- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 6 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Γιατί πρεπει ο Αντίχριστος να ειναι ντε και καλα καταστροφεας της γης και οχι οπως λεει και η λεξη ο Χριστός της επομενης εποχης απο αυτης του Χριστου αυτης της εποχης!!!
Δηλαδή πρόκειται περί σατανικού σχεδίου (!)...
Αναμφισβήτητα έργο του ίδιου του Σατανά που σκέφτηκε σατανικά(το έχει στο αίμα του, τι να κάνει το παιδί) και είπε:
"Κάτσε να καταστρώσω ένα σχέδιο να την φέρω στο Θεό... Θα κάνω τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο αντίχριστός είναι το αντί-θετο του Χριστού, άρα το απόλυτο κακό, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι το sequel, το part II, όπως λένε και στο Αμέρικα...(σε αυτό το σημείο, έτριβε τα χέρια του σαν τον Ανέστη Μάτσα με κουκούλα σε κατωχική ταινία και γελούσε σατανικά, που είναι και ο μόνος τρόπος που γνωρίζει να το κάνει...)
Βέβαια, αν το καλοσκεφτούμε, είναι ένα προσεκτικά κατασκευασμένο σχέδιο γιατί έχωσε τον Ιωάννη στην σπηλιά και τον έκανε να γράψει την Αποκάλυψη (βάση αυτού του σεναρίου η Αποκάλυψη είναι το μεγαλύτερο ψέμα όλων των εποχών)... πριν και μετά από αυτό έβαλε το δαχτυλάκι του και στην Εκκλησία και συνέχισε με όλους τους θρησκόλυπτους που περπάτησαν σε ετούτο τον μάταιο κόσμο ανά τους αιώνες... για να καταλήξει σε όλους αυτούς τους κινδυνολόγους, τους ερευνητές και τους ακαδημαϊκούς που έπιασαν και έκαναν αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις στην Αποκάλυψη του Jonnie (όχι του be good, ούτε του walker, αλλά, του άλλου που έκανε παρέα στις Πάτμιες νυχτερίδες)...
...μετά από όλη αυτή τη κουραστική σκέψη, θα συμφωνήσω με την περίπτωση της Μόνικα... μόνο που (σαν κοριτσάκι που είμαι) μου ταιριάζει περισσότερο ο Αλ Πατσίνο (είχε και τον ρόλο παλιότερα και ξέρει πως να το κάνει σωστά
)
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως