- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Πραγματικά φίλοι μου ήταν πανέμορφο μα και πόση γνώση κρυμένη μέσα στις προτάσεις...
Πού την είδες;
quote:
ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΕΘΝΗ,ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΦΑΞΕ.ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ Μ'ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ...
Νομίζω πως δεν πρέπει να σταθείς στον Γνωστό Αλέξανδρο.. τον Μέγα Αλέξανδρο
Ο Φίλος ΑΝΤΟΝΙΟΣ1997 είπε κάπου τα εξής:
quote:
Μα δεν πρόκειται για τον Αλέξαντρο. Ο Αλέξαντρος δεν έχει καμιά σχέση με τη κουβέντα. Πρόκειται για αυτούς που μιλούν για τον Αλέξαντρο. Πρόκειται για την ψυχοσυνθετική ψύχωση του σπόρου που πέφτει μέσα στο ζεστό χώμα της φαντασίας για να πλάσει μια ιδέα, η οποία μέσα στην αποθέωση του εγωκεντρισμού σαν εσωτερικός δρόμος, γενιέται και γίνεται Αλήθεια. Μια αλήθεια που γονιμοποιεί την φαντασία η οποία δίνει την αίσθηση της πραγματικότητας έστω και προσωπικής......ότι ψάχνουμε το βρίσκουμε μέσα μας........αλλά όλοι έχουμε ανάγκη από κάποιον που σε αυτή τη περίοπτωση λέγετε