ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- γυναικα στο τιμονι ο χαροντας ζυγωνει - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gigenis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maraki8Μέλος
04/07/2007, 08:10:54
Η καλλονή παντρεύεται τώρα,αστην.Πάντως,πληροφοριακά,οδηγεί ένα πεζω 206 κάμπριο,χρώματος μπορντώ.Άμα την πετύχεις πουθενά..
Όσον αφορά το σκάλισμα της ρυνός όπως είπαμε,εκτός ότι είναι σιχαμένοι οι συγκεκριμένοι κύριοι,με ενοχλεί πολύ που ξέρουν ότι τους βλέπουν τα γύρω αυτοκίνητα και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ανασκαφές...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

04/07/2007, 11:06:09
quote:
Όσον αφορά το σκάλισμα της ρυνός όπως είπαμε,εκτός ότι είναι σιχαμένοι οι συγκεκριμένοι κύριοι,με ενοχλεί πολύ που ξέρουν ότι τους βλέπουν τα γύρω αυτοκίνητα και συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ανασκαφές...

Λες να την έχουν δει Ιντιάνα Τζόουνς και να εξερευνούν για τον χαμένο θησαυρό?
Μόνο που πρέπει κάποιος να τους πει ότι ψάχνουν σε λάθος σημείο...

In anticipation of my resurrection...

snoopyΜέλος
04/07/2007, 11:59:55
quote:
KERRY KING:Το στερεότυπο της γυναίκας οδηγού/συμφοράς ξεκινάει από τις περιπτώσεις γυναικών που δεν δώσανε φράγκο για να απόκτήσουνε το αμάξι και δεν δίνουν φράγκο για να το συντηρούν. Εκεί κυρίως βλέπεις τα τρομερά και φοβερά (πχ παρκάρισμα με το αυτί).

Eννοείτε οτι η γυναίκα αποκτά το δίπλωμα χωρίς μεγάλο κόπο
Να είμαι ειλικρινής και εγώ σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις που είχα ψιλοτρακαρίσματα χωρίς να είμαι καθόλου ένοχος στο άλλο αυτοκίνητο οδηγός ήταν γυναίκα που αναγνώριζε αμέσως το σφάλμα της.
Γενικά πιστεύω οτι είναι πιό απρόσεκτοι οδηγοί χωρίς αυτό να σημαίνει οτι έχουν τάση στην τροχαία παράβαση ... αντίθετα αυτό είναι αντρικό φαινόμενο.

maraki8Μέλος
04/07/2007, 13:05:59
quote:
Γενικά πιστεύω οτι είναι πιό απρόσεκτοι οδηγοί χωρίς αυτό να σημαίνει οτι έχουν τάση στην τροχαία παράβαση ... αντίθετα αυτό είναι αντρικό φαινόμενο.

Συμφωνώ απόλυτα.Αν κι εγώ συγκαταλέγομαι στις προσεκτικές αλλά πολύ παράνομες γυναίκες οδηγούς.Αγαπημένες παρανομίες;αναστροφές,παραβίαση απαγορεύεται,ταχύτητα σε εθνικές και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας,σφήνες...κι έχει κι άλλα ο κατάλογος!!.

04/07/2007, 13:14:08
maraki8,
Kαι σε έχουν ακόμα ελεύθερη;;;
Κύριοι έχουμε μία ομολογία εδώ...
Ποιός καλός δικηγόρος.;.;.;.;

Τελικά έιμαι ο μοναδικός που δεν κάνει παράνομιες όταν οδηγεί...
Την περικεφαλαία να την φορέσω τώρα ή να περιμένω να μου ΤΗΝ φορέσουν (μαζί με τον μανδία);

snoopyΜέλος
04/07/2007, 13:25:02
quote:
maraki8: Αγαπημένες παρανομίες;αναστροφές,παραβίαση απαγορεύεται,ταχύτητα σε εθνικές και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας,σφήνες...κι έχει κι άλλα ο κατάλογος!!.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ όμως ...
Γιατί άν σε στραπατσάρουν θα τους πληρώνεις απο πάνω άλλα τόσα για την ζημιά που τους έκανες.
Άσε που ... με το νέο ΚΟΚ τώρα άν σε τσακώσει κανένας τροχομπάτσος δέν θα ξέρεις πόσα να πληρώσεις!!!

