- Σκύλος, ψυχές και πνεύματα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πότε πρόλαβες?
Η φωτογραφία σου δεν φαίνεται....(Ευχαριστώ πολύ όμως για την προσπάθεια!!![]()
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Όποιος ενδιαφέρεται για Παγκ που δεν θα έχει προβλήματα υγείας καλό θα είναι να το πάρει από έναν καλό εκτροφέα..αν έχεις ακόμα πρόβλημα να δεις τη φώτο για κάνε ένα κλικ εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/download/aquarius_19/19137/224339/0/luna+008.jpg
Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπός που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.
Fotograf yok(πλάκα τώρα θα έχει να παρεξηγηθεί κι αυτό το yok όπως κάποιο άλλο..)
Όσο φίλε μου για το site,δεν ανοίγει και γράφει αυτό:Access denied.
Αγαπητέ magical dog ούτε εγώ μπορώ να δω τις φωτό και πάω να σκάσω από περιέργεια
!
Καλή μου Ελευθερία μάλλον είναι θέμα συνήθειας και το λουρί για τις γάτες. Μία φορά είχα δει μία γατούλα δεμένη με λουράκι έξω από ένα σουπερ μαρκετ (όπως αφήνουν και τα σκυλάκια πολλοί). Περίμενα να δω ποιανού είναι και ήρθε μία κυρία. Μου είπε ότι δεν μπορεί να πάει πουθενά, η γατούλα της την ακολουθεί συνέχεια και προκειμένου να μην την χάσει, της έβαλε λουράκι και την παίρνει βόλτα όπου πάει. Κάτω ο ρατσισμός, τώρα λουράκι και βόλτα και στις γάτες
!
Να θυμάσαι πως κάθε άνθρωπός που συναντάς κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ e-mail;
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!
Ίσα δικαιώματα σε σκύλους και γάτες!
Χμ,,σκυλάκοοο..΄Σου έστειλα e-mail.
Ε,,από εδώ μέσα φυσικά,αφού αυτό το mail σου έχουμε.
quote:
sthlte moy mail oxi apo edw mesa omos k sas stelno Pic an 8elete kanena provlima
Φαντάζομαι όταν λες Pic εννοείς picture και όχι πάλι καμμιά ράτσα σκύλου..όπως Pug!
Περιμένω την Pic με το Pug!
Αγαπητέ magical dog είδα το ζευγαράκι των pug στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους
στη σελίδα www.geocities.com/pet_planet_gr!
Πολύ γλυκούλια!!
Μέσα από τη φωτογραφία που έστειλε ο Σκυλάκος.
Πανέμορφο σκυλάκι!
Πολύ χαριτωμένα τελικά!
Ευχαριστώ magical dog!
ΥΓ.Πάω-τρέχοντας-να δω και το site που αναφέρει η narya!
ο αρσενικος, προπερσυ που μπηκα στο κατ για μια εγχειρηση, απο την στιγμη που μπηκα στο χειρουργειο (το απογευμα) ουρλιαζε σαν λυκος, και συνεχισε ολη τη νυχτα παρολλο που και οι δυο μου κορες ειχαν κατσει διπλα του και τον καλοπιαναν.
δεν ειναι λιγες οι φορες που λειπω απο το σπιτι για μερες λογω δουλειας, ομως μονο τοτε συμπεριφερθηκε ετσι.
το γιατι και το πως, δεν το γνωριζω.
δεν εξηγειται παντως με την οσφρηση.
Από τα παραπάνω παραδείγματα,το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι τα ζώα- χωρίς να αντιλαμβάνονται σων και καλά τι ακριβώς συμβαίνει- "νιώθουν" την αναστάτωση και την ανησυχία μας. Στην περίπτωση δε που περιγράφεις, θα έλεγα ότι ο σκύλος σου κατά πάσα πιθανότητα διαισθάνθηκε την αγωνία και την ανυσηχία των δικών σου για την επικείμενη εγχείρηση.
Φιλικά
δεν ηταν ομως σοβαρη η επεμβαση για να ανησυχουν οι δικοι μου.
προσφατα ανακοινωθηκαν τα αποτελεσματα μελετης για την επικοινωνια σκυλου και ανθρωπου.
απεδειχθει οτι ο σκυλος εχει εναν ιδιαιτερο δεσμο με τον ανθρωπο, και τον κατανοει περισσοτερο απο ολα τα αλλα ζωα.
ισως ο Ινδιανικος μυθος που λεει πως καποτε το μεγαλο πνευμα χωρισε τον ανθρωπο απο τα αλλα ζωα με ενα βαθυ ρηγμα, και την τελευταια στιγμη ο σκυλος πηδηξε το χασμα και βρεθηκε διπλα στον ανθρωπο, να εχει καποιο δικιο...
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
http://puggr.cjb.net