ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

reptilesalonica30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/05/2003, 18:57:09
Αγαπημένο μου Χαρέμι…

Η Μια και μοναδική γυναίκα, που είμαι στους αιώνες δικός της…. λέγεται…. έμπνευση!*

Άναφτε τέτοιες φλόγες στο Εσωτερικά…. και εγώ θα είμαι μαζί σας!

Για τέτοια Φωτιά…. ΣΙΓΟΚΑΙΓΟΜΑΙ στους ΑΙΩΝΕΣ!!!…

Όλα τα αλλά είναι…. μικρό φλόγες…. μπρος στην ΟΜΟΡΦΙΑ….αυτής της Ιερής και Δημιουργικής ΦΛΟΓΑΣ!

Σας αγαπώ μέσα στη φλόγα της…
Σας λατρεύω μέσα στις αναλαμπές της…
Σας Ποθώ σαν το Φιλί... που ηθελε η Περσεφόνη… στο Ματριχ Reloaded…

Αυτη*..... αξίζει όσο τίποτα άλλο…..αυτη είναι η ΖΩΗ/ΣΤΙΓΜΗ…..που φιλώ την καθεμία σας!

Διάλειμμα... στη σιωπή….Πλάτωνας

27/05/2003, 15:06:27
Γυναικες....

……..φύγει… φύγει….

FotiniΜέλος
31/05/2003, 10:51:33
Καλημερααααααααααααα

Καλεεεε Πλατωνα ο λαγος παει στο οτι οι γυναικες την κανουν...η στο οτι ..οι αντρες την κανουν μακρια απο τις γυναικες!?

Με μπερδεψες παλι!!!

Καλο σαββατοκυριακο σε ολους

MaraΜέλος
31/05/2003, 12:53:24
Διαβαζωντας καποια ποστ καποιων χρηστων ομολογω πως το νευρικο μου συστημα ολιγον τσιτωθηκε...σκεφτικα να στειλω μαιλ με παραπονα στον χρηστη...ηδη προκαταδικασμενη κινηση αφου σιγουρα δεν θα αποδιδε.
Ειπα να στειλω μαιλ στον admin αλλα ... τι να σου κανει και αυτος ο κακομοιρης (αν και ειδα πως πηρε θεση στο θεμα :) )
Και ξαφνικα εκει που χαζευα το φορουμ ω!! μου ηρθε η ιδεα.
Ισως το καλυτερο μερος για να γραψω την προταση μου να ηταν το "Προτασεις για το site" αλλα μαλλον δεν θα το περνανε τοσο στα σοβαρα θεωρωντας οτι κανω πλακα ...

Ετσι, επειδη θεωρω μεαξυ αστειου και σοβαρα λεγονται τα πιο σοβαρα πραγματα (Φιλοσοφια στο μεγαλειο της) αποφασισα την προταση μου να την βαλω εδω...

Πανω δεξια εχουν μπει τα links για την αναζητηση, μελη, κλπ ....μηπως να προσθετατε και ενα κουμπακι που να λεει "ΕΝΕΡΓΑ ΘΥΜΑΤΑ" και να ξερουμε απο τα ατομα που καπου μας περνανε το νευρικο συστημα απο ηλεκτροσοκ ειναι on line και να βγαζουμε εκει το αχτι μας ????

And I keep on wondering....

31/05/2003, 21:06:26
ΧΑ!ΧΑ! Συμφωνώ για τα "Ενεργά Θύματα" Μara μου αλλά δεν ανέφερες ποια άτομα είναι αυτά -μη φοβάσαι, εδώ είναι βρισοτόπικ όποτε(ς) δε θα παρεξηγηθείς
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

drumx13Μέλος
31/05/2003, 22:05:02
Παλιοβατραχε σε πετυχα και σε αγνοω καθως δεν σε θεωρω εχθρο μου καθως η εθροι μου ειναι διασημα ατομα.
Ετσι αν σε θεωρησω εχθρο μου θα σου δωσω αξια οποτε το καλυτερο που μπορω να κανω για την υπαρξη σου ειναι να σε αγνοησω....
οπως βλεπεις σε εχω γραμενο και δεν ασχολουμε μαζι σου και θα παψω να ασχολουμε απο τωρα....

...μεχρι τωρα
Ετσι για να μαθεις.
Αν συνεχισεις θα σε αγνοησω περισοτερο.
Και οσο για τον θεο μικρε και ανοητε βατραχακο εγω τουλαχιστον τολμαω να βγω απο την γουρνα μου.....

ΔΡ Χ
Αληθεια το "γουρλης" πως μου το κολησες και γιατι

love for what is comming and forgivness for the past...

31/05/2003, 22:15:23
Υπάρχει ενα ρητό για τη μυγα..."όποιος έχει τη μύγα....να την επιστρέψει στον ΔόκτωρΧ, είναι δική του
quote:
Ετσι αν σε θεωρησω εχθρο μου θα σου δωσω αξια οποτε το καλυτερο που μπορω να κανω για την υπαρξη σου ειναι να σε αγνοησω....
οπως βλεπεις σε εχω γραμενο και δεν ασχολουμε μαζι σου και θα παψω να ασχολουμε απο τωρα....

Συ είπας!
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

wiccaΜέλος
01/06/2003, 19:18:36
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΛΟΣΩ!
ΒΡΙΖΕΤΕ, ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΑΣ...
ΓΙΑΤΙ.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ?

ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ...
ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

wiccaΜέλος
01/06/2003, 19:24:34
ΤΙ ΘΑ ΝΤΥΘΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΕΣ?
ΕΓΩ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ!
ΕΧΕΤΑΙ ΠΙΕΙ FANTA ΚΑΡΠΟΥΖΙ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ FANTA...
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η COCACOLA VANILIA?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΝΙΛΙΑ...
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΓΩΤΟ...
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ STATUS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΓΑ?
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΒΓΑ...
Η ALJITA ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΗ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ALJITA...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!
ΠΟΤΕ ΒΓΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ?

Κάνε ότι θέλεις αλλά μην κάνεις ότι δεν θες να σου το κάνουν...

MaraΜέλος
01/06/2003, 19:31:27
quote:
ΧΑ!ΧΑ! Συμφωνώ για τα "Ενεργά Θύματα" Μara μου αλλά δεν ανέφερες ποια άτομα είναι αυτά

Ερπετε θα το αφησω να δω ποσοι εχουν μυγες για κατοικιδιο

And I keep on wondering....