- πως θα ειναι ο αντιχριστος? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
θα γεννηθει απο τραβεστι
Είπαμε ότι η Επιστήμη κάνει θαύματα... αλλά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο... άσε που έρχεται σε αντίθεση με την "δήλωση":
quote:
δεν θα κάνει θαύματα
...πριν ακόμη γεννηθεί θα έχει κάνει το αδύνατο, δυνατό...![]()
quote:
μονο τρια ατομα δεν θα ξερουν για την γεννηση της(θα μεταδοθει μεσω ιντερνετ)
Ποιοί είναι αυτοί οι τρείς που δεν θα πληροφορηθούν αυτό το "ευτυχές" γεγονός?
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
θα γεννηθει απο τραβεστι
--------------------------------------------------------------------------------
Είπαμε ότι η Επιστήμη κάνει θαύματα... αλλά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο... άσε που έρχεται σε αντίθεση με την "δήλωση":
quote:
δεν θα κάνει θαύματα
...πριν ακόμη γεννηθεί θα έχει κάνει το αδύνατο, δυνατό...
οχι αυτη αλλα ο διαβολος
Ποιοί είναι αυτοί οι τρείς που δεν θα πληροφορηθούν αυτό το "ευτυχές" γεγονός?
δεν ξερω ξερω οτι τρεις μαγοι εμαθαν οτι θα γεννιοταν ο χριστος αρα
αυτα τα τρια ατομα που δεν θα το μαθουν θα ειναι το ακριβως αντιθετο απο αυτους που εμαθαν για την αλλη γεννηση
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
1. θα γεννηθεί με το σεχ,
2. θα μορφωθεί,
3. θα είναι γκομενιάρης,
4. θα εργάζεται κανονικά,
5. θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά,
6. θα ξυλίζει όποιον τον πειράξει,
7. θα φροντίζει τους γονείς του,
8. θα προτιμάει τους γιατρούς από τα θαύματα,
9. θα πίνει ούζο αντί για κρασί,
και 10. θα πεθάνει το ίδιο καλά με όλους, χωρίς ν' αναστηθεί; ![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
(Αν δεν δεχτούμε το κομμάτι με τη Μαγδαληνή και το μετέπειτα γενεολογικό δένδρο του Χριστού)
Ο Χριστός είναι γέννημα θεού και θνητής, λογικά, τα είδη είναι (ας πούμε) ανόμοια αλλά συμβατά... όμως, ποιός μας βεβαιώνει ότι ο Χριστός μπορούσε να κάνει παιδιά? Αν παρατηρήσουμε τέτοιες "μήξεις" στη Φύση θα δούμε ότι τα "προϊόντα" τους δεν μπορούν να αναπαραχθούν...
Αν πάρουμε την παραπάνω σκέψη ως θεώρημα, τότε και ο αντίχριστος στην ίδια κατηγορία υπάγεται...
...οπότε γκομενιάρης/α μπορεί να είναι, παιδιά όμως δεν θα κάνει... και καλύτερα, φανταστείτε να είναι το "έτερον σας ήμιση"...![]()
![]()
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Τώρα μπορεί να είναι και σαν την Monica Belluci εκεί είναι που θα έδινα και την ψυχή μου στον διάολο!!!!!!
ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΟΣ
ΙΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΞ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΙΝΗΣΑΣΕΣ
ΔΥΟ ΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΑΠΟΙΚHΣΑΣΕΣ
ΖΗΝ ΔΙΑΔΩΣΑΣΕΣ
ΕΙΣ ΓΑΙΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΣΕΣ
ΔΙΑ ΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ
ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΣΙΝ
quote:
Τώρα μπορεί να είναι και σαν την Monica Belluci εκεί είναι που θα έδινα και την ψυχή μου στον διάολο!!!!!!
Κι εγώ με τα 1000!!!! ![]()

quote:
λιγοι αντρες θα μπορουσαν να αρνηθουν το σεξ μαζι της ειναι αληθεια αλλα θα ειναι και αυτοι που θα σωθουν τελικα και αυτοι οχι γιατι δεν θα τους αρεσει αλλα θα επικρατησει η αγαπη προς το θεο
Δεν πειράζει.
Δεν πιστεύω που δεν πιστεύω στο Θεό, τουλάχιστον ας απολάμβανα την Belucci-Αντίχριστο! ![]()
quote:
Γιατί πρεπει ο Αντίχριστος να ειναι ντε και καλα καταστροφεας της γης και οχι οπως λεει και η λεξη ο Χριστός της επομενης εποχης απο αυτης του Χριστου αυτης της εποχης!!!
Έλα ντέ???

quote:
Γιατί πρεπει ο Αντίχριστος να ειναι ντε και καλα καταστροφεας της γης και οχι οπως λεει και η λεξη ο Χριστός της επομενης εποχης απο αυτης του Χριστου αυτης της εποχης!!!
Δηλαδή πρόκειται περί σατανικού σχεδίου (!)...
Αναμφισβήτητα έργο του ίδιου του Σατανά που σκέφτηκε σατανικά(το έχει στο αίμα του, τι να κάνει το παιδί) και είπε:
"Κάτσε να καταστρώσω ένα σχέδιο να την φέρω στο Θεό... Θα κάνω τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο αντίχριστός είναι το αντί-θετο του Χριστού, άρα το απόλυτο κακό, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι το sequel, το part II, όπως λένε και στο Αμέρικα...(σε αυτό το σημείο, έτριβε τα χέρια του σαν τον Ανέστη Μάτσα με κουκούλα σε κατωχική ταινία και γελούσε σατανικά, που είναι και ο μόνος τρόπος που γνωρίζει να το κάνει...)
Βέβαια, αν το καλοσκεφτούμε, είναι ένα προσεκτικά κατασκευασμένο σχέδιο γιατί έχωσε τον Ιωάννη στην σπηλιά και τον έκανε να γράψει την Αποκάλυψη (βάση αυτού του σεναρίου η Αποκάλυψη είναι το μεγαλύτερο ψέμα όλων των εποχών)... πριν και μετά από αυτό έβαλε το δαχτυλάκι του και στην Εκκλησία και συνέχισε με όλους τους θρησκόλυπτους που περπάτησαν σε ετούτο τον μάταιο κόσμο ανά τους αιώνες... για να καταλήξει σε όλους αυτούς τους κινδυνολόγους, τους ερευνητές και τους ακαδημαϊκούς που έπιασαν και έκαναν αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις στην Αποκάλυψη του Jonnie (όχι του be good, ούτε του walker, αλλά, του άλλου που έκανε παρέα στις Πάτμιες νυχτερίδες)...
...μετά από όλη αυτή τη κουραστική σκέψη, θα συμφωνήσω με την περίπτωση της Μόνικα... μόνο που (σαν κοριτσάκι που είμαι) μου ταιριάζει περισσότερο ο Αλ Πατσίνο (είχε και τον ρόλο παλιότερα και ξέρει πως να το κάνει σωστά
)
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός