- Έχουν θέση οι ομοφυλόφιλοι στην κοινωνία του μέλλοντος? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:
ολα τα λαθη του θεου
ο Θεός δεν κάνει λάθη.
quote:
Eμένα πιο πολύ με απασχολεί στην κοινωνία του μέλλοντος η εξάλειψη της βλακείας.
quote:
ο Θεός δεν κάνει λάθη.
εγω νομιζω οτι εχει κανει μερικα.
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum"
--------------------------------------------------------------------------------
ο Θεός δεν κάνει λάθη.
--------------------------------------------------------------------------------
εγω νομιζω οτι εχει κανει μερικα.
Και εγώ το ίδιο νομίζω.Έδωσε την ελευθερία μαζί με την επιλογή του κακού και του μίσους.Ας μας έκανε ελεύθερους αλλά οι επιλογές μας να ήταν αγάπη περισσότερη αγάπη πολύ περισσότερη αγάπη.....
Τότε ας μας καταχτούσε η αγάπη........
Προς Gretel ο λόγος του Αινστάιν
"Δύο πράγματα είναι απέραντα.Το σύμπαν και η βλακεία.Και για το πρώτο δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
Οπότε μην ελπίζεις σε θαύματα........
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
26
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡΕΔΩΚΕΝ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΣ ΠΑΘΗ ΑΤΙΜΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΗΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ
27
ΟΜΟΙΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΦΗΣΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΧΡΗΣΙΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΕΞΕΚΑΥΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΤΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΣΥΝΗΝ ΑΡΣΕΝΕΣ ΕΙΣ ΑΡΣΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΝ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΑΥΤΩΝ
Προς Κορινθιους Α 6: 9
9
Η ΔΕΝ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΗ ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟΙ ΟΥΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΙΧΟΙ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΙ
Προς Τιμοθεον Α 1: 9-10
9
ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΤΟΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΔΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΦΟΝΟΥΣ
10
ΠΟΡΝΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΣ ΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΑΣ ΨΕΥΣΤΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΙΑΙΝΟΥΣΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΝ

..Learn to listen and you will learn to learn...
ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!
xrysa21
Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης
Shotguns? What, like guns that fire shot?
Δεν πας αλλού να πετάξεις τα σκουπίδια σου?
quote:
Ena prama tha po.Oloi poustres tha einai kai ta orgia tha einai tis modas.Episeis tha doume sto eggis mellon reality splatter me orgia kai mastigia skepsou ti tha ginei sto mellon
κοιτα αν ειναι μονο με γυναικες δεν με ενοχλει![]()
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand