- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - eViL on 12/11/2003 02:03:27
Φιλτατε endorama σε αυτο που ιπες πιο πανο σε σχεση με τιν σκεψη και το παρκισον
αν ο ανθρωπος καταφερει να χρισημοποιησει πανω απο το 10% του μιαλου του μπορει να κανει φοβερα πραγματα.
Τορα στο θεμα του εξοτερικου χωρου εγω εχω ακουσει οτι γινετε απλα πρεπει να ειναι βραδυ (ετσι εχω ακουσει) αλλα απο την αλλοι φανταζεσται να το κανεις σε κανενα παρκο και να εχει και κανα 2 ατομα 10 μετρα πιο εκει η δεν θα γινει τπτ ι θα γινει ΧΑΜΟΣ ![]()
╟�SeC╬Or_�╣
δεν μιλώ για παραισθηση... μιλώ για τηλεκινηση και την δυναμη του μυαλου ....κτλ κτλ...
αν νομιζεις φιλε evil οτι μονο εσυ μπορεις να εκφραζεις αυτα που θες τοτε μην τα παραθετεις καπου οπου καποιοι αλλοι μπορει να εχουν διαφορετικη αποψη.
Απο το αβαταρ που εχεις και μονο δειχνει ποσο πορωμενος εισαι με το "κακό".
Να μου πεις κι εγω στα 17 μου με νεκροκεφαλες στις μπλουζες κυκλοφορουσα...
εν πασει περιπτωση να 'σται καλα...
Άλλα είχα σκοπό να πω και άλλα θα πω.Και αυτό γιατί ο στόχος είναι να "απομακρυνθείτε" και όχι το αντίθετο.
Φίλε evil, συνήθως αυτοί που βροντοφωνάζουν ότι έχουν γνώσεις,δεν έχουν.Εκείνοι που γνωρίζουν μένουν σιωπηλοί.Νομίζεις ότι είμαι στην θεωρία "καλή" και γι'αυτό πρόσθεσα ή "διόρθωσα" κάποια πράγματα?
Όπως είπε και ένα άλλο μέλος παλιότερα, δεν συμμετέχω σε όλα τα θέματα (τα διαβάζω όμως),διότι δεν έχω κάτι ουσιαστικό να πω.Είναι ένας από τους δυο λόγους που θα έπρεπε να "γράφουμε".Ο άλλος είναι για να μάθουμε.
Μην κρίνεις επιπόλαια λοιπόν.Πάντως η αλήθεια ακούγεται πολλές φορές σαν παραμύθι και "εμείς" δεν πιστεύουμε στα υπερβολικά (καλώς ή κακώς).
Φίλε μου,παροτρύνεις και άλλους να δοκιμάσουν την πράξη αυτή.Με τι σκοπό?Τι κερδίζει κανείς?Η απάντηση σου νομίζω ότι θα είναι σημαντική.
Δεν είπα ότι δεν έχουν δύναμη τα πνεύματα.Το εξήγησα νομίζω.Δική σου είναι η ενέργεια.Έχεις δει φάντασμα να μπαίνει από την πόρτα?![]()
Λες ότι το πνεύμα σου είπε κάτι που ήξερες μόνο εσύ.
Γιατί ρώτησες κάτι που ήδη γνώριζες?Για επιβεβαίωση?Εννοείται ότι κάπως πρέπει να σε μαγνητίσει για να συνεχιστεί το παιχνίδι.Αυτά τα λίγα που ξέρουν λένε και εσύ "πέφτεις" στην παγίδα.Δεν είμαστε στην εφηβεία πια.Δεν δικαιολογούμαστε.Όποιος έχει μυαλό...
Ο νοών νοείτω...
Ο επόμενος παρακαλώ! ![]()
Φίλε trivil, ναι είναι εύκολο να καλέσεις πνεύματα.Πόσο εύκολα τα ξεφορτώνεσαι και τι ψυχικά τραύματα σου αφήνει όλη η ιστορία,είναι άλλο θέμα.
Φίλε Neos, μιλάς για την κλασική επιστημονική εξήγηση-δικαιολογία της αυθυποβολής.Αυτά τα αφήνω για τους ορθολογιστές.Εγώ απλά πιστεύω αυτά που βλέπω.
Μήπως δεν "άξιζε" να έρθει σε σένα?Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ.
Καλή σας μέρα....και φρόνιμα.![]()
Kαι τώρα το κουφό της ιστορίας:
Ένας γνωστός μου προχθές είχε την εξής ιδιοφυή ιδέα: Ήθελε να κάνει επίκληση πνευμάτων αλλά είχε ακούσει ό,τι λέγεται και εδώ, έκανε πρώτα LBRP (για να μην έρθει κακό πνεύμα ντε) και μετά επίκληση... Φυσικά κανένα πνεύμα δεν πλησίασε καν, ενώ αυτός παραλίγο να λιποθυμήσει. Γιατί παραλίγο να λιποθυμήσει?? Επειδή χρησιμοποίησε 2 άκρως αντίθετες τεχνικές σε συνδυασμό???

ΦΙΛΕ EVIL ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ? ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ Ο WICCA ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ !ΤΕΣΠΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
1. τι ειναι το LBRP;
2. Σολωμοντας - Σολωμονικη, τι σχεση εχει το 1ο με το 2ο; με σκετα λογια γινεται το 2ο ή με κακποια αντικειμενα (βοηθηματα);
-----
Rules are made to be broken...
quote:μπορει ομως δεν ειναι κανενας σε θεση να μας πει με ακριβεια το τι θα μπορει να κανει ο ανθρωπος
αν ο ανθρωπος καταφερει να χρισημοποιησει πανω απο το 10% του μιαλου του μπορει να κανει φοβερα πραγματα.
παντος υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που χρησιμοποιουν ενα μεγαλυτερο ποσοστο του ανθρωπινου εγκεφαλου και αυτοι ειναι οι επιληπτικοι αρα ισως υπαρχει λογος που δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε σε μεγαλυτερα ποσοστα αυτο το "εργαλειο"

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 13/11/2003 00:57:19
quote:Ο Φίλος YHVH έγραψε: Ένας γνωστός μου προχθές είχε την εξής ιδιοφυή ιδέα: Ήθελε να κάνει επίκληση πνευμάτων αλλά είχε ακούσει ό,τι λέγεται και εδώ, έκανε πρώτα LBRP (για να μην έρθει κακό πνεύμα ντε) και μετά επίκληση... Φυσικά κανένα πνεύμα δεν πλησίασε καν, ενώ αυτός παραλίγο να λιποθυμήσει. Γιατί παραλίγο να λιποθυμήσει?? Επειδή χρησιμοποίησε 2 άκρως αντίθετες τεχνικές σε συνδυασμό???
Ο φίλος ΩΝ έγραψε: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LBRP ΑΚΡΙΒΩΣ ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!'
ΦΙΛΕ EVIL ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ Ε-ΜΑΙΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ? ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ Ο WICCA ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟΝΙΚΗ !ΤΕΣΠΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
Καλοί μου φίλοι συνιστώ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
Για τον φίλο YHVH και ΩΝ. Ο φίλος σου κόντεψε να λιποθυμήσει για διάφορους πιθανούς λόγους και θα τους παραθέσω καθώς έχω ψάξει το LBRP σχεδόν σε κάθε τεχνική του πλευρά και το έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Το συγκεκριμένο τελετουργικό υπάρχει σε τουλάχιστον 5000 σελίδες στο Ιντερνετ.
