ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- X-Men 4 - - Κινηματογράφος -

- X-Men 4 - - Κινηματογράφος -

PREDATOR6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
15/07/2007, 14:01:46
τοτε ρε φιλε, γιατι H 20TH FOX, WARNER BROS και λοιπα, δεν διαψευδουν τιποτα???

Αμα ηταν, θα επερναν μετρα διαδικαστικα εναντια στην YOU TUBE!!!!

Ετσι δεν ειναι? Απο την στιγμη που κανενας δεν "κινειτε" παει να πει πως κατι γινεται... Μπορει να βγει ταινια, μπορει και οχι... Ποιος το αποκλειει???

Εσυ το αποκλειεις??

Και ας ειναι φτιαγμενο απο αλλον το βιντεακι, αυτο τι παει να πει? Πως δεν μπορει να βγει ταινια (πχ 4η για Χ-ΜΕΝ) καθολου????

Αν η FOX πτο θελει και αλλα κερδη απο αυτον τον τιτλο της Marvel, ποιος θα την εμποδισει???

16/07/2007, 00:34:36

quote:
τοτε ρε φιλε, γιατι H 20TH FOX, WARNER BROS και λοιπα, δεν διαψευδουν τιποτα???

τι να διαψέυσουν, φίλε μου; το ερασιτεχνικό βιντεάκι; δηλαδή σα να κάνω εγώ ένα φωτομοντάζ με τον καραμανλή να κρατάει στο χέρι του ένα φαλό! και να γράφω με μεγάλα γράμματα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ! τι να βγει να πει; ότι δεν κρατούσε φαλό στην εν λόγω φωτογραφία;!

quote:
Αμα ηταν, θα επερναν μετρα διαδικαστικα εναντια στην YOU TUBE!!!!

τι να έπερναν;! η youtube φίλε μου, δεν είναι παρά μία βιβλιοθήκη. μόνο στο δημιουργό μπορούν να επιτεθούν, και μονο αν αυτός βγάλει λεφτά από αυτο. άκουσε κι εμένα που είμαι χρονια στο κουρμπέτι της ερασιτεχνικής "αναπαραγωγής" χαρακτήρω κόμιξ! δες για παράδειγμα, στο
http://video.google.com/videoplay?docid=4095303199635469669&q=patient+j&total=258&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

μιλάμε για το Patient J. την καλύτερη ερασιτενική ταινία που έγινε ποτέ, με ηρωες κόμιξ. λες να βγει η warner, ή η θυγατρική dc comics και να κάνει μύνηση στο δημιουργό; τσάμπα διαφήμιση τους κάνει αυτός!

quote:
Εσυ το αποκλειεις??

αποκλύω να είναι στα σκαριά ταινία [και μάλιστα σε τέτοιο σημείο παραγωγής, ώστε να δημιουργηθεί και τρέιλερ] και να μην το ξέρω. επαναλαμβάνω, δεν το λέω από ψώνιο, το λέω γιατί έχω λόγο!
άσε που, δε μιλάμε για μια φήμη ότι θα βγει ταινία, μιλάμε για ερασιτεχνικό τρέιλερ. μήπως περιέχει και σκηνές απ'την ταινία, που είναι αληθινές και δεν τις διαψεύδουν;

αλλά για πες μου, είδες πουθενά δελτίο τύπου; είδες πουθενά συνέντευξη όπου τους ρώτησαν, και δεν αρνήθηκαν τίποτα; γιατί σε όλες τις συνεντεύξεις που έχω δει, δε λένε τίποτα για x-men 4, αλλά για spin-offs. και, πίστεψέ με, οι τύποι της marvel, δεν κολλώνουν. εδώ και 4 χρόνια υπάρχει η ανακοίνωση ότι θα βγει ταινία με τον sub-mariner, και ακόμα είμαστε σε προπαραγωγή. αν επρόκειτο να βγει x-men 4, θα το μαθαίναμε, χωρίς υπερβολή, πριν καν βγει το 3.

quote:
Πως δεν μπορει να βγει ταινια (πχ 4η για Χ-ΜΕΝ) καθολου????

όχι... πως δεν μπορεί να βγει, χωρίς να το μάθω! κι αν θέλεις, με το που θα το μάθω, θα σου στειλω και e-mail, για να είσαι ο δεύτερος στη χώρα που θα το μάθει! ορκίζομαι στους θεούς!

quote:
Αν η FOX πτο θελει και αλλα κερδη απο αυτον τον τιτλο της Marvel, ποιος θα την εμποδισει???

κατ'αρχίν, η ίδια η μάρβελ... αλλά μόλις η μάρβελ δώσει πράσινο φως, θα βγει μια ανακοινωσάρα ΝΑ με το συμπάθιο! αλλά εσύ θα το μάθεις μια βδομάδα πριν, γιατί θα σου το πω εγώ

16/07/2007, 11:25:43
Εντάξει, βρε crucifire!
Ηρέμησε, δεν υπάρχει λόγος να εξεγείρεσαι...

Όταν το μάθεις πάντως, ελπίζω να είμαι ο τρίτος που θα το μάθω!

In anticipation of my resurrection...

16/07/2007, 11:48:02
αντέδρασα λίγο έντονα, ε; έχεις δίκιο, αλλά μου έκανε εντύπωση που και οι δύο δεν είδατε την επισήμανση fan made. καλά, του κυνηγού του ξέφυγε, αλλά κι εσένα; και πιο πολύ, αντέδρασα έτσι, γιατί συνέχεια βλέπω άτομα να ξεγελιούντε απ'ότι ψεύτικο [φανερά ψεύτικο όμως] δουν στο youtube... σε σχέση με το συγκεκριμένο είδος ταινιών πάντα..

και ναι, θα είσαι ο τρίτος! αλλά προς το παρόν, περιμένω κάποιες πληροφορίες ακόμα, για να ανοίξω τόπικ για το wolverine!

-hey hey... it's me.
-prove it.
-you're a dick...
-ok.

16/07/2007, 14:39:24
Nαι, αλλα και παλι... Ερασιτεχνικο να ειναι, αλλα υπαρχει η παρανομη χρηση δικαιωματων των copyright σηματων της FOX, MARVEL, WB και δεν συμμαζευεται...

Θυμασε την επιθεση του BBC εναντια στο Youtube??? Που για 1 χρονο, εμποδιστηκε η διακινηση υλικου (εστω και του σηματος μονο) και μαλιστα, πληρωσε προστιμο η YouTube στο ΒΒΨ

16/07/2007, 15:07:18
όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...

μπορούν να σε μυνήσουν μόνο αν προσπαθήσις να βγάλεις λεφτά από αυτό.

το έχω ψάξει, σου λέω! πάρε άλλο παράδειγμα. ο Sandy Collora πριν μερικά [καναδυό] χρόνια γύρισε το πολύ ενδιαφέρον batman dead end, ένα εξάλεπτο, αν θυμάμαι καλά, φιλμάκι, που βρίσκει τον batman σε μία ψυχεδελική λεκτική μάχη με τον joker, και αμέσως μετά, στο crossfire ανέμεσα σε aliens, και... τρεις δικούς σου!
ο τύπος, μάλιστα, μοίραζε δωρεάν αντίτυπα στο san-diego comic-con [απ΄τα μεγαλύτερα συμπόσια κόμιξ της αμερικής] και φρόντισε να πάρουν και αρκετοί της warner bros. θα μπορούσε καλιστα να τους αρεσει η δουλειά του, και να τον προσλάβουν. το ίδιο ισχύει και με το green goblin's last stand, για σας τα marvel freaks! [ναι, εγω είμαι dc geek!]

κατά τ'άλλα, όπως σου εία, ίσα ίσα που θα έπρεπε οι εταιρίες να πληρώνουν αυτούς που κάνουν ΚΑΛΕΣ ερασιτεχνικές ταινίες, γιατί βάζουν λεφτά απ'την τσέπη τους, και κάνουν διαφήμιση στα franchise τους!

έχει άλλωστε ανάγκη η fox ή η warner για αγωγές και λεφτά...

τώρα η ιστορία με το bbc, δεν ξέρω για τι έγινε... πάντως φαντάσου ότι στο y-t υπάρχουν dvd ολόκληρα! σειρές, ταιίες, επίσημα dvd συναυλειών... και υπάρχουν άπειρα νομικά παράθυρα για να τη γλυτώσεις...

έτσι μπορώ κι εγώ όποτε θέλω να βάλω τρια μαχαίρια στο κάθε χέρι [μαλλιά και μούσια ήδη τα έχω σαν του wolverine] και να γυρίσω ένα χαζοβιντεάκι, ή μια υπερπαραγωγή... τη γυρίζω για την πάρτη μου και για τους "φίλους μου" [που μπορεί να ονομάσω έτσι οποιονδήποτε]... τη δίνω σε εσένα ΤΣΑΜΠΑ, τη βλέπεις, σου αρέσει, και πας και αγοράζεις ό,τι dvd x-men υπάρχει και δεν υπάρχει!