ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ρίξτε μια ματιά! (Καταστάσεις που βιώνουν οι ετοιμοθάνατοι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ρίξτε μια ματιά! (Καταστάσεις που βιώνουν οι ετοιμοθάνατοι) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sodom15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SodomΝέο Μέλος
01/04/2004, 00:36:36
se perissoteres periptwseis ap'oses theloume na pisteuoume oi etoimothanatoi ligo prin thn apoxwrhsh tous apo ton kosmo touto dinoun shmadia oti epikoinwnoun me nekrous suggeneis h filous.Tote giatroi kai suggeneis lene pws <<o etoimothanatos exase ta logika tou h exei paraisthhseis>>.Se merikes periptwseis oi etoimothanatoi de gnwrizoun pws ta agaphmena proswpa pou vlepoun exoun pethanei,pragma pou ginetai gnwsto argotera.Yparxoun periptwseis kata tis opoies h epikoinwnia ginetai me atoma pou zoun alla vriskontai makria.Ola auta deixnoun oti o thanatos den einai to telos kai apoteloun ena apo ta isxurotera epixeirhmata gia na sthrixtei auth h thewria.Se alles periptwseis oi etoimothanatoi akoun mia Mageutikh Mousikh,mia Ourania Melwdia pou den einai allh apo th Mousikh twn Sfairwn tou Puthagora.Polles fores ton Ouranio auto hxo ton akoun kai oi anthrwpoi pou tous sumparastekontai.An parei kaneis touta ta gegonota/oramata memonwmena pithanon na mhn tous dwsei idiaiterh shmasia.Ostoso,to fainomeno epanalamvanetai suxna.Epomenws prepei na tuxei peraiterw ereunas kai na mhn aporriptetai san fantasiwsh h paraisthhsh.Giati h stash tou swstou ereunhth me to anoixto mualo einai na eksetazei kathe sumvan oso fantastiko ki an fainetai ek prwths opsews.

01/04/2004, 00:47:42
---------------------------------------------------------------------

Στην προσπάθεια του ESOTERICA να προωθήσει την ελληνική γραφή
στο διάλογο που διεξάγεται στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να
διευκολύνει την περιήγηση των μελών στα FORUMS, συνιστούμε
την αποφυγή χρήσης των greeklish στα μηνύματα, όπου αυτό είναι
εφικτό.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι τεχνικοί λόγοι που το εμποδίζουν,
μπορείτε να ανατρέξετε στα θέματα:

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
και να ακολουθήσετε τις εκεί συμβουλές. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι
να σας βοηθήσουν, εάν προκείψουν περεταίρω προβλήματα.

---------------------------------------------------------------------

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Stefanos29Νέο Μέλος
01/04/2004, 04:32:49
ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ SODOM ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜ. ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΝ ΘΕΜΑ! ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.
ΕΤΥΧΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!
ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΤΗΝ 10Η ΔΗΛΑΔΗ) ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΗΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΝΟΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΥΔΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ! ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΛΩΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΙΣΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ) ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

SodomΝέο Μέλος
02/04/2004, 00:00:58
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΤΗΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ!

sansationfΜέλος
02/04/2004, 14:52:53
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ Κ.Τ.Λ ???

respect

02/04/2004, 15:05:23
Πραγματικά το πιστεύεις αυτό sansationf;

Va(l)nta ......
+κακή διάθεση

giagiakaΜέλος
02/04/2004, 15:16:24
καλησπερα ,
θυμηθηκα διαβαζοντας την ιστορια σου 2 χρ. πριν οταν η γιαγια μου ηταν στα τελευταια της στο νοσοκομειο . καθομουνα διπλα της με την μαμα μου και συζηταγαμε ( ειχε μεχρι στιγμης πληρη αντιληψη ) . μας λεει οτι θα κοιμηθει λιγακι γιατι ηταν κουρασμενη . μετα απο πεντε λεπτα ξυπνησε . μας ειπε οτι δεν θελει να κοιμηθει αλλο γιατι θα "ξαποστασει" μετα εκει που θα παει , γυρισε προς εμενα και μου ειπε να μην φοβηθω οτι και να δω και οτι ολα ειναι στο προγραμμα !
ξαφνικα λεει στην μητερα μου " μα καλα δεν ντρεπεσαι ?" . την κοιταξαμε με απορρια ! και συνεχιζει " και τα παιδια εχεις αφησει νηστικα και τον πατερα σου τον εχεις αφησει ορθιο και εσυ καθεσαι ?"
( ο παππους ειχε πεθανει 12 χρονια πριν !!!)
της λεω "γιαγια τι βλεπεις ? " και μου απαντα φυσικοτατα " τον παππου σου και την Βαγγελη με το αβαπτιστο! "
λιγα λεπτα αργοτερα "εφυγε "

εμαθα κατοπιν οτι τα παιδια που εβλεπε ηταν η Βαγγελη , η κορη της που ειχε χασει 2 χρ απο πνευμονια και το αβαπτιστο που πεθανε απο ικτερο 3 μερες μετα την γεννα .....

