- 11η Σεπτεμβριου 2001 ΣΕΝΑΡΙΑ ή ΑΛΗΘΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιατι ποιοι ειμαστε εμεις για να μας χτυπησουν οι Αραβες μουσουλμανοι???
Μονο οι Τουρκοι το θελουν (οχι δεν ειναι τρομοκρατες...αλλα τρομοκρατες της ιστοριας αυτοι οι "αλλοι" και "απομακροι" μουσουλμανοι, αφου κανεις απο τους αραβες δεν τους παει ΚΑΙ για λογους οτι κρατουν ΑΚΟΜΑ σχεσεις με το Ισραηλ)
Μηπως τελικα ΕΜΕΙΣ προκαλουμε τα "κακα" στους μουσουλμανους?
Λοιπον...εμεις ειμαστε ησυχα (μεχρι να "ξυπνησουν" οι Τουρκοι δηλαδη)... ΟΠΟΤΕ κανενας αλλος δεν μας απειλει (απο τους "τρομοκρατες-τρομολαγνες" των ΗΠΑ)...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Ειδες...εχω "ωραιο" χομπυ
Οταν λοιπόν είχα πάρει το αυτοκινητάκι που θα τρέξω αύριο, πριν 3 χρόνια περίπου, δεν έτρεχα ακόμα σε αγώνες και έτσι το πήγαινα σε μία πλατεία κοντά στο σπίτι μου και το έτρεχα λιγάκι. Ενα βράδυ εκεί που το έτρεχα,ήρθε δίπλα μου και το χάζευε ένας παππούς... λιγάκι παράξενος. Ηταν απεριποίητος,είχε μακρυά γενεάδα και μακρυά άσπρα μαλλιά... κράταγε στο χέρι του μια σακούλα με κάτι μπουκάλια μάλλον με ρετσίνα... Ακου τί κουφό με ρώτησε τώρα! Μου λέει... "ρε φιλάρα (με μάγκικη προφορά!!!) μέχρι τί απόσταση πηγαίνει αυτο?" Του απάντησα ότι η εμβέλειά του είναι τα 400 μέτρα... ξέρεις τί μου είπε τότε? "Αν δεν έκανε τόσο θόρυβο (είναι θερμικό και έχει δίχρονο κινητήρα οπότε καταλαβαίνεις φασαρία!) έτσι και το γέμιζες ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ξέρεις τί ζημιά θα μπορούσες να κάνεις?" και έφυγε γελώντας...
Βρε λες να έχω τρομοκράτη στην γειτονιά της μάνας μου και να μην το ήξερα???
Καλη επιτυχια για αυριο σου ευχομαι...
Τωρα γι' αυτον τον παππουλη...δεν ξερω αμα ειναι τρομοκρατης...αλλα προσεχε τον και παρακολουθα τον...και αμα χρειαστεις βοηθεια, φωναξε με..(τι "Αρπαγας" ειμαι εγω...χεχεχε)
ST70 π.χ. σημαίνει Staal 700 Ν/mm^2 η αντοχή του σε εφελκυσμό.
Πολύ καλή αντοχή ε; Μόνο που σε τέτοιες κατασκευές συνήθως χρησιμοποιούν Staal32 - 320 Ν/mm^2. Σε θλίψη (δηλαδή όταν κρατάνε ένα κτίριο είνια περίπου τα 2/3. Δεν έχω βάλει ουσιαστικά κρούσεις - φορτίο από τον αέρα κ.λ.π.
Η αντοχή όμως αυτή είναι σε συνθήκες δωματίου, όταν η θερμοκρασία αυξηθεί η αντοχή πέφτει. Στους 300c η αντοχή είναι το 50% της αρχικής - εκτός και εάν ο χάλυβας είναι ειδικός. Στους δίδυμους και σε αυτό το ύψος δεν ήταν ειδίκος ο χάλυβας.
Στους 500-700C αναλόγως το υλικό το κτίριο έχει καταρρεύσει...
Θα μας χτυπήσουν και θα το δείτε. Ο παρατεταμένος πόλεμος αλλειώνει τα πιστεύω των ανθρώπων. Ο Νο2 του Μπιν μόλις είπε ότι ο Χριστιανισμός είναι γελοία θρησκεία - πρώτη φορά το έκανε...
Έρχονται για μας - γιατί είμαστε χριστιανοί - και δεν θα είναι οι απλοί που μας συμπαθούν αλλά οι φανατικοί και αυτοί θέλουν μόνο μία καλή θέση στον παράδεισο...
Τοσο πολυ τους πας???
Και κανεις λαθος μεγαλο. ο Αλ Ζαουαχρι δεν αναφερθηκε τοσο στον Χριστιανισμο...αλλα στον Παπα και στην Ρωμαιοκαθολικη Εκκλησια (ναι μεν Χριστιανισμος...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ)...
Μαλλον "θολωσες" απο τις αναμφισβητητα πολλες γνωσεις που εχεις και δεν μπορεις να δεις περα απο την "δωσμενη" πραγματικοτητα ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Αμα δεις τα video που παρατεθηκαν απο τον ΠΑΝΟ...θα καταλαβεις τι τελικα εγινε...
Μεχρι και φιλους που ειναι Πολιτικοι Μηχανικοι...τωρα που τους εδειξα τα πειστηρια...πειστηκαν οτι προκληθηκε με υπογειες εκρηξεις και δεν επεσε μονο το το κτιριο...
Παντως, για να ξερεις, "περιμενω" το χτυπημα (οπως λες)...αλλα γιατι το πιστευεις? τοσο πολυ θα σου αρεσε???
Το μέταλλο ΔΕΝ λέει ψέματα. Όσο για τους φίλους σου τους πολιτικούς, άσε και εγώ έχω και τρέμω όταν μου λένε σχεδιάζω καινιύργια πολυκατοικία. Ύστερα είσαι σίγουρος ότι ότι είναι ειδικευμένοι σε ουρανοξύστες; Αλήθεια έχουν τα σχέδια των πύργων; Γιατί εγώ τα βρήκα στο δίκτιο και μάλλον ακολουθούν την ιδέα της κατάρευσης. Όσο για το βίντεο πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν φτιαχτό ή πειραγμένο;
ΔΕΝ τους πιστεύω τους αμερικανούς - ξέρω ότι θα γίνει. Η μελέτη της ιστορίας και της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι κάτι που μπορεί να προβλεφτεί με σχετική ακρίβεια. Όπως και η μελέτη των μουσουλμάνων, διαβάστε λίγο ιστορία - για τον γέρο του βουνού, είπε ότι θα ξαναερχόταν και εδώ είναι πάλι, αυτός και οι ασασσίνοι του...
Αλήθεια πιστεύεις ότι άν ήθελαν να κάνουν μία αρχή με προβοκάτσια θα έκαναν ποτέ κάτι το τόσο δραματικό; Οι αμερικάνοι είναι άνθρωποι του εντυπωσιασμού. Για σκέψου λίγο την θανάτωση του Κένεντυ! Ένας μόνο θάνατος ήταν αρκετός...
TO PARAKATW CD KYKLOFORISE STIS 3-SEPTEMBRIOY-2001 KAI STIS 12-SEPT-2001 MAZEPSANE OLES TIS KOPIES.

28-Year Career CIA Official Says 9/11 An Inside Job
http://www.prisonplanet.com/articles/september2006/070906insidejob.htm
WTC Jet Engine Confirmed NOT From Boeing 767
http://www.thehandstand.org/archive/may2005/articles/911.htm
H ALH8EIA
http://www.arsenalofhypocrisy.com/911/9-11_Truth.htm

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo