- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ........
Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η Prince ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ![]()
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..........
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ
quote:
Mα Πλωτίνε η Αμερική είναι μία χώρα με πολλές εθνότητες ενώ η Ελλάδα είναι η χώρα που κατοικεί το Ελληνικό Έθνος. Εκεί είναι φυσικό να υπάρχει πολές φορές τσακωμός ανάμεσα στις φυλές που κατοικούν εκεί, εδώ στην Ελλαδα γιατί να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Για το ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές θα σου πω πως στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης τους έχουμε φερθεί μια χαρά, όπως και σε Κούρδους, σε Μαύρους κ.α. Αυτοί όμως μας έλεγαν και ένα <<Είναι καλή η Ελλάδα>> Τώρα είμαστε εμείς αναγκασμένοι να πούμε <<Ωραίος ο Χασάν>>.
Εχεις υπόψιν σου αγαπητητέ πόσοι ήταν σε αριθμό οι Αθηναίοι πολίτες σε σχέση με τους δούλους και τους μετοίκους στην Αρχαία Αθήνα ..? Ούτε το 1/3 ! Γνωρίζεις ότι ο Αίσωπος, ο Λουκιανός ο Θαλής, ο Ιάμλιχος και πολλοι πολλοί άλλοι δεν ήταν καθαρόαιμοι Έλληνες? Κάποτε και η Ελλάδα ήταν πολυ-πολυτισμικοί και πολυεθνής, (μετά τον Μέγα Αλέξανδρο) Η Ελλάδα δεν είχε μετανάστες πρόσφατα διότι αδυνατούσε λόγω της οικονομικής της κατάσταησης να τους συντηρήσει...Πήγαινε να δείς τα στρατόπεδα των Κουρδων να σου πούν έαν περνάνε καλά στην Έλλάδα, ρώτα τους φίλους του Νιγηριανού που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι πρίν απο 2 χρόνια..

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
οποιος εχει ταξεδεψει περα απο την Λαμια...
....εχει περασει τα συνορα δηλαδη.... για πολλους... Αθηναιους... ξερει οτι η Ελληνες ειναι εννοια...περισοτερο παρα οτιδοιποτε αλλο
....ειναι ιστορια και πολλες φυλες μαζι....
ειναι αρβανιτες στην Στερεα, ειναι Σλαβοι ξανθοι και γαλανοματηδες στην μακεδονια, ειναι Μολωσοι και Βλαχοι και Γκεκηδες στην ηπειρο, ειναι Λατινοι,σκουροχρομοι, στα νησια και καθολικοι, ειναι καραγκουνηδες στην θεσαλια, ειναι πομακοι στην θρακη....ειναι Αχαιοι, ειναι Ιωνες, ειναι Πελασγοι, και Δωριεις....
.....μα πανω απο ολα εχουν εληνικη εθνικη συνηδηση......
.και ειναι φιλοξενοι, και αθωοι μεχρι παρεξηγησεω,ς και το βρακι του θα στο δωσουν.... και ξερουν να ανεχονται, και να αγαπουν, και ξερουν οτι ειμαστε ολοι μεταναστες,
βρεθηκα φανταρος στον εβρο... και καποιος το εμαθε και ηρθε και με βρηκε... και μου εδωσε λεφτα και ενα δωρο.... να το παω λεει εκει στην κυρια ταδε....στον κυριο ταδε...
γιατι ρωτησα ..διστακτικα....
ημουν εκει χωρις λεφρτα και δεν ειχα που να μεινω...χτυπησα μαι πορτα και μου ανοιξαν... και με φιλοξενησαν με ταισαν...και με χαρτζικωσαν ...και θελω να τους ευχαριστησω...που δεν με ρωτησαν απο που ειμαι απο που ερχομαι και που πηγαινω....
αυτη ειναι η Ελλαδα...κυριοι
και οχι καποια καλομαθημενα κολ....παιδα που...καλουν των δυστυχο τον μεταναστη που πουλα CD στiς καφετεριες .... boy...
ντροπη ....PRINCE...
σορυ admin...προσπαθεισα να συγρατηθω....
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
τελικα δεν ξερω τιποτα love for what is comming and forgivness for the past...
Η αποψη μου πανω στο θεμα ειναι πως η κατασταση με τους αλλοδαπους και συγκεκριμενα με τους αλβανους εχει φτασει στα ορια.Η Ελλαδα εχει γεμισει αλβανους (και οχι μονο) το εθνος μας κινδυνευει.Οι αλβανοι απο τον καιρο που ηρθανε στην χωρα μας δεν προσεφεραν τιποτα αλλο εκτος απο εγκληματικοτητα,ανεργια,ναρκωτικα υπαρχουν βεβαια μερικες εξαιρεσεις αλλα δεν ειναι αρκετες για να αναστρεψουν το κλιμα που εχουν δημιουργησει οι περισσοτεροι αλβανοι.Στην περιοχη οπου κατοικω υπαρχουν περισσοτεροι αλλοδαποι απο τους Ελληνες,το κακο εχει παραγινει την νυχτα δεν μπορεις να βγεις εξω χωρις να φοβασαι,την ημερα οπου και να πας θα τους βρεις μπροστα σου.Προσωπικη μου αποψη ειναι πως πρεπει με οποιον τροπο μπορει ο καθενας να αγωνιστει οπως μπορει για να απαλλαχτει η Ελλαδα απο αυτην την μαστιγα.
quote:
ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Wolffaced
Γιατί τι το κακό είπα; Είπα να εξεγερθούμε και να σκοτώσουμε τους Αλβανούς που ζουν ειρηνικά στην χώρα μας;
Tο μόνο που είπα είναι να πάρει κάποια μέτρα η αστυνομία και να συλλάβει αυτούς που πρέπει να συλληφθούν.
Να κάνω μια πρόταση;
Να τους στείλουμε, τους Αλβανούς, στην Ινδία;
Μα, για το καλό τους....
Εκεί είναι αλλιώς τα πράγματα. Κάτι το κλίμα, κάτι οι πολλές θρησκείες, κάτι η φτώχεια... εεε..... τσουπ, μετά από καιρό γίνονται Μητέρες Τερέζες
.
Για όσους δεν το ξέρουν, η Μητέρα Τερέζα ήταν από την Αλβανία