ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αποριες σχετικα με το αγνωστο... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αποριες σχετικα με το αγνωστο... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Lazarakos67 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
15/01/2004, 04:03:16
Παιδιά η ταινία ήταν αριστούργημα.. πανέμορφη... σήμερα την είδα και έπαθα κάτι της....

Η φοβερή αρχιτεκτονική των πόλεων.. τα εφέ γενικά.... οι ήρωες... τα πλάσματα..... οι μάχες... οι νεκροί...... δεν ξέρεις σε τί να πρωτοαναφερθείς.....
Η σκηνή που με συγκίνησε ιδιαίτερα ήταν η σκηνή με τον Γκάνταλφ, όταν έτρεχε μαζί με το άλογό του για να σώσει την στρατιά από τους δράκους .... και φυσικά το πέτυχε!!!!!!!!!!!Αχ αυτός ο Γκάνταλφ πολύ θα μου λείψει!!!!!!!!

Επίσης να πω ένα ευχαριστώ στον φίλο που ανέφερε για την έκδοση με τα 45 επιπλέον λεπτά για το 2, που αγνοούσα.. που μπορώ να το βρώ? να ρωτήσω εάν αυτό ισχύει και για τα υπόλοιπα 2 (1 και 3) μέρη? ή μόνο για το 2?
Ακόμη να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πότε έχει προγραμματιστεί να μεταφερθεί στον κινηματογράο η ταινία "Το Χόμπιτ"?
Και κάτι ακόμα... για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο... γιατί ο Μπίλμπο,ο Γκάνταλφ και ο Φρόντο, στο τέλος πήγαν μαζί με τα ξωτικά?Γιατί έμεινα με την απορία!!!!!!!
Πάντα με φιλική διάθεση........

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

naryaΜέλος
15/01/2004, 10:26:42
Αγαπητή simori

Και το 1 έχει βγει σε extended edition (περίπου 30' παραπάνω) με καινούριες ή Extended σκηνές. Δεν ξέρω αν υπάρχουν στα DVDαδικα για να τα νοικιάσεις αλλά εάν θες να τα αγοράσεις υπάρχουν ακόμα και στα carrefour.

Θα ανατρέξω στο βιβλίο γιατί το έχω διαβάσει εδω κι ενα χρόνο και δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έφυγαν ο Φρόντο και ο Μπίλμπο.

15/01/2004, 23:30:52
ανεβηκαν στο καραβι ,για το ταξιδι προς την αιωνιοτητα...:)

o fronto ,ειχε μια πληγη απο το σπαθι ,το οποιο τον δηλητηριαζε σιγα σιγα .επισης ,οπως αναφερε αφησε τις τελευταιες σελιδες του "βιβλιου"(της ιστοριας του δηλαδη, που θα πηγαινε απο γεννια σε γεννια) ,ωστε να τις συνεχισει ο φιλος του...

ο μπιλμπο :))) ,ειχε οπως αναφερε λιγο καιρο ακομη,ετσι ηθελε αναπαυτει πλεον ,να παει σε εναν τοπο γαληνης και ηρεμιας ,ωστε να πεθανει ευτηχισμενος:)))

η δικη μου γνωμη ειναι,πως ηδη αυτα τα δυο προσωπα ειχαν πεθανει και εδειξε η ταινια τον αποχαιρετισμο...σαν να υπηρχαν τα δυο προσωπα κοντα τους.

υπεροχο...απλα υπεροχο..

δακρυα χαρας και οχι λυπης για εκεινους που φευγουν..οπως ανεφερε η ταινια.....αψογο

:)

καλο βραδακι παιδια,θελω να πιστευω πως σας βοηθησα λιγουλακι ,μεσα απο αυτα που προσωπικα εννοιωσα στην ταινια.

υ.γ ευχομαι να ερθει συντομα και το δικο μου ταξιδι.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

AnounakisΜέλος
16/01/2004, 00:10:52
quote:

εγώ λέω

ανέβηκαν στο καράβι ή ότι ήταν αυτό
και την έκαναν... και μείναμε μόνοι μας
και από τότε άρχισε το σιδερένιο γένος του ανθρώπου
αυτό που ζούμε σήμερα...

ουυυυ...
captain stevenΜέλος
16/01/2004, 00:18:41
quote:

o fronto ,ειχε μια πληγη απο το σπαθι ,το οποιο τον δηλητηριαζε σιγα σιγα .επισης ,οπως αναφερε αφησε τις τελευταιες σελιδες του "βιβλιου"(της ιστοριας του δηλαδη, που θα πηγαινε απο γεννια σε γεννια) ,ωστε να τις συνεχισει ο φιλος του...

ο μπιλμπο :))) ,ειχε οπως αναφερε λιγο καιρο ακομη,ετσι ηθελε αναπαυτει πλεον ,να παει σε εναν τοπο γαληνης και ηρεμιας ,ωστε να πεθανει ευτηχισμενος:)))

η δικη μου γνωμη ειναι,πως ηδη αυτα τα δυο προσωπα ειχαν πεθανει και εδειξε η ταινια τον αποχαιρετισμο...σαν να υπηρχαν τα δυο προσωπα κοντα τους.

υπεροχο...απλα υπεροχο..

δακρυα χαρας και οχι λυπης για εκεινους που φευγουν..οπως ανεφερε η ταινια.....αψογο

re mano!mh les ti ginete sthn tainia!mporei kapoios pou diavazei na mhn thn exei dei akoma kai na mhn 8elei na ma8ei ti ginete!

Filika captain steven :)

Edited by - captain steven on 16/01/2004 00:22:47

16/01/2004, 01:16:08
Ωχ φίλε captain steven, συγνώμη, γιατί εγώ φταίω που έκανα αυτή την ερώτηση.. λυπάμε..Ο φίλος μάνος απλώς ήθελε να βοηθήσει...
Αλλά τώρα εγώ πως θα λύσω την απορία μου?
Λοιπόν όποιος ξέρει κάτι... ας το παραθέσει με τρόπο για να μην την σπάσουμε σε εκείνους που δεν την έχουν δει....

Ευχαριστώ.. πάντα με φιλική διάθεση.

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

mariam52Νέο Μέλος
18/01/2004, 10:10:58
Αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς σας το Σιλμαρίλιον;
Θα ήθελα τη γνώμη σας για το βιβλίο...

mariam52Νέο Μέλος
18/01/2004, 10:16:01
Και γω βρήκα την 3η ταινία καταπληκτική!!!! Όχι ότι οι άλλες δύο ταινίες ήταν λιγότερο καταπληκτικές...κυρίως τα τοπία της Νέας Ζηλανδίας...είναι υπέροχα!!!!

Είμαι και γω big fan του LOTR!!!!!

lencolasΜέλος
19/01/2004, 20:20:00
quote:

ΕΓΩ!ΕΓΩ!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΗ/Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ,ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΟΥΜΑΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

mariam52Νέο Μέλος
19/01/2004, 23:57:03
quote:

quote:

ΕΓΩ!ΕΓΩ!!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΗ/Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ!ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ!ΕΞΗΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!!ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ,ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΑΝΤΑΛΦ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΡΟΥΜΑΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ,ΚΤΛ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Σ'ευχαριστώ που απάντησες στο μήνυμά μου...
Αύριο κιόλας θα πάω να το αγοράσω...

Φιλικά

21/01/2004, 12:07:34
Η ταινία είναι πραγματικά καταπληκτική, είναι ένα ΕΠΟΣ. Από τις ελάχιστες φορές που ντο σίκουελ μιας ταινίας ξεπερνά την αρχική. Ότι και να γράψω θα είναι λίγο, θα πάω σπίτι και μέσω του dvd θα χαθώ για μια ακόμη φορά στη μαγεία του Τόλκιν........................................

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

oneiric1Μέλος
21/01/2004, 13:39:19
quote:

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΑΧΗΣ!ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΦΕ!ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Ο LEGOLAS ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΣ,ΟΛΟΣ Ο ΚΙΝ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΕ!

ΦΙΛΙΚΑ
Alma Libre....

Έτσι ακριβώς! Με μία μικρή διόρθωση όμως:

Ο legolas είναι το μωρό ΜΟΥ!!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

bladerunnerΜέλος
21/01/2004, 20:48:02
Καλησπέρα σε όλους και όλες....

Πραγματικά η καλύτερη από τις 3 ταινίες. Όταν είδα το 1ο δεν πολυενθουσιάστηκα......
Όταν είδα το δεύτερο, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το 1ο και δεν μπορούσα να πιστέψω τί παραπάνω μπορούσα να περιμένω από το 3ο....

ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ 3ο ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ!!!!!! Απλά Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α!!!!! Μόνο που το τέλος βρε παιδιά κάνει μια μικρή κοιλιά..... Άσε που δεν εμφανίζεται καθόλου ο Σάρουμαν..... Άκουσα ότι ήταν να παίξει για 8', αλλά τον κόψανε στο μοντάζ. Λογικά θα μπουν αυτές οι σκηνές στο dvd.

ΔEITE TO!!!!!

