- Στοιχειωμενο σπιτι στα Λεχωνια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - matrix_ghost on 07/08/2003 15:04:48
Edited by - Masvidal on 07/08/2003 13:44:18
Είναι απίστευτο αν σκεφτεί κανείς ότι πουλιέται μόνο 7 εκατομμύρια !!!!!!! Ο θρύλος που σκεπάζει αυτό το αρχοντικό δεν είναι και τόσο ευχάριστος…..
Κάποτε ήταν στρατηγείο γερμανών, και όπως συνηθιζόταν πολλοί άνθρωποι βασανίστηκαν και βρήκαν βίαιο θάνατο κάτω στο κελάρι αυτού του σπιτιού…
Από τότε το σπίτι άλλαξε πολλούς ιδιοκτήτες , και όλοι είχαν την ίδια κατάληξη ………..πέθαναν μετά από λίγο καιρό …αφού ακόμα και ένας μηχανικός που είχε αναλάβει την αποκατάσταση του για λογαριασμό κάποιου αλλού, πήγε και έμεινε ένα μικρό διάστημα εκεί …και πέθανε και αυτός !!!! όπως και ο ιδιοκτήτης που δεν πείστηκε από τις δεισιδαιμονίες ειχε και αυτός το ιδιο τέλος …
Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές φαντασμάτων και poltergeist, οι ψυχές των ανθρώπων που έχουν βρει βίαιο και βασανιστικό θάνατο, στοιχειώνουν το μέρος που έχουν χάσει την ζωή τους ….με αποτελέσματα αβέβαια για τον μετέπειτα ιδιοκτήτη.
Δεν το βρίσκω λοιπόν καθόλου καλή ιδέα το να πάτε να μείνετε εκεί μέσα απλά από περιέργεια !!!
Και εγώ το έχω σκεφτεί ..και κάθε φορά που περνάω ..έχω την περιέργεια να το εξερευνήσω …
Όμως όπως λεν …curiosity kill the cat
Και εγώ δεν θέλω να είμαι περίεργη σε τέτοιο βαθμό !!!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Πέθανε μια άλλη μέρα
RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

Πέθανε μια άλλη μέρα
![]()
Edited by - matrix_ghost on 17/08/2003 15:12:03

Πέθανε μια άλλη μέρα
Το έκαναν αυτό με απόλυτη μυστικότητα και οι μόνοι που ήξεραν για το που βρίσκονταν οι 4 φίλοι ήταν οι ίδιες οι οικογένειές τους.
Κάθησαν 6 νύχτες. Όταν βγήκαν ανέφεραν ότι πέρα από γνωστούς ήχους της νύχτας δεν είδαν ή άκουσαν κάτι το περίεργο.
Αφού μένετε στον Βόλο τότε θα την ξέρετε την ιστορία αυτή. Ιδίως αν ρωτήσετε στο καφενεδάκι που υπάρχει στην στροφή για τον Άγιο Βλάση θα σας πουν κι άλλες λεπτομέρειες.
Είμαι κι εγώ Βολιώτης και όντος κάθε φορά που θα περάσεις από εκεί και το παρατηρήσεις σε πιάνει "κάτι".
Ξέρει κανείς σας τίποτα για την τρύπα (σπηλιά) που φένεται στον Σαρακινό και λένε ότι καταλήγει στην πίσω πλευρά του Πηλίου για κάποιους άλλους ότι ενώνεται με την σπηλιά κάτω από την Γορίτσα.
Και μιας και είπα για Γορίτσα: Κάπου έχω διαβάσει ότι ο αρχαιολογικός χώρος που υπάρχει πάνω στην Γορίτσα ήταν τόπος εκτόξευσης αρχαίων διαστημόπλοιων (το τελειότερο αυτών η ΑΡΓΩ) κάτι σαν το σημερινό ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ και συνδέεται με τις γραμμές του ΠΕΡΟΥ. Ξέρετε κάτι για αυτό?
quote:
όντος κάθε φορά που θα περάσεις από εκεί και το παρατηρήσεις σε πιάνει "κάτι".
Γιαυτο παιδια να ειστε σιγουροι ολοι σας. Εγω και τις δυο φορες που εχω περασει απο κει και το παρατηρησα ενοιωσα κατι σαν σφιξιμο στην καρδια και μετα κατα τον γυρισμο στο ξενοδοχειο ειχα εντονη την αισθηση της μελανχολιας.
Υ.Γ. Χαθηκα αυτες τις μερες λογο διακοπων (τι θα πει που ρε παιδια; Στα Λεχωνια φυσικα!!!). Τραβηξα και ενα φιλμ ωραιοτατες φωτογραφιες του σπιτιου για το οποιο μιλαμε και θα τις δημοσιευσω στο forum το συντομοτερο δυνατο. Τα δυσαρεστα νεα για τους φιλοδοξους "ghostbusters" του forum ειναι οτι τελικα θα αναπαλαιωθει και θα γινει πολιτιστικο κεντρο. Χμμ... θα γινει;
![]()
![]()
Edited by - matrix_ghost on 31/08/2003 14:11:22
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ?ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΣΕΙ?ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΚΟ?
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.
andreas
Βλέπω ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών σου δεν έχασες την ευκαιρία να ρωτήσεις τους ντόπιους για το σπίτι. Αν είναι ορθά όλα αυτά που λέγονται για τους κατά καιρό ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν τον βλέπω καλά τον Δήμο...
Κάπου είδα κι ένα ρεπορτάζ για το σπίτι (στο ΣΤΑΡ νομίζω) αλλά όλο γενικότητες και αερόλογα ήταν. Άσε που έπερναν συνέντευξη από έναν παππού και τον παρουσίασαν σαν ένα γεροντάκι που τα έχει χάσει.
Περιμένουμε photo (εμείς 30 χρόνια ζούσαμε στην περιοχή μια φωτογραφία δεν αξιωθήκαμε να βγάλουμε!!)
" Η απάντηση είναι εκεί έξω. Ψάχνει για σένα. Και θα σε βρει... αν το θέλεις."
![]()
Φιλε Qrius (ωραιο nickname
![]()
Edited by - matrix_ghost on 02/09/2003 11:30:52
Edited by - matrix_ghost on 02/09/2003 11:31:51
Να θυμηθούμε και λίγο την πατρίδα...
" Η απάντηση είναι εκεί έξω. Ψάχνει για σένα. Και θα σε βρει... αν το θέλεις."
![]()