθηκε να στέκεται μπροστά μου γελαστή, μου σήκωσε το κεφάλι που το είχα σκυμμένο κ μου είπε: "έλα μην κλαίς..είμαι καλά" άνοιξα τα μάτια μου κ δε μπορούσα να πιστέψω τι συνέβη..σκοτώθηκε μαζί με το αγόρι της, κ ήταν πολύ ερωτευμένη...μάλλον ήθελε να μου πει ότι είναι καλά εκεί πάνω...

αξίζει να παλέψεις, για κάτι που αξίζει να το κερδίσεις...

Kiss_Me_BabyΝέο Μέλος
31/07/2009, 15:21:28
Γεια σας!!!
Ειμαι καινουρια και γραφτικα ιδικα για αυτο το θεμα!

Μου εχουν συμβει πολλα περιεργα πραγματα!!!
Μερικες φορες βλεπω ονειρα που γινονται πραγματικοτητα , αλλες φορες πραγματα κινουντε στο δωματιο μου απο μονα τους και αλλα τετεια.

Θα σας τα πω αλλη μερα ομως...

hanterΜέλος
30/08/2009, 10:13:41
καλημερα σε ολους..τοσο καιρο προσπαθω να στειλω αλλα δεν ηξερα το πως..λοιπον..απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου εχω δει το φαντασμα της θειας της μητερας μου ουσιαστικα γιαγια της ηταν αλλα επειδη ηταν νεα δεν ηθελε να την λεμε γιαγια αλλα θεια τσπ..μια μερα εκει που χορευα κ τραγουδουσα στον καθρεφτη σαν 14χρ. που ημουν τοτε στο δωματιο του αδερφου μου κ που το συνιθηζαμε να κανουμε με την μητερα μου κ την μικροτερη αδερφη μου γυριζω κ κοιταζω προς την πορτα κ βλεπω μια γυναικα με αναμαλιασμενα μαλλια γουρλομενα ματια κ ανοιχτο στομα καθοταν κ με κοιταζε με το καφαλι της να εξεχει απο τον τοιχο κ ασυνεσθητα ξανα γυριζω κ συνεχισα αυτο που εκανα..για δευτερολεπτα αφου συνιδητοποιο τι ειδα σταματαω κ γυριζω ξανα προς τα εκει κ την βλεπω δινω δυναμη στον εαυτο μου χωρις να δειξω οτι τρομαξα κ κανω να παω προς το μερος της μολις καταλαβε οτι την ειδα τρομαζει κ χανεται πισω απο τον τοιχο οπου προεξειχε το καφαλι της..αρχιζω να ψαχνω ολο το σπιτι,αναβω ολα τα φωτα εψαξα μεχρι τα πιο απιθανα μεροι δεν ηταν πουθενα φοβηθηκα μην ειχε μπει καμμια στο σπιτι κ μπαινω στο σαλονι κ βλεπω την φωτο της θειας η οποια ηταν ολο'ι'δια μ'αυτην εκει τα επαιξα τελειως κ φευγω κατευθεια κ παω στην γιαγια μου οπου ηταν η μανα μου,την ρωτησα αν ανεβηκε επανω αλλα κανενας τους δεν ειχε ανεβει..σημειωσει οτι το δωματιο του αδερφου μου ηταν παντα το πιο κρυο..κ εκεινος εχει δει καποια αντρικη μαυρη σκια την οποια την εχει δει κ αισθανθει κ η μητερα μου αλλα την εχω αισθανθει κ εγω..αλλα οταν ημουν μικρη ειχα παθει κατι το οποιο πιστευω οτι επαιξε μεγαλο ρολο σ΄αυτα που εβλεπα κ στα ονειρα μου αλλα κ στην μεταθανατιον ζωη αλλα θα το διηγηθω καποια αλλη στιγμη..εχω αρκετα να πω κ για στοιχιομενα μεροι που μου εχουν πει κ που ειχαμε παθει με μια παρεα κοριτσιων στην σαλαμινα..περιμενω τις γνωμες σας..

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
30/08/2009, 10:57:56
εεεεεεεεεεεεεεε..κανεις δεν ειναι μεσα..??? που πηγατε ολοι..???? ειμαι η μονη που εχω μπει προσφατα..ολοι στελνατε απο τον προηγουμενω μηνα κ πισω..γιατιιιιιιιιιιι...??????? μπειτε βρε παιδια..κ παλι καλημερα σας..!!!

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
30/08/2009, 11:30:02
κιss me baby πες καποιες απο τις ιστοριες σου..δεν εστειλες τελικα να μας πεις τι σου εχει συμβει..!! αλλα πως να στειλεις αφου την εχουν κανει ολοι απο εδω..μονο εμεις οι δυο εχουμε στειλει πιο προσφατα..κ σε μ'ενα δεν απαντ.κανεις..

(''v'') ' v '

quote:

Edited by - hanter on 30/08/2009 11:34:23

lo0ko0makiΝέο Μέλος
10/09/2009, 01:57:06
So...

πρωτα πρωτα ειμαι καινουργια κ πραγματικα το forum ο βρισκω ενδιαφερον!

Μου αρεσει πολυ να διαβαζω τρομακτικες η και παραξενες ιστοριες...
οχι ομως να τις ζω η ιδια..