ισως λοιπον λιγο πριν "φυγει" επικοινωνησε με τους ανθρωπους που αγαπουσε ... ισως ομως και να ειναι παιχνιδια του μυαλου .....

I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, to discover that I had not lived !!!

sansationfΜέλος
02/04/2004, 15:19:39
quote:
Πραγματικά το πιστεύεις αυτό sansationf;

ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ??? ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!!

respect

02/04/2004, 15:29:23
χμ..δεν ξέρω αν θα'ταν ωραία... Aν συνειδητοποιήσεις το "μέγεθος"
της αιωνιότητας//μάλλον θα'ταν λίγο βαρετά... Eσύ τι λες;
Kαλωσήρθες giagiaka!!
Πολλοί άνθρωποι πάντως πριν πεθάνουν "βλέπουν" αγαπημένα
πρόσωπα που έχουν πεθάνει πιο πριν...

Va(l)nta ......
διχασμένη προσωπικότητα

sansationfΜέλος
02/04/2004, 15:37:33
ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.....

respect

02/04/2004, 15:48:51
Kαλά, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι
αν κ μετά το θάνατό μου έχω κ τους ίδιους γείτονες!!!
Kανείς δεν θέλει να χάσει τους αγαπημένους του//αλλά
αυτό μου κάνει λίγο "κόλαση"...

Va(l)nta ......
δεν θέλω τους ίδιους γείτονες μετά θάνατον!!!

02/04/2004, 19:11:26
Επιτρέψτε μου να προτείνω κάποια σημαντικά βιβλία, τα οποία έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο Φόρουμ, αφού έχουν ξαναγίνει σχετικές συζητήσεις:

• "Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ" παλαιός τίτλος "ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ" - ΑΝΝΙΕ ΒΕSΑΝΤ
  • DION FORTUNE: "Μέσα από τις πύλες του θανάτου"

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

bladerunnerΜέλος
02/04/2004, 21:20:38
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Αγαπητοι συνforumήτες οι περιγραφές σας μου θύμησαν την ιστορία που μου έλεγε η μητέρα μου κάποτε, όταν της είχα πει ότι φοβάμαι τα φαντάσματα... Κάπως έτσι μου τα είπε:

"Τους ζωντανούς να φοβάσαι!! Οι νεκροί δεν μπορούν να σε πειράξουν... Οι ψυχές δεν έρχονται πίσω, παρά μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για τις 40 μέρες μετά την Ανάσταση και όταν είναι να πεθάνει κάποιος. Θυμάμαι όταν ο παππούς μου πέθενε (ο δικός μου προπάππους δηλαδή....) και ήταν στα τελευταία του, ΕΙΧΕ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!! Όταν τον ρωτήσαν γιατί γελάει, απάντησε φυσικότατα ΜΑ ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΩ!! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ;!;!; Μέχρι και την μητέρα του έβλεπε.... "

Μπορώ να πω, πως από τότε και μετά η μάνα μου δεν θα έπρεπε να είχε παράπονο που είμαι κολλημένος με τα μεταφυσικά και τα ανεξήγητα.... Αυτό που λένε καλύτερα να μασάς...

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

katiaΜέλος
03/04/2004, 19:50:27
ΣΤΟ ΤΗΛΕΡΑΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΝΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

astral-projectΜέλος
03/04/2004, 19:59:15
καλησπερα σας.

εχω να πω και εγω μια ιστορια που αφορα θανατο.

η γιαγια μου κοιμοταν στο σπιτι της στο χωριο για μεσημερι. ξαφνικα την βλεπει η θεια μου να πεταγεται πανω και να ανοιγει την μπαλκονοπορτα και να βγαινει εξω.

"τους βλεπεις?" λεει στην θεια μου?

η θεια μου δεν εβλεπε τιποτα και νομιζε οτι η γιαγια ειναι επιρεασμενη απο καποιο ονειρο.

"τους δυο χαροντες, τους βλεπεις?"

"καλπαζουν στα μαυρα αλογα τους και φορουν μαυρες καπες"

"πανε στο χωριο .... και στο χωριο ..... και θα παρουν δυο ψυχες"

η θεια μου φυσικα προσπαθησε να την συνεφερει.

την επομενη μαθαμε οτι σε αυτα τα δυο χωρια εφυγαν δυο ανθρωποι....

Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.