- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
μαιμουδιτσα μου, εσύ ακούς Macbeth;
quote:
Ναι ακουω,σου αφιερωνω το moonlight caress
Ναι, αλλά εσύ δεν τον είπες... "χρυσοψαράκι μου" ξέρω 'γω ![]()
![]()
![]()
Ναι, αλλά εσύ δεν τον είπες... "χρυσοψαράκι μου" ξέρω 'γω
Εντάξει, crucifire μου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Μου αρεσει αυτο,εχει πολυ θετικη ενεργεια να χαμογελαμε και να καλαμπουριζουμε.
Οποιος ξερει κατι για τους killing joke ας κανει καποιο σχολιο παρακαλω σας
Δε μου άρεσαν ιδιαίτερα, δε μου άφησαν κάτι το ιδιαίτερο οπότε και δεν τους έψαξα.
Αντιθέτως, σήμερα το έριξα στους Lacrimosa και τώρα παίζει το Alleine zu zweit.
Σου αρέσει το συγκεκριμένο συγκρότημα;

quote:
αυτο ειναι βρε το nickname μου,πως να με πει,ουρακοταγκο;αν και ειναι γλυκο ζουμπερακι αυτο
Καλά, προφανώς για πλάκα το είπα, αλλά... "ουρακοτάγκο μου"... καλό ακούγεται, χεχε! Ζούμπερι είναι το ζώο; Δεν το ήξερα...
quote:
Μου αρεσει αυτο,εχει πολυ θετικη ενεργεια να χαμογελαμε και να καλαμπουριζουμε.
Επιβάλεται! Που να δεις στο φόρουμ των Eluveitie, που έχουμε ανοίξει συζήτηση με τον τραγουδιστή για της "αναλογίες" του πνεύματος της Φινλανδίας (η κοπέλα στην υπογραφή της Simori!)...
Άσε τους άλλους να καταναλώνονται σε καψούρες, και πολέμους συμμοριών...
Εμείς εδώ είμαστε ελεύθερα πνεύματα!
Ρίχνω άλλη μια αυτιά στο νέο αριστούργημα των Amon Amarth και θα γράψω δυο λόγια.
Unheilig,Zeraphine..κ.α.
Ζουμπερο,λεμε το πλασμα.Ας πουμε τα περιεργα ασουλουπωτα πλασματα τα λεμε ετσι.ΠΧ Κατελης.θα πουμε"τι ζουμπερο ειναι αυτο;"
Ζουμπερακι.
Οσο για τους killing joke ξερω πως εχουν κυκλοφορησει καμια 10αρια albums,τα οποια μαλλον ειναι στον χωρο του rock industrial punk παρολο που εχουν επηρρεασει συγκροτηματα αλλου ειδους,οπως Metallica(ναι)nirvana(δυστυχως),φυσικα ποιους αλλους τους love like blood.
Τραγουδια που εχω ξεχωρησει ειναι τα:eighties απο το album Νight Time(1985)...Love Like Blood το οποιο θεωρω κορυφαιο η ενα απο τα πιο καλα τους για οσους δεν εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτο το ειδος.
The wait-το οποιο το εχουν διασκευασει και οι metallica,
Pandemonium..και πολλα αλλα.
Οσοι αποφασισουν να ακουσουν το συγκεκριμενο συγκροτημα,θα καταλαβει και ποσοι το εχουν κατακλεψει..Και ειναι παρα πολλοι.
Αυτα.Στις παρουσιασεις δεν ειμαι καλη
quote:
Στις παρουσιασεις δεν ειμαι καλη
Δεν πειράζει, έχεις τόσο καιρό μπροστά σου για να εξασκηθείς! ![]()
quote:
Aπο lacrimosa εχω το Elodia,και εχω το Endorama-Kreator/Lacrimosa.
Eιναι αρκετα καλοι,μιας και εχω σμπαθεα σε γερμανοφωνα συγκροτηματα.
Unheilig,Zeraphine..κ.α.
Οι Zeraphine είναι πολύ καλό συγκρότημα.
Δύσκολα θα μπορούσαν να μη μου αρέσουν αφού κάποια από τα μέλη τους προέρχονται από τους Dreadful Shadows, ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Όσον αφορά τους Lacrimosa, τα albums που έχεις είναι αρκετά καλά. ![]()
Προσπάθησε να βρεις και το Einsamkeit (1992), το Satura (1993) και το Fassade (2001).

Πριν απο 2 μηνες ειχα παραγγειλει κατι πολυ σπανια κομματια και ολο μου λενε πως θα μου τα στειλουν απο Τριτη σε Τριτη και ακομη περιμενω..
Ελλαδα για παντα..τι να πω