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

25/01/2004, 20:27:55
Θα προσθέσω και τα δικά μου σχόλια εδώ πέρα.

Η Τριλογία είναι ιδιοφυής ώς προς την εκτύλιξη του Μύθου.Όλα τα στοιχεία είναι ξεκαθαρισμένα και απόλυτα εναρμονισμένα μεταξύ τους...

Να υποθέσουμε επίσης πως προφητεύει κάτι....;; Εγώ δεν θα διαφωνήσω σε αυτό...

Βρήκα το δεύτερο μέρος καλύτερο απο τα άλλα γιατί η απελπισία αλλάζει σε ελπίδα...το τρίτο μέρος κινείται περίπου στο ίδιο μήκος κύματος ώς προς την ένταση μάχης και μεγαλείου.

Ένα έχω να πώ, είναι η Μυθολογία-Βίβλος της Νέας Εποχής!

Όσον αφορά για το Σιλμαρίλλιον έχω διαβάσει ένα μικρό μέρος του.

Θα ήταν ωραίο αν και μεγαλεπίβολο να κάνουν ένα έργο με τη προϊστορία της Μέσης Γής!

Κάτι τώρα που θέλω να σας ζητήσω απο όλους έιναι το εξής...θα ήθελε κανείς να αρχίσουμε ένα θέμα ώς προς την Εσωτερική-Μεταφυσική του ανάλυση;

lencolasΜέλος
26/01/2004, 00:40:03
quote:

Έτσι ακριβώς! Με μία μικρή διόρθωση όμως:

Ο legolas είναι το μωρό ΜΟΥ!!!

* Ειρήνη *

Ε,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΎΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ONEIRIC1,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ...ΑΧ....
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 26/01/2004 00:40:46

oneiric1Μέλος
27/01/2004, 16:25:10
quote:

Ε,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΎΣΗ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ONEIRIC1,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ...ΑΧ....
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....
Edited by - lencolas on 26/01/2004 00:40:46

Αχ, καλή μου.....αυτά τα υπέροχα ... αυτάκια!

* Ειρήνη *

23/11/2002, 13:51:47
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ του Esoterica. Αφορμή για αυτό το θέμα αποτέλεσε μια συζήτηση που είχα πρόσφατα και είχε να κάνει με το τι τελικά η νέα τάξη πραγμάτων καθορίζει ως αξία για την σημερινή ζωή. Βλέπουμε καθημερινά να ακούγονται και να γίνονται πράγματα τα οποία μας βάζουν σε σκέψεις. Πρόσφατα ακούσαμε για κάποια πρωτοκλασάτη αοιδό, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αμείβεται λεει με έντεκα εκατομμύρια την βραδιά. Και αναρωτιέμαι… Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ως κοινωνία να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να παίρνουν τόσα πολλά χρήματα και άλλοι να μην έχουν να πάρουν φαγητό; Και τελικά ποια είναι η προσφορά αυτών των ανθρώπων στην κοινωνία; Να βγαίνουν να λένε κάποια τραγουδάκια, τα οποία πολλές φορές περνούν και αρνητικά μηνύματα και πρότυπα στους ανθρώπους και για αυτό το λόγο να παίρνουν τόσα πολλά λεφτά; Είναι δυνατόν να έχουμε περιπτώσεις κάποιων αθλητών οι οποίοι επειδή είναι καλοί στο να κλωτσάνε μια μπάλα, να αμείβονται με χρήματα τέτοια που άλλοι άνθρωποι δεν θα τα δουν σε 10 ζωές; Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει τελείως ως κοινωνία. Τα σημάδια αποσύνθεσης πια είναι πάρα πολλά και δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Τότε δηλαδή γιατί να αδικούμε τους γιατρούς που παίρνουν φακελάκι όταν για να φτάσουν στο σημείο να σώζουν ζωές έχουν καταναλώσει τα νιάτα τους στα θρανία και κάποια στιγμή πιάνουν δουλειά σε νοσοκομείο και τα λεφτά που τους δίνουν σε ένα μήνα δεν είναι ούτε το 1/10 αυτών που παίρνει η εν λόγω κυρία. Και για να μην λέμε για τους γιατρούς αναρωτιέμαι… Λιγότερη αξία έχει ένας σκουπιδιάρης ο οποίος κάθε μέρα μαζεύει τα απορρίμματα μας για να μην βρωμίσουμε και σαπίσουμε από τις βρωμιές μας; Γιατί εμείς να νομιμοποιούμε με την παρουσία μας αυτήν την κατάσταση και να δίνουμε το δικαίωμα να συνεχίζετε αυτή η ανισορροπία; Όμως το πρόβλημα είναι μόνο σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων; Νομίζω πως η διαφθορά και η σήψη έχει περάσει σε όλους μας. Ποιες τελικά είναι οι αξίες μας στη ζωή; Να αποκτήσουμε δεύτερο αυτοκίνητο, εξοχικό και τελευταίου τύπου κινητό τηλέφωνο; Ξεχνάμε καθημερινά ότι η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς έχει το προνόμιο να ανήκει στην κατηγορία του πληθυσμού της γης που μπορεί να ζει κάτω από ανθρώπινες συνθήκες.
Θυμόμαστε άραγε καμιά φορά πόσοι άνθρωποι στη γη δεν έχουν να φάνε, σε πόσα μέρη η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμία αξία, πόσοι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση ούτε καν στο στοιχειώδες αγαθό της κατανάλωσης πόσιμου νερού; Είμαστε σαν υπνωτισμένοι, πειθήνια πρόβατα στην στάνη του καταναλωτισμού και δεν βλέπουμε τίποτα πέρα από τον εαυτό μας και τις επίπλαστες ανάγκες μας. Παραπονιόμαστε για τους πολιτικούς που μας εξουσιάζουν και το μόνιμο παράπονό μας είναι ότι δεν μας δίνουν περισσότερα χρήματα για να καταναλώνουμε όλο και περισσότερα άχρηστα πράγματα και ξεχνάμε πως αυτούς εμείς τους επιλέγουμε με τα δικά μας ταπεινά κριτήρια και μας αντιπροσωπεύουν απόλυτα. Γιατί οι πολιτικοί αντιπροσωπεύουν απόλυτα την εικόνα της κοινωνίας που ζούμε. Και η κοινωνία είμαστε εμείς. Αυτές είναι στην συντριπτική πλειοψηφία οι αξίες των ανθρώπων γύρω μας. Οι κομπίνες, η αρπαχτή, ο ωχαδελφισμός, η επιδειξιμανία, το βόλεμα. Τι κάνουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση; Ποια είναι η μάχη μας; Τίποτα… Βολεμένοι στην αδράνειά μας περιμένουμε μήπως μας πέσει το Λόττο, για να μπορέσουμε να ζήσουμε το όνειρο των λίγων που μας έχουν περάσει ως ιδανικό στη ζωή μας… Και φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε το τραγικό που είχα δει σε μια εκπομπή να ρωτάνε ένα κοριτσάκι τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει και αυτό να απαντά θέλω να γίνω «γλάστρα». Αυτά τα ιδανικά περνάμε στα παιδιά. Και εν πάση περιπτώσει, σε μια κοινωνία «φυτών», ίσως είναι τελικά προνόμιο να είσαι «γλάστρα»…..
Θα ήθελα με χαρά να ακούσω τις απόψεις σας….
Πάντα φιλικά Απέριττος…

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

iairaΜέλος
26/11/2002, 21:55:34
Φίλε Απέριττε, πολύ ωραίο το θέμα που έβαλες, για να προβληματιστεί κανείς, αν και δεν έχω δει ακόμη συμμετοχές στο θέμα σου...
Στ' αλήθεια δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα, και πολλες φορές με έχει προβληματίσει και μένα στο παρελθόν...
Αλλά φαίνεται ότι τα πρότυπα που θέλουν να περάσουν (ποιοι και γιατί άραγε;) είναι ακριβώς αυτά...
Το θέμα είναι κατά πόσο είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε αυτά τα σημεία και να τα προσπερνάμε.
Ας μην ξεχνάμε ότι την κοινωνία την αποτελούμε όλοι εμείς...
Φιλικά...

26/11/2002, 23:24:38
Ας μην απελπιζόμαστε!

Υπάρχει και η Τατιάνα Στεφανίδου (άη Τατιάνα για την ακρίβεια), που δίνει βοήθεια και λυπάται μικρά παιδάκια με καρκίνο.

Εγώ προσωπικά αυτό το βρίσκω χίλιες φορές πιο προσβλητικό απο το να πέρνεις μία περιουσία σε μια συναυλία.

nagualΜέλος
26/11/2002, 23:33:29
Χρειαζόταν το θέμα που άνοιξες φίλε Απέριττε.
Πραγματικά πιστεύω ότι η κατάσταση είναι τραγική και μάλιστα δεν βρίσκω λόγια να συνεχίσω τα όσα έγραψες παρόλο που μπορούν να γεμίσουν χιλιάδες σελίδες.
Επειδή μου άρεσε αυτό που γράφεις:
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
θα ήθελα να συμπληρώσω
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