1ον Το LBRP χρειάζεται πολύ καλή δυνατότητα οραματισμού (visualization) καθώς δεν δουλεύουμε μόνο στο φυσικό πεδίο αλλά ταυτόχρονα και στο Αστρικό. Πρέπει να έχουμε κάνει αρκετές ώρες ασκήσεων οραματισμού και διαλογισμού.Ενώ κάνω το τελετουργικό (με κλειστά μάτια για συγκέντρωση) και σχεδιάζω το πεντάγραμμο στο φυσικό επίπεδο η συνείδηση μου είναι αλλού, σε Ναό πάνω στο Αστρικό το οποίο πήρε εβδομάδες να φτιαχτεί (σαν να φτιάχνατε ένα αυτοκίνητο κομμάτι κομμάτι στο μυαλό σας με την παραμικρή λεπτομέρεια).
2ον Επειδή το LBRP απαιτεί αυτόν τον οραματισμό ο ανεκπαίδευτος νούς παθαίνει υπερφόρτωση και για αυτό πολλοί έχουν τρελαθεί με τις μαγικές πρακτικές γιατί η διεύρυνση της συνείδησης και του Νού θέλουν μικρά βήματα,αρχίζουμε με οραματισμό, διαλογισμό κτλ και σιγά σιγά μπαίνουμε στην συνειδητή ονειροπόληση για να εισέρθουμε στο χώρο του Αστρικού πεδίου.
Το LBRP όπως και κάθε τέτοιο τελετουργικό ανυψώνει την συνείδηση σε φοβερά επίπεδα για να συνεχίσει ο τελετουργός κάποια εργασία.
Για αυτό και απαιτεί ασκήσεις πρίν την πρώτη μας απόπειρα αλλιώς θα λιποθυμήσουμε όπως ο φίλος μας ή θα προκαλέσουμε νοητική ανισσοροπία στον εγκέφαλο μας με τέτοια κόπωση. Επίσης χωρίς οραματισμό δεν είναι τόσο δυνατό για αυτό και δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνο στο φυσικό επίπεδο γιατί η προστασία του είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη.
3ο Οι πεντάλφες πρέπει να σχεδιαστούν γεωμετρικά τέλεια στον αέρα και με πραγματική πίστη, ειδάλλως δεν "πιάνουν".Αυτο αναφέρουν πολλοί σοβαροί στο χώρο τελετουργοί και προειδοποιούν για την τελειότητα οποιουδήποτε γεωμετρικού σχήματος στο φυσικό επίπεδο καθώς αντανακλάται στο Αστρικό πεδίο. . Εγώ ξεκίνησα κάνοντας τες σε πίνακα με κιμωλία με κλειστά μάτια. Επίσης και στη φαντασία σας πρέπει να σχεδιάζονται ως μπλέ φωτεινές γραμμές σε μαύρο φόντο. Επίσης οι πεντάλφες πρέπει να κλείνουν τέλεια στο τελείωμα, ειδάλλως κάποιος επισκέπτης μπορεί να "εισέρθει" μέσω κακοσχεδιασμένου συμβόλου.Δεν πρέπει να αφήνουμε ανοιχτές πύλες.
4ο Το LBRP έχει και κάποιον κύκλο τον οποίο σχεδιάζουμε με τη φαντασία μας υποτίθεται στο Αστρικό πεδίο. Ο Κύκλος είναι με άσπρο φώς, αλλά το άσπρο φώς ελκύει όλων των ειδών τα όντα, άρα είναι σαν να βγάζεις φωτοβολίδα στο Αστρικό πεδίο και να λές Γιούχου εδώ είμαι.Αυτο είναι ένα μειονέκτημα του εν γένει. Ο κύκλος πρέπει να κλείσει τέλεια, είναι για ένα μικρό δωμάτιο και άν βγεις απο αυτό χάνει την ισχύ του και πρέπει να ξαναγίνει.
5ο τα ιερά εβραικά ονόματα του Θεού που φορτίζουν τα πεντάγραμμα όπως το ΥΗVH δεν πρέπει να προφέρονται χύμα, αλλά βιμπράρονται. Το βιμπράρισμα θέλει εξάσκηση όμοια με αυτή του επαγγελματία υψίφωνου. Την ώρα που σχεδιάζουμε το πεντάγραμμο και μόλις το κλείσουμε φανταζόμαστε ότι εισπνέουμε αυτο το εβραικό θείο όνομα έως ότου κατέβει στα πόδια μας και ύστερα ανεβαίνοντας γραφτεί στα εβραικά στην καρδιά μας με χρυσά ή λευκά γράμματα. Στην συνέχεια το εκπνέουμε συλλαβιστά σιγανά αλλά με όλη μας την δύναμη (O Crowley π.χ έλεγε ότι ο μαθητής δεν πρέπει να έχει ούτε τη δύναμη να σταθεί όρθιος και η ένδειξη ιδρώτα είναι καλό σημάδι)εκπνέοντας σαν σίφουνας νιώθοντας το να δονείται μέσα στο κεφάλι μας και το φανταζόμαστε να βγαίνει απο μεσα μας και να ανοίγει μεγαλώνοντας πρός το άπειρο σαν φωτοβολίδα για να δώσουμε σήμα πρός τα εκεί, να δονήσουμε το σύμπαν ουσιαστικά.
Απο την μικρή μου πείρα αντιλήφθηκα ότι θέλει πολύ πίστη τόσο όσο όταν τρέμει κάποιος προσευχόμενος στο θεό. Εάν δεν γίνει έτσι μην περιμένετε επιτυχία.
5)Η επίκληση των Αρχαγγέλων για να φυλάξει το χώρο μας προυποθέτει πίστη σε αυτούς και αφού έχουμε φτιάξει τόσο τέλεια την μορφή τους στη φαντασία μας διαλογιστικά που με το που κλείνουμε τα μάτια μας τους βλέπουμε σαν ζωντανούς.Στην αρχή τους βλέπεις σαν φωτογραφίες αλλά αργότερα οι εικόνες τους ζωντανεύουν και βλέπεις ακόμα και τις χλαμύδες τους να κυματίζουν. Ακόμα όμως καινα τους σκεφτεί κανείς σαν τοπία π.χ έναν καταρράκτη για το Γαβριήλ ή ένα λιβάδι για τον Ουριήλ αρκεί.Φυσικά δεν ερχόμαστε σε επαφή άμεσα με τους ίδιους ακόμα και άν μας μιλήσουν για κάποιο θείο δίδαγμα, αλλά με τις κοσμικές ακτίνες τους.
Πρέπει να δημιουργηθούν δηλαδή οι απαραίτητες σκεπτομορφές για να "κατοικήσουν" εκεί μέσα, να τους απευθύνουμε χαιρετισμό και με μεγάλο σεβασμό. Επίσης θέλει και καλό θυμίαμα. Βάζω αριστης ποιότητας μοσχολίβανο και σανταλόξυλο και κεριά αντίστοιχα με το χρώμα τους για Γή,Αέρα,Νερό και Φωτιά που αντιπροσωπεύουν.
6) Καθαρότητα ψυχής και πνεύματος είναι απαραίτητα. Τα θεία πνεύματα δεν εισακούγονται απο μολυσμένες ψυχές. Αφιερωση χρόνου για να απομακρυνθούν υλικές σκέψεις και κοσμικές έννοιες είναι απαραίτητη. Ενα καλό τελετουργικό μπάνιο με αλάτι είναι must πρίν το LBRP. Εάν υπάρχει και λινή ρόμπα ειδικά για αυτό το σκοπό είναι ακόμα καλύτερα. Ολα τα υλικά όπως κεριά,ρούχα, θυμιατήρια κτλ πρέπει να έχουν καθαγιαστεί με καποιο τελετουργικό, αντίστοιχη δουλειά με αυτή που κάνει ένας ορθόδοξος ιερέας, καθότι και αυτός εάν το καλοσκεφτούμε είναι απλά ένας λευκός τελετουργός μάγος. και εγώ πρίν απο κάθε LBRP ξεκινώ με το Πάτερ ημών και προσεύχομαι τόσο προσηλωμένα που συχνά πιάνω το σώμα μου να ριγεί. Φυσικά το LBRP σύμφωνα με πολλούς αποκρυφιστές μπορεί να γίνει και με άλλες θεότητες, υπάρχει και κάποιο site που αναφέρει Olympic LBRP με το δωδεκάθεο.
7) Σημάδια επιτυχίας απο όσο έχω δεί μέχρι τώρα (για μένα τουλάχιστον)είναι
Α) Το να νιώθουμε ,μούδιασμα στην πλάτη σαν κρυο νερό απο τη μεριά του Γαβριήλ, ζεστό το χέρι μας απο την πλευρά του Μιχαήλ, πιθανά μία ευθυγράμιση του καπνού του θυμιατηριού πρός το ταβάνι, τρεμούλιασμα των κεριών σε κλειστό δωμάτιο, μία αίσθηση αγιότητας και "αποστείρωσης" του χώρου,μια αίσθηση παρουσίας και προστασίας στο χώρο κτλ
Β) Σημάδια αποτυχίας (τουλάχιστον για μένα που βαζω κεριά).
Αν ο οραματισμός μου δεν είναι καλός ή κάποια σκέψη υπεισέρθει την ώρα του οραματισμού η δουλειά καταστρέφεται και συνήθως το άσπρο κερί που αφιερώνω στο κέντρο κάνει επάνω του κάποια περίεργα μπιμπίκια σαν φολίδες. Το χω ψάξει παρα πολύ και το χουν δει και κανά δύο φίλοι και είναι πραγματικά ανεξήγητο.
Για να το κάνει κανείς επιτυχώς θέλει δουλειά. Την 12η φορά που το έκανα και με κλειστή πόρτα στο δωμάτιο η μητέρα μου παραδίπλα είχε πέσει για ύπνο μετά απο μία κουραστική μέρα. Την επόμενη μου είπε οτι επάνω στο πρωτούπνι και όχι πλήρως κοιμισμένη είδε άγγελους και άλλα θαυμαστά. Λογικό γιατί στο πρωτούπνι είμαστε μεταξύ φυσικού υλικού και Αστρικού πεδίου. Αυτό μου έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω έως ότου γίνω "τεχνίτης"στο συγκεκριμένο τελετουργικό.
Τέτοιες τελετουργίες είναι παντοδύναμες, θέλουν καθαρή καρδιά, πίστη, προσήλωση,όχι για την πλάκα, σταγόνα οινόπνευμα, καθόλου φαγητό πρίν, απο πείρα έχω δεί ότι οι δυνάμεις και οι αισθήσεις πολλαπλασιάζονται εάν υπάρχει σεξουαλική εγκράτεια και είναι φοβερή εμπειρία που πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ σεβασμό.
Το LBRP μπορεί να χρησιμεύσει ως εξορκισμός του χώρου,εξορκισμός προσώπου, των κακών σκέψεων μας,προστασία απο κακά πνεύματα,αποπομπή σκεπτομορφών,προστασία απο μαύρη μαγεία και ψυχική μεταφυσική επίθεση και επίσης ως προετοιμασία-άνοιγμα καθώς πρέπει να ανοίγει και να κλείνει κάθε ενδιάμεση τελετουργική πράξη.
Επίσης κάνει την αύρα φωτομοντέλο όπως λέει και ο φίλος endorama.
Ο γνωστός αποκρυφιστής της Golden dawn και γραμματέας του Aleister Crowley έλεγε ότι ο μάγος 2 τελετουργικά πρέπει να κάνει καθημερινά στη ζωή του, το LBRP καιτο MIDDLE PILLAR. Μετά, όταν κάποιος τα έχει κάνει πάμπολλες φορές μπορεί να ξαπλώσει στο κρεβατι του και να το παίξει όλο video στο μυαλό του επάνω στο Αστρικό πεδίο ή να έχει αποκτήσει τέτοια αύρα που φυσάει απλώς στις τέσσερις γωνιές του δωματίου εξαγνίζοντας αστραπιαία το χώρο (αυτά φυσικά σε υψηλούς βαθμούς).
Βλέπετε λοιπόν φίλοι μου ότι δεν αρκεί το να πάρουμε ένα βιβλίο και να εφαρμόσουμε ένα τυπικό. λειπει η μαγιά για να γίνει το ψωμί. Θέλει εκπαίδευση όπως το κάθε τι, είναι όπως ένα μουσικό όργανο. Αλλοι έχουν το ταλέντο και το πιάνουν αμέσως, άλλοι προσπαθούν και τους έρχονται κάπως εύκολα και άλλοι το κατακτούν κάπως δυσκολότερα. Οποιος όμως ασχολείται με το αόρατο και είναι επίδοξος ποτεράς ή ποτηράς όπως λέτε ,και δεν εξαγνίζει κορμί,πνεύμα,ψυχή και χώρο με κάποια μέθοδος όπως το LBRP (η οποια δεν ειναι η μόνη) παίζει με τα ΣΙΔΕΡΑ και πιθανά φλερτάρει το ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΙΟ.
Ελπίζω να σας κάλυψα όσο μπορούσα επι του θέματος.
Με αγάπη και εκτιμηση
Yngwie.
Επειδη παρατηρησα καποια post τα οποια μου την εδωσαν γιατι ορισμενοι "τοσο κοβει τοσα λετε" ειπατε καποια πραγματα που πιστευω ουτε καν σκεφτηκατε...
Φιλτατε Νεος το avatar κανει τον ανθρωπο?Δηλαδη αν εβαζα για avatar μια εικονα του Χριστου ή ενος οποιουδηποτε Αγιου και ελεγα τα ιδια πραγματα?Τοτε θα ταν αλλιως εε?Θα μουν καλο αγορι τοτε...Επισης λες οτι ειμαι πορωμενος με το κακο...Μηπως εχω και οργανωση και δεν το ξερω?Και εσυ απο ΜΙΑ εικονα,ενα avatar οπως λεγεται λες οτι εγω ειμαι πορωμενος με το κακο..θες να πεις και αλλα μηπως για μενα που δεν τα ξερω?Καιι παρ'επιπτοντως "αν νομιζεις φιλε evil οτι μονο εσυ μπορεις να εκφραζεις αυτα που θες τοτε μην τα παραθετεις καπου οπου καποιοι αλλοι μπορει να εχουν διαφορετικη αποψη" εγω φιλε μου δεν ειπα ουτε αφησα υπονοουμενο για κατι τετοιο..Σου εξηγησα πως επειδη εισαι εκτος θεματος καλο θα ηταν να μην χαλας την ροη ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...Αν καταλαβες αλλο πραγμα συγγνωμη αλλα δεν ευθυνομαι εγω γι'αυτο..Δεν συνεχιζω αλλο πανω στο θεμα..
Φιλτατη nicole σεβομαι αυτα που λες αλλα με θιγεις πραγμα που δεν μου αρεσει...
Για να συνοψισω αυτα που λες στην αρχη...Oποιος εχει βιωματα και "ξερει" πραγματικα οπως λες..τα κραταει γι'αυτον και δεν βγαζει πολλα εξω...Χμμ αν ηταν ετσι οπως λες τοτε δεν θα υπηρχε forum για αναλυση καποιων πραγματων,παρα μονο για κουβεντουλα..Επισης αν ισχυει αυτο τοτε ολα οσα υπαρχουν εδω μεσα(αναφερομαι στα θεματα που εχουν αναλυθει πληρως) ειναι ψευτικα και αυτοι που τα γραφουν δεν ξερουν τπτ και λενε παραμυθια...Εγω το βγαλα αυτο το θεμα επειδη ετσι μου κ@υλωσε και ειπα να πω μια μλκεια για να περναει η ωρα...Εσενα σε πειραξε που αρπαχτηκα μολις διεψευσες σε προηγουμενο post πολλα απο αυτα που ανεφερα(συγγνωμη για το τροπο που μιλαω)...Συγγνωμη αλλα ειμαι τετοιος ανθρωπος και δεν αλλαζω..Αλλα μην βγαζεις μια αποψη απο αυτο το "αρπαγμα"...Αναφερεις επισης μια προταση στα φαντασμα...
Για να πιστεψω ναι τον ρωτησα κατι που ηξερα μονο εγω...Σου ακουγεται χαζο εε?
Ρωτας αν εχω δει φαντασμα να περναει απο την πορτα...Και σε ρωτω...Εχεις δει εσυ φαντασμα να περναει γενικως απο καπου?
Αα και παρεπιπτοντως εγω δεν σε προσβαλλω...και δεν θα το επιδιωξω αυτη τη στιγμη..."Δεν είμαστε στην εφηβεία πια.Δεν δικαιολογούμαστε.Όποιος έχει μυαλό...
Ο νοών νοείτω..."
Συγγνωμη που μιλησα ετσι σε αυτο μου το post,δεν μου αρμοζει κατι τετοιο...Απλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται με το ονομα τους(πραγμα που δεν εγινε ακομη)
Καλη σας μερα και αλλη φορα να σκεφτεστε πριν να πειτε κατι...αν ειναι σωστο ή λαθος..λογικο ή οχι..![]()
Ο Λογος εχει και Αντιλογο..

Edited by - eViL on 13/11/2003 02:44:11
Ειλικρινα αρπαχτηκα πολυ και με εφερε σε θεση αντ-επιθεσης..
Ζηταω συγγνωμη για τα λογια μου και την ολη συμπεριφορα μου..
Επι του θεματος τωρα...
Σημερα ειχα μια ακρως ενδιαφερουσα συζητηση με εναν καθηγητη Θεολογιας και αναπτυξαμε καποια πραγματα πανω στο θεμα...Μου εξηγησε οτι η θρησκεια δεν δεχεται τετοιου ειδους καλεσματα...Τα χαρακτηριζει οπως μου ανεφερε πραγματα κατα της θρησκειας..Ευτυχως δηλαδη που δεν ηταν φανατικος θρησκος γιατι θα ειχα ακουσει οσα δεν εχω ακουσει ολη μου τη ζωη ![]()
![]()
...Μου εξηγησε επισης πως αυτα τα πνευματα ψαχνουν ευκαιριες ωστε να ερθουν σε επαφη με θνητους ανθρωπους..Τα σπανια..καλα πνευματα(πραγμα που αποδεκατιζει την θεωρια που ηξερα
για τα καλα πνευματα οτι ειναι 50% το τι θα σου ρθει) προσπαθουν να ερθουν σε επαφη με ανθρωπους απο το γυρω περιβαλλον του σπιτιου η του μερους που ζουσαν..να συναντησουν τους αγαπημενους τους ανθρωπους...Δεν εχουν σκοπο να τρομαξουν και καθε αλλο την καταληψη του σωματος η της σωματικης βλαβης αυτουνου που το καλεσε...Οπως σας ειχα πει τα καλα πνευματα θελουν συζητηση τπτ αλλο... ![]()
Τωρα τα κακα πνευματα...Δεν ηθελε για καποιο λογο να μου μιλησει γι'αυτο το θεμα...