snoopyΜέλος
04/07/2007, 13:29:25
quote:
OANNHSEA:
Τελικά έιμαι ο μοναδικός που δεν κάνει παράνομιες όταν οδηγεί...
Την περικεφαλαία να την φορέσω τώρα ή να περιμένω να μου ΤΗΝ φορέσουν (μαζί με τον μανδία);

Έχεις εισπράξει πολλές μούντζες απο θεριακλήδες??
Δέν πειράζει ... καλύτερα, γιατί άν έρθει η κακιά ώρα πολύ δύσκολα επιδιορθώνεται μετά η ζημιά.

maraki8Μέλος
04/07/2007, 15:03:33
quote:
Άσε που ... με το νέο ΚΟΚ τώρα άν σε τσακώσει κανένας τροχομπάτσος δέν θα ξέρεις πόσα να πληρώσεις!!!

Το καλό με την τροχαία και τις γυναίκες,είναι ότι σε κάποιες παρανομίες,έχει ανοχή η τροχαία.αν στις ίδιες παρανομίες τσακώνανε άντρα,θα άρπαζε το πρόστιμο

snoopyΜέλος
04/07/2007, 19:29:41
quote:
maraki8: Το καλό με την τροχαία και τις γυναίκες,είναι ότι σε κάποιες παρανομίες,έχει ανοχή η τροχαία.αν στις ίδιες παρανομίες τσακώνανε άντρα,θα άρπαζε το πρόστιμο

Σε αυτό που λές έχεις δίκιο, αλλά απο προσωπική πείρα σου λέω οτι τις περισσότερες φορές γράφουν ότι βρούν μπροστά τους χωρίς να προλάβουν κάν να κοιτάξουν το πρόσωπο που βρίσκεται στην θέση του οδηγού

04/07/2007, 20:14:45
quote:

Έχω αποφύγει τρακάρισμα στο παρά πέντε με μια οδηγό η οποία για άγνωστο λόγο "τιμούσε" το φρένο υπέρ του δέοντως και σε στιγμές που δεν είχε λόγο να το κάνει.
Σταματάμε στο φανάρι, παίρνει από δίπλα ένα κραγιόν κι αρχίζει την περιποίηση...

Δε λέω, καλή η περιποίηση!
Αλλά ας γίνεται όταν φτάσει στον προορισμό της!

Eγω ειχα ενα "ατυχημα" με ενα χαζο οδηγο... Ειμαι σε κυκλικη διασταυρωση, σταματημενος σε STOP. απο δεξια, ερχεται κεντρικη αρτηρια... απο πισω μου, ξαφνικα, μου κολλαει ενας τυπος... παω να ξεκινησω κανονικα την πορεια μου σιγα σιγα, αφου περιμενα καποια ωρα στο STOP... ομως, απο την κεντρικη αρτηρια, ερχεται φουριοζος ενας αλλος οδηγος... αναγκαστηκα, επρεπε να σταματησω. ΑΛΛΑ... ο απο πισω μου, δεν "εβλεπε" εμενα, αλλα κοιτουσε δεξια!!! και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ πανω μου!!!!

Ποια η "δικαιολογια" του??? "-νομιζα οτι ειχες φυγει...!!!!"

Του λεω εγω... το STOP δεν το βλεπεις? δηλαδη επρεπε εγω να χτυπισω με τον αλλο που ετρεχε????" "-ναι, απαντησε..."

τελος παντων, ευτυχως μονο "ακουμπησε" και δεν προκαλεσαι ζημια... αλλα αυτη ειναι η νοοτροπια πολλων...

ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ και οδηγουν χωρις να προσεχουν μπροστα τους και πισω τους...

Αρα, δεν μπορουμε να κα καταπατουμε ολα... οπως ειπες φιλε Incubus, υπαρχουν κακοι και καλοι οδηγοι, εκατερωθεν...

Ειναι αυτο που λενε καποιοι... "μεταφερουμε την συμπεριφορα μας, στο τιμονι, και οποιον παρει ο Χαρος"

Να ενα "γενικο" παραδειγμα, κακων οδηγων... δεν εχει σημασια που ειναι γυναικα... θα μπορουσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να ηταν ανδρας...

http://www.youtube.com/watch?v=dHiSaSm4_Y0

04/07/2007, 20:20:58
Και τωρα, καποια "σκληρα" ατυχηματα... απο πολυ πολυ κακους οδηγους:

http://www.youtube.com/watch?v=KebRHkJ6reY
http://www.youtube.com/watch?v=X6m0dBu0lHQ