ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραξενες εμπειριες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραξενες εμπειριες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

seryl6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
serylΝέο Μέλος
29/11/2005, 19:56:37
Φιλοι του esoterica γεια σας. Ειμαι ενα νεο μελος στο site και επειδη με ενδιαφερουν τετοιου ειδους θεματα θα σας πω μια προσωπικη μου εμπειρια μηπως τελικα και παρω απαντηση σε ενα ερωτημα που παραμενει εδω και 2 χρονια αναπαντητο. Η ιστορια εχει ως εξης: Πριν απο δυο χρονια ειχαμε παει εκδρομη με το σχολειο σε ενα χωριο που εγω προσωπικα δεν ειχα ξαναπει ποτε και ετσι δεν ηξερα την τοποθεσια καθόλου. Μαζι λοιπον με δυο φιλες μου αρχισαμε τη εξερευνηση! Κποιοα στιγμη όμωσ χασαμε τελειως τα αλλα παιδια της ταξης μας.Πηραμε τηλεφωνο και μας ειπαν οτι ηταν στο σχολειο του χωριου. Εμεισ προχωρουσαμε λοιπον για να βρουμε το σχοιλειο. Καποια στιγμη βλεπουμε ενα παλιο σπιτι και μια ηλικιωμενη κυρια στην αυλή και τριγυρω της γατες, πολλες γατες!Γατες στα καγκελα στα σκαλοπατια στα περβαζια των παραθυρων στην πορτα, παντου!. Παιρνω λοιπον την πρωτοβουλια και τη ρωταω να μου πει που ακριβως ηταν το σχολειο για να παμε.Εκεινη ευγενικα μου εδειξε εναν δρομο και μου ειπε να παω ως το τελος του.Την ευχαριστησαμε και ακολουθησαμε αυτο τον δρομο. Καποια στιγμη βρεθηκαμε σε μια ερημη αυλη και οι φιλες μου προτεινααν να συνεχισουμε ωσ το τελος (εκει δηλαδη που μας ειπε η γριουλα) εγω ομως ειχα ενα περιεργο συναισθημα και δεν ηθελα να προχωρισω.Τελικα τισ επεισα.Στο σημειο λοιπον εκεινοβλεπουμε εναν περαστικο και τον ρωταμε αν πηγαιναμε καλα για το σχολειο. Εκεινος μας απαντησε οτι οχι μονο δεν πηγαιναμε καλα αλλα στο τελος του δρομου βρισκοταν το νεκροταφειο του χωριου! Καθως λοιπον γυριζαμε πισω ψαχναμε να βρουμε το σπιτι με τη γρια και τις γατες (γυρνουσαμε απο τον ιδιο δρομο).Λοιπον ουτε σπιτι ειδαμε ουτε τη γρια αλλα ουτε και τις 1000 γατες.Αν λοιπον καποιος εχει καποιοα ιδεα για το τι μπορει να συνεβη ας μου το γραψει παρακαλω μηπως και κατλαβω.

seryl

Deghar AdharkΜέλος
29/11/2005, 20:40:19
καλωσορισες seryl στο esoterica.gr.
το θεμα που εχεις ανοιξει υπαρχει ηδη πιθανον το δικο σου να κλεισει.
θα το βρεις στο
"παραξενο"
καλη συνεχεια και να σε ξανακαλοσωρισω οπως εγω το κρινω καλυτερα...
welcome to oblivion

santaclaws,no matter what

Έσεται ΉμαρΝέο Μέλος
29/11/2005, 21:20:58
Καλως ορισες σερυλ.Ενδιαφερον η ιστορια σου και δεν βρισκω κανενα λογο να αμφιβαλω για το περιστατικο σου.Θα σε ρωτησω αν ρωτησατε τους ντοπιους για την παραξενη αυτη γρια με τις γατες(μηπως γνωριζαν κατι πανω σε αυτο θεμα).Θα μπορουσατε πχ. να μαθετε το ονομα της και να ψαξετε στο νεκροταφειο μηπως τυχον αναγραφοταν σε καποια ταφοπλακα.Επισης θα ρωτησω αν αποκλειεις την περιπτωση να μην γυρισατε απο τον ιδιο δρομο αλλα απο καποιον παραλληλο.Και οτι η γρια σας εδειξε προς το νεκροταφειο να ηταν λογω της "παραξενιας" που συνανταμε σε ορισμενους ηλικιωμενους.
serylΝέο Μέλος
29/11/2005, 22:15:16
Κατ' αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον.Δρομος παραλληλος με αυτον δεν υπηρχε αλλος. Ομολογουμενως δεν το ειχα σκεφτει να ψαξω στο νεκροταφειο για τη γριουλα ομως και να πηγαινα δεν ηξερα ονομα.οσο για τους ηλικιωμενους οτι ειναι παραξενοι ειναι, η συγκεκριμενη ομως κυρια ηταν πολυ φιλικη.....

seryl

PetrucciΝέο Μέλος
30/11/2005, 03:23:51
Oμολογω οτι ειναι συγκλονιστικη η ιστορια σου.Ομως μηπως θα μποουσες να ξαναπας σε εκεινο το χωριο να ρωτησεις τους ντοπιους για την γριουλα???Ισως βγαλεις καποιο συμπερασμα...:)

_m/ StratoVariuS m/_

30/11/2005, 12:38:44
Αγαπητή seryl, θα σε συμβούλευα να παρέθετες την εμπειρία σου στο ήδη υπάρχον topic:

Παράξενες Ιστορίες...

In anticipation of my resurrection...