(πολυ περιεργο αυτο)..Μετα απο ωρα και πολυ πριξιμο τον επεισα...Μου εξηγησε οτι ειναι οτι χειροτερο να ερθεις σε πνευματικη επαφη με καποιο κακο πνευμα η καποιο πνευμα που ειχε πολυ ασχημο θανατο...Αυτα τα πνευματα επιδιωκουν εκδικηση και τπτ αλλο...Γι'αυτο δεν πρεπει σε καμμια ερωτηση να παιξεις αυτο το παιχνιδι γιατι οπως ειπε τις περισσοτερες φορες ερχετε κακο πνευμα..
Εκτος απο τις περιπτωσεις με τα "εκδικητικα" πνευματακια υπαρχουν και τα "ανωτερου στρωματος" πνευματα...Τα κακοβουλα πνευματα που εχουν ερθει σε καποια επαφη με τον Αντιχριστο μετα τον θανατο τους η και πριν..Απλα αφοτου πεθαναν ο σκοπος τους ειναι να φυλανε τους θνητους απο το καλο οπως μου ειπε με σοβαρο υφος...Οταν ερχονται σε πνευματικη επαφη με καποιον θνητο που εχει αγνη καρδια κανουν τα χειροτερα πραγματα...και οχι απλο εκφοβισμο...(Πραγμα που επιβεβαιωνει την θεωρια μου για την δυναμη των πνευματων)...Και κυριως επιδιωκουν την καταληψη του σωματος με κυριο σκοπο το καλεσμα αλλων τετοιων πνευματων...Τα φαινομενα Δαιμονισμου που ξερουμε...Ο μονος τροπος για σε αυτη την περιπτωση ειναι το διαβασμα καποιων θρησκευτικων προσευχων...Εξορκισμος...Δηλαδη το θεμα με τα κακοβουλα πνευματα παιρνει αλλες διαστασεις και συμπιπτει με αλλες θεωριες...
Εν ολιγης αυτα ηταν που ακουσα σημερα...Αν θυμηθω κατι παραπανω ή μαθω κατι παραπανω θα το αναφερω...
Καλη σας μερα...

Δέχομαι την συγγνώμη σου και είμαι σίγουρη ότι τα λόγια ήταν "εν βρασμώ ψυχής".
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που είναι σημαντικό και θέλω να ΤΟΝΙΣΩ.Δεν είπα ΠΟΤΕ ότι είναι ψέμματα αυτά που λέει ο evil και ο κάθε evil.Δεν τα θεωρώ παραμύθια.Είπα ότι θα οδηγηθείτε ασυνείδητα στο κακό.Ίσα-ίσα χαίρομαι που πολλοί μοιράζονται τις εμπειρίες τους μαζί μας (και γω εξιστόρησα κάτι δικό μου μετά από πολύ σκέψη).
Ο θεολόγος επιβεβαίωσε κάποια από αυτά που είπα.Όσο για την δύναμη που έχουν,συνεχίζω να πιστεύω πως εξαρτάται από μας αν θα την αποκτήσουν.Έχω μιλήσει με παππά,ο οποίος μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν αυτά.Όταν τον "στρίμωξα στην γωνία" και του είπα τις εμπειρίες μου,άρχισε να χαμογελάει λίγο πονηρά.Στο τέλος μου λέει:απλά μην ασχολείσαι με αυτά.Καταλάβατε...
Δεν ξέρω για φαντάσματα αλλά δεν νομίζω να συγκρίνεται με δαίμονες.Με έχουν επισκεφτεί συχνά στον ύπνο μου (ρεαλιστικά όνειρα).Ακόμη ανατριχιάζω...
Η μόνη προστασία μου,είναι η πίστη.
Φίλη YHVH,να απολαύσεις την εφηβεία σου.Όλοι κάναμε τρέλες,αλλά ο ρόλος των μεγαλυτέρων είναι να σας αποτρέψει από αυτές.Πάντα έτσι θα είναι. ![]()
![]()

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ
(το νόμισμα καρμικό πάντα)![]()
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

και για να επιστρεψω και στο θεμα
για τα "καρμικα" συμφωνω απολυτοτατατατατατατατατα