ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Mouse - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Mouse - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Maria Page30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
spakmanΜέλος
02/12/2003, 14:57:40
quote:
Το γιατί σχηματίζεται η συγκεκριμένη μορφή και όχι ένα αγγελάκι πχ ή ή μια καρδούλα,αυτό δε μπορώ να το απαντήσω.

Αυτό περιμένω να σχολιαστεί απο όλους μας εδώ το γιατί. Όπως είπες φίλε σκοτεινέ άγγελε μιας και εγώ είμαι σχετικός με τα ηλεκτρονικά έχεις δίκιο το θέμα είναι γιατι αυτοί που το κατασκεύασαν προτίμησαν να βάλουν μια τέτοια μορφή άρα πιθανολογώ πως έγινε σκόπιμα αφού άλλοι κατασκευαστες δεν το έχουν άρα δεν είναι αυτή η απαραίτητη μορφοποίηση που χρειαζεται για να δουλέψει το ποντίκι. Περιμένω και άλλες απόψεις.

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

spakmanΜέλος
15/12/2003, 09:40:14
Χαθήκαμε Πιστεύω σήμερα να εχω μια φωτο απο το ποντικι μου απο ψηφιακη φίλου. Δυστυχώς ειναι μια γιαπωνεζικη μη επώνυμη και δεν εχει πολυ καλη αναλυση αλλα φαίνεται πολύ καλά. Να δω μόνο πως θα την δημοσιευσω στο esoterica. Πιστευω να βοηθήσει κάποιος φίλος όπως ο φιλος Γρηγόρης reptilesalonika.

coperroloΜέλος
15/12/2003, 14:59:15
Τα δικά μου ευρήματα απ'το εν λόγω ποντίκι.
Οι εικόνες ΔΕΝ είναι επεξεργασμένες ψηφιακά εκτός από brightness/contrast για προφανής λόγους.

http://www.photo.net/photodb/image-display?photo_id=1979154
http://www.photo.net/photodb/image-display?photo_id=1979157

αυτή δείχνει τη μέθοδο που τράβηξα τις φωτο προς αποφυγή παρεξηγήσεων (το τρίποδο σημειώνει τη θέση της μηχανής/ η προβολή έγινε στην λευκή σελίδα)

http://www.photo.net/photodb/image-display?photo_id=1979159

(γαμ**το πάλι δεν εμφανίζονται εδώ οι φώτο.... κοιτάτε τι βγάζει

πάντως τα λινκ δουλεύουν)

My Karma ran over your Dogma

Edited by - coperrolo on 15/12/2003 15:01:02

bladerunnerΜέλος
15/12/2003, 15:44:59
Καλησπέρα σε όλους και όλες....

coperrolo από ό,τι είδα, έχουμε το ίδιο mouse.

Εσένα σου φαίνεται να σχηματίζεται κάτι;; Εμένα πάντως όχι...

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

spakmanΜέλος
15/12/2003, 16:38:35
Υπομονή μέχρι το βράδυ ή το πολύ αύριο το πρωί θα εχετε και την δικια μου φώτο

spakmanΜέλος
15/12/2003, 16:55:58
Τελικά δεν άργησα για δείτε, ελπίζω
http://community.webshots.com/photo/92689416/104896081iAZGjl

matrxΜέλος
15/12/2003, 23:06:29
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ Η ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

coperroloΜέλος
16/12/2003, 02:01:16
Όντως bladerunner στις εικόνες μου πρέπει να ζορίσεις τα όρια της αφαιρετικής, και πάλι όμως αμφιβάλεις για το τι φαίνεται... και πάνω που θα απέρριπτα το όλο θέμα, με την έννοια ότι δεν είναι ξεκάθαρο, ήρθε η φώτο του spakman με τον τρισδιάστατο αλογομούρη...Spakman έχουμε το ίδιο mouse?
Πάντως αν δεν τρέχει τίποτα θα μπορούσε πολύ εύκολα να ξεκινήσει μία διαδυκτική παράνοια για το όλο θέμα μέσω προβολής της εικόνας σε ξένα forum. Εδώ οι ειδήσεις μας κάνανε ολόκληρο θέμα τη μετατροπή του "11/09/2001" απο νορμάλ font σε windings(?) και τα εικονίδια που εμφανίζονταν, στο δαίμονα θα κολλήσουν;
Το όλο θέμα όμως μου θυμίζει λίγο τις "απαγορεύσεις" ενός θεολόγου στο γυμνάσιο, για τα παπούτσια με τους σταυρούς από κάτω... μπορεί απλά να μας εξημερώνουν στη θέα το καινούριου αφεντικού.
Ξέρει κανείς αν η logi+ech κάνει τέτοια κόλπα; Ειδικά το mx700 που μου έχει γυαλίσει καιρό τώρα.

My Karma ran over your Dogma

spakmanΜέλος
16/12/2003, 11:32:36
Καλημέρα. Το θέμα φίλοι μου ξεκίνησε εδώ μέσα μόνο για ερευνητικούς λόγους από εμας, άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για << το παράξενο>>. Το Ζητούμενο δεν ειναι να δαιμονοποιήσουμε το θέμα και να φτάσει σε ορια παράνοιας όπως μπορεί να φτάσει όπως αναφέρεις φιλε coperrolo. Το ζητούμενο είναι να γίνεται μια συζήτηση επικοδομητική που να μπορούμε να βγάζουμε τα συμπεράσματα μας χωρίς παρωπίδες. To αν σε καποια mouse γινεται και σε άλλα οχι ειναι σίγουρο το δικο μου ειναι το wheel mouse optical 1.1A USB του φιλου μας του Βασιλάκη

bladerunnerΜέλος
17/12/2003, 22:12:41
Το δικό μου που δεν μου φαίνεται να "βγάζει" κάτι, είναι το 1.0A USB.

Κανείς άλλος μπας και βγάλουμε κανένα νόημα για τις παρτίδες και τα μοντέλα;;;

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).