- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
hanterΜέλος
quote:αμεεεεεεεεεεεεεε..!!!!! θα γινει κ αυτο φιλοι μου καποια στιγμη..!!!!!!! στειλε μου στο inbox που ειναι το πρακτωριο σου ή το e-mail του fcb σου αν εχεις..!!quote:
καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!DARK HUNTER..!!!!
να το κανονισουμε καποια στιγμη τοτε!
NOVUS ORDO SECLORUM
DARK HUNTER..!!!!
hanterΜέλος
που ειστε βρε..???? γιατι δεν μιλατε..??
DARK HUNTER..!!!!
quote:Αααα έχουμε προβλήματα εδώ... ακούς εκεί δε μπαίνει σε αεροπλάνο... εγω μπήκα πρώτη φορά 9-10 χρονών και ήμουν μόνος μου! Βέβαια ήταν(δυστυχώς) μόνο μισή ώρα. Απο Αθήνα Ζάκυνθο. Εσύ κοτζάμ γαιδάρα τι φοβάσαι; Όνειδος!
u+r..?? αεροπλανο εννοεις..?? αν εννοεις αυτο δεν μπαινω με τιποταααααααααα..!!!!! κ ποιος ειπε οτι εγω βιαζομαι..???? οσο πιο αργα τοοοοοοσο καλυτερα γιατι κ κατι να γινει θα κολυμπησω κ θα σωθω αν πεσω απο αερος ομως πως σωνομαι..?????? εκτος κ αν εξοπλιστω με αλεξιπτωτο,ετσι ναιαιαιαιαιαι..!!!!
quote:Κέρασέ μας στις πανελλήνιες
καλως σας ξανα βρηκα..!!!!!! καταλαθος το εφτιαξα κ δεν ξερω πως να τα σβησω γιατι δεν ειχα καταλαβει οτι τερματιστηκε το αλλο..!! αααααχαχαχαχαχαχαχα..!!!! αα!! ωραια τωρα που κλεινεται 24ωρο σιγουρα θα σας βρισκω..σ'ευχαριστω ποοοοολυ για τις ευχες σου κ σου ευχομαι κ εσενα οτι καλυτεροοοοοοοοο σε οτι κ αν κανεις..!!! αααχαχαχαχχαχα ωραιο,θα σας κερασω βρε αφου γυρναω κ λεω αφου εγραψα καλα θα κανω παρτυυυυυυυ στο τελος σας το λεωωωωωωωωω..!!!! ελπιζω να εχω την ιδια τυχη κ σημερα..!!!!
Άλλη χημεία λέει ο Πρέντι, ο Πρέντι αναφερόταν στις πανελληνίες(εξού και τα λατινικά) αυτά είναι μαθήματα κατεύθυνσης, λυκείου.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 28/05/2010 16:39:18
EstellaΜέλος
Καλησπέρα :)
ΚΑΛΟΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΩΣ ΕΙΝΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ?----------------------------
ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ CHARM TON PRED ----------------------------------
KAΙ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΩ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΦΟΒΩ?

quote:
που ειστε βρε..???? γιατι δεν μιλατε..??DARK HUNTER..!!!!
εδω ειμαστε... κανουμε δουλιτσα!

quote:
Καλησπέρα :)
Γεια σου Εστελλα! Καλως ηρθες!!!! πως εισαι σημερα?

EstellaΜέλος
Είμαι πολύ καλύτερα Predator μου...
Ελπίζω η διάθεση μου να φτιάξει ακόμα περισσότερο κατα τη διάρκεια της ημέρας...
Εσείς τι κάνετε;
Εσείς τι κάνετε;
quote:ΑΝ ΠΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΣΑΛΑΚΟΘΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ,ΤΑ ΤΙΝΑΖΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ,,ΑΝ ΠΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΓΟΥΡΑ Θ'ΑΧΗΣ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ,
u+r..?? αεροπλανο εννοεις..?? αν εννοεις αυτο δεν μπαινω με τιποταααααααααα..!!!!! κ ποιος ειπε οτι εγω βιαζομαι..???? οσο πιο αργα τοοοοοοσο καλυτερα γιατι κ κατι να γινει θα κολυμπησω κ θα σωθω αν πεσω απο αερος ομως πως σωνομαι..?????? εκτος κ αν εξοπλιστω με αλεξιπτωτο,ετσι ναιαιαιαιαιαι..!!!!
quote:
Είμαι πολύ καλύτερα Predator μου...Ελπίζω η διάθεση μου να φτιάξει ακόμα περισσότερο κατα τη διάρκεια της ημέρας...
Εσείς τι κάνετε;
περα το οτι σκαμε απο τη ζεστη... μια μικρη βαρεμαρα την εχω