Πριν λιγες μερες βρισκομουν στο χωριο μου με την μητερα κ αδερφη μου...εγς με την αδερφη μου κοιμομασταν μαζι σε ενα κρεβατι.Καποια στιγμη σηκωθηκα για να παρω το νερο που βρισκοταν διπλα μου...μολις αφησα το ποτηρι και καθως γυρνουσα για να κλεισω το φως,παρατηρησα μια σκια στον τοιχο...σαν καποιου μικρου αγοριου...στην αρχη νομιζα πως ηταν απο το βαζο αλλα τ μετακινησα κ βεβαιωθηκα πως δεν ηταν απο κει και ηταν απιθανο να ηταν κ απο καπου αλλου!!
ξυπνησα την αδερφη μου και παραξενευτηκε και αυτη καθως δεν υπηρχε κατι που δημιουργουσε την σκια...
πηγαμε να κοιμηθουμε σε αλλο δωματιο καθως φοβηθηκαμε κ το επομενο βραδυ που κοιταξα δεν ηταν εκει...

εχω και αλλη μια προσωπικη εμπερια αλλα αλλη φορα...
τωρα παω για νανι...

m 8imizeic oti wraio exw zicei...anamniceic pou kaneic dn 8a tic cviceic...

hanterΜέλος
13/09/2009, 10:50:27
καλημερα..!! καλως ηρθες στο esoterica..αληθεια την ξανα ειδες αυτη την σκια οσο ησουν εκει..?? μηπως εχει συμβει κατι εκει που δεν ξερεις..εμενα στο εξοχικο μου στην σαλαμινα το οποιο το ειχαμε αγορασει απο μια αλλη οικογενοια στο οποιο πεθανε η μητερα τους εκει κ τους ειχε δωσει ευχη κ καταρα να μην το πουλησουν ποτε..οταν βαψαμε τους τυχους λευκους εμφανιστηκε μια μαυρη μορφη γριας που σαν να κρατουσε κατι στα χερια στον τοιχο κ που οσες φορες κ αν τον τριψαμε κ τον ξανα βαψαμε εμενε εκει..το τι μας ειχε συμβει εκει μεσα ειναι απεριγραπτο..μεχρι κ να πεθανουμε οικογενιακος ενα βραδυ γιατι μπουκωσε η σομπα κ αν δεν ξυπνουσε η μητερα μου να μας ξυπνησει θα πεθαιναμε απο ασφηξια στον υπνο μας κ μολις σηκωθηκαμε η σομπα λειτουργουσε κανονικοτατα..!!! εμφανιστηκαν ποντικια κ εξαφανιστηκαν μονα τους..μια μερα που πηγα να ανοιξω τα παραθυροφυλλα στο σπιτακι που ειχε στην αυλη,ανοιγει αποτομα κ ενοιωσα σαν κατι να μου εσπρωξε τον αγκωνα κ βρεθηκε το χερι μου μεσα απο το τζαμι,λιγο ελειψε να μου κοψει τενοντα κ να εμπαινα χειρουργιο..τσακωνομασταν συνεεεεεχεια ομως..!!!! τα παιδια αυτηνης τους ειχαμε πετυχει πολλες φορες να ερχονται κρυφα κ να παρακολουθουν απο μακρια..μαλλον ηξεραν πολυ καλα τι συνεβαινε εκει αλλα εμεις τι φταιγαμε..????? μεχρι κ ο παπας που ειχαμε φερει ειχε πει οτι οντως υπαρχει ενα πνευμα μεσα στο σπιτι..το τρελο ειναι οτι οταν το πρωτο ειχαμε δει αυτο το σπιτι ηταν σαν στοιχιομενο,ακομα κ οι γειτονες οσο ζουσε αυτη φοβοντουσαν να περασουν μεχρι κ απ'εξω..δεν πλησιαζαν καν..!!!! αλλα ο πατερας μου ειχε φαγωθει να το παρουμε για να ημαστε κοντα με τους κουμπαρους μας..απο τοτε δεν ξανα πατησαμε εκει κατω η μητερα μου κ τα αδερφια μου..ασε που καποιες φορες που ειχα παει μονη μου ακουγα βηματα που οσο πηγαιναν πλησιαζαν ολο κ πιο πολυ στην πορτα κ χτυπους στο παραθυρο κ ουτε φυσαγε εξω ουτε τα κλαδια του δεντρου ακουμπουσαν εκει κ φοβηθηκα κ πηρα το μηχανακι κ πηγα σε εναν φιλο αρον-αρον μες στην νυχτα..αστα να πανε με το κολοσπιτο..!!! αστα να πανε σου λεω..!!!

(''v'') ' v '

hanterΜέλος
13/09/2009, 10:55:35
lookoomaki σε σ'ενα αναφερομαι..ξεχασα να βαλω το ονομα σου στο μνμ..

(''v'') ' v '

13/09/2009, 12:21:34
Δεν χρειάζεται να βάζεις πάντα όνομα ο άλλος καταλαβαίνει συνήθως.

Anyway το φαινόμενο που περιγράφει το lo0ko0maki της "σκιάς" που εμφανίζεται για λίγο και εξαφανίζεται είναι αρκετά συνηθές αν και εμένα προσωπικά δεν μου χει τύχει απ' όσο θυμάμαι.

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις και είναι όλες αρκετά ακραίες συν τρομαχτηκές.

Η μία εξήγηση, του "πολύ κόσμου" και κυρίως αυτού που , είναι ότι αυτή η σκιά προέρχεται απο ένα παράλληλο σύμπαν.
Η άλλη εξήγηση ότι προέρχεται απο μια παράλληλη διάσταση(αλλά το ίδιο σύμπαν).
Η τρίτη εξήγηση είναι οτι πρόκειται για μια "παρέμβαση" ή και "επέμβαση" κοσμικών ταξιδιοτών του χρόνου απο τους οποίους "ξέφυγε" μία σκιά.

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα