- Ειναι ο Χριστιανισμος Εβρα'ι'κη Αιρεση? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Αν διαβασεις απο την αρχη της σελιδας ισως σου μπει και καμια ιδεα...να εχει παρεα το κενο οχι τιποτα αλλο...

Δεν νομίζω ότι καταφέρνεις κάτι με αυτό...
Δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου...
quote:
Θα μου πεις ότι δεν μου πέφτει λόγος, αλλά νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να σε ρωτήσω γιατί καταστρέφεις το θέμα προσβάλλοντας ασταμάτητα τον Εαρινό, ο οποίος φαίνεται ότι προσπαθεί όσο μπορεί να μην σου απαντήσει...?????Δεν νομίζω ότι καταφέρνεις κάτι με αυτό...
Δεν την καταλαβαίνω τη λογική σου...
τα τρολ δεν έχουν λογική, σκοπός της ύπαρξης τους είναι να καταστρέφουν
και όταν βρίσκουν ένα κατεστραμμένο μέρος, το φτιάχνουν μόνο και μόνο για να το καταστρέψουν ξανά

Καλύτερα να μην απαντάς καθόλου, Εαρινέ.
Καθόλου όμως.
Δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου.
και όταν βρίσκουν ένα κατεστραμμένο μέρος, το φτιάχνουν μόνο και μόνο για να το καταστρέψουν ξανά
Να υποθεσω οτι αυτο ειναι απο τα σκατα που πετας στα τρολ ή διαβασες και πιο πανω πριν αρχισεις τα δικα σου;
Narkissa555
Που ειδες την προσβολη;
αν συναναστρεφοσουν εναν ανθρωπο στον πραγματικο κοσμο και επαναλαμβανε συνεχεια αυτο το "ταδε εφη,αλλα εσυ τι εφη; και εφη εκεινο και εφη το αλλο"Οπως και το πρωτο μηνυμα αυτης της ευαισθητης ψυχης που αυτοαποκαλειτε εαρινος,ε! δε θα του κολαγες αυτο το εΦη;(για να ξεχωριζει οτι αναφερομαι σ'αυτο και οχι στην αλλαγη φυλου οπως εχει κανει ο κυριος κατ'επαναληψη με τα geoυχι geoula και αλλους συνδιασμους λες και υπαρχει περιπτωση να με θιξει-εκλεισα τα οκτω πριν καποιες δεκαετιες).Γενικα αν δε λες για αγαπες και λουλουδια και αλλα καλπικα(οσο και ο ιδιος) και δεν εξυμνεις το ανθρωπινο πνευμα(για το οποιο επισης δεν εχει ιδεα και χαιρομαι να το αποδεικνυω
με αντιστοιχους τροπους του σημερινου...στο εΦη κολλησε...απλα για να του δωσω ενα εναυσμα.
Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για τιποτα,απλα βρισκω μερικες περιεργες συμπτωσεις σε ολους μα ολους τους πολιτισμους και προσπαθω να προκαλεσω το ενδιαφερων καποιον ανθρωπων(οι οποιοι μαλλον εχουν εκδιωχθει κακην κακως απο εδω μεσα οπως φαινεται απο τους ορθολογιστες{διαβασε αυτοανακηρυξη} και τους αθεους με την τακτικη που βλεπεις...εκτος και αν αναγνωρισεις οτι ολα τα δωσαν οι ελληνες οποτε θα βρεις και κανενα αρχαιολατρη συνοδοιπορο.
Αλλα απ'οτι βλεπουμε και εδω δεν τα εδωσαν ολα οι ελληνες και δεν καλυπτομαι απο τη μπαρουφα των ινδοευρωπαιων!
The close resemblance to Greek mythology is believed to be coincidental - there is no evidence of any cultural connection.
Συμπτωση αυτο σχετικα με τη μυθολογια των αβοριγινων συμπτωση το οτι η κυρια θεοτητα των αζτεκων ονομαζεται τεϊταν,συμπτωση που ξεγελασανε τον αλλο με καθρεπτακια και του ξεριζωσανε την καρδια και εγινε αστρο φωτεινο,συμπτωση ο κατακλυσμος(οχι αυτος δεν υπηρξε και μαρτυριες μαστουρωμενων φυλαρχων που δεν εχουν τελειωσει το πλυντηριο(εγω παντως στεγνωσα)δεν λαμβανονται υπ'οψιν),συμπτωση η αναγεννηση απο τα υπολειμματα του κοσμου συμπτωση η εμφανιση του κρισνα του βουδα του χριστου συμπτωση ολα!
Αντε συνεχιστε τα φιλακια και τις αγκαλιτσες πνιξτε και κανενα συντηρητη της χριστιανικης σαπιλας(εδω καλα κανετε μπας και ξυπνησει κανενας Χριστιανος) και ταϊστε οτι θελετε,
Φιλακια!
εδω γυρω παντως θα ειμαι,ευτυχως οχι για να προσφερω φιλε ζιπ φτανει το χαλι μας με οσα προσφερουν ολοι οι αλλοι!

Edited by - geostat on 29/11/2010 22:02:53
και φυσικά δεν πρόκειται να μάθει από άτομα που δεν ξέρουν,
το έχει καταλάβει ότι τον δούλεψαν γι αυτό έχει και αυτή την συμπεριφορά έσπασε μέσα του η ψυχοσύνθεση του όταν κατάλαβε ότι τον έχουν μόνο και μόνο για να περνάνε την ώρα τους

Να υποθεσω οτι αυτο ειναι απο τα σκατα που πετας στα τρολ ή διαβασες και πιο πανω πριν αρχισεις τα δικα σου;
αρκετά σε τάισα για σήμερα μικρό μου τρολ δεν θέλω να μου παχύνεις αύριο πάλι