ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- UFO στην Ξανθη καλοκαιρι 1999 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- UFO στην Ξανθη καλοκαιρι 1999 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

BLIND GUARDIAN6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
BLIND GUARDIANΜέλος
04/07/2003, 10:47:11
Αυτη είναι η δευτερη και τελευταια ιστορια παραφυσική που μου έχει συμβει προσωπικά. Αν και πριν μερικους μηνες την είχα εκμυστιρευτει σε καποιο μέλος του φορουμ αποφασισα να σας την παραθεσω. Η ιστορια δεν είναι κατι φοβερο αλλα μπορει καποιος να την παρεξηγησει ως αυθυποβολη η υπερμετρος ζηλος σ'αυτο που λεμε εξωγηινοι πολιτισμοι. Λοιπον στην ιστορια μου, ηταν καλοκαιρι του 1999 και ήμοουν στρατιώτης στην Κομοτηνη στην 140 Α/Κ ΜΜΠ στο κέντρο της πόλης. Επειδη ημουν και λιγο νεος είχα υπηρεσια 2-4 το κλασσικο γερμανικο. Ραδιακι στην σκοπια παριοδικο και μια "φραπεδουμπα" ισα με μια κανατα. Οπως καθε βραδι μιλουσα με την κοπελα μου για τις αδιες και ποτε θα την δω απο κοντα. Επειδη είμαι και λιγο μαζωχας με την αστρονομια σημειωνα καθε βραδι την τοποθεσια των πιο γνωστων αστρων στον ουρανο. Δυστυχως δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να κανουμε κατα την διαρκεια της σκοπιας για να περασει η ωρα. Η κομοτηνη είναι ενας απεραντος καμπος που φτανει μεχρι τα βουνα της ξανθης και η ωρατοτητα είναι μοναδικη. Καθως παρατηρουσα τον Ουρανο ενα αεροπλανο (κατα την ταπεινη προσωρινη μου γνωμη) πετουσε με φισιολογικη ταχυτητα πανω απο τα βουνα της Ξανθης. Σε καποια στιγμη το αεροπλανο σταματησε στο πουθενα (αδυνατον για αεροπλανο) και έκανε 90ο καθετη εφορμηση προς τα επανω και χαθηκε στο πουθενα. Μετα απο δυο μερες ο τοτε ΣΚΑΙ TV αναφερθηκε για την εμφανηση ΟΥΦΟ πανω απο την περιοχη της ΞΑΝΘΗΣ με μαρτυριες απο ντοπιους βοσκους.
Αυτη είναι η ιστορια μου μαζι με την εμπειρια στην Πεντελη είναι η μοναδικες και ισως ενα λιθαρακι για τους απανταχου εξερευνητες

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

04/07/2003, 11:31:06
Πολύ ενδιαφέρουσα η μαρτυρία σου φίλε μου.
Είμαι σίγουρη ότι ήταν ΑΤΙΑ.

"Τάδε έφη Avallon"
04/07/2003, 12:09:18
Πέρα από την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ είχε κάποια περαιτέρω εξέλιξη το θέμα; Είπαν κάτι άλλο; Οτι πχ. ήταν κάποιο μετερεωλογικό μπαλόνι, ή σταμάτησε εκεί;

Communicating at an unknown rate...

BLIND GUARDIANΜέλος
04/07/2003, 12:16:00
Aπο οσων θυμάμαι το θέμα παρεμεινε και επισης καταγραφτηκε σε βιβλιο (του Ποδοτα αν δεν κανω λαθος) ως μια απο της μη εξερευνητες θεασης αγνωστου ταυτοτητας ιπταμενου αντικειμένου. Δυστηχως κανενα μπαλονι δεν τρεχει τοσο γρηγορα και επισης κανενα αεροπλανο δεν μπορει να σταματησει στον αερα και να κανει καθετη εφορμηση προσ τα πανω χωρις την απαρετητη καμπυλη. Μαλλον το θαψανε και αυτο το γεγονος.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

04/07/2003, 12:40:13
Εσύ αρχικά νόμιζες ότι ήταν αεροπλάνο.. Το μέγεθός του κ ο φωτισμός που είχε ήταν παρόμοια δηλαδή;

Communicating at an unknown rate...

BLIND GUARDIANΜέλος
04/07/2003, 12:42:39
Οταν βλεπεις 3 φωτα να αναβοσβηνουν σε αποσταση σχετικα μεγαλη πιστευεις οτι είναι ενα αεροπλανο γιατι το μυαλο σου δεν παει κατευθειαν στα ΑΤΙΑ. Αλλα ευτιχως δεν ηταν ενα ακομα αεροπλανο. Αν ήμουν πιο κοντα οπως οι βοσκοι της Ξανθης θα μπορουσα να καταλαβω και την ταχυτητα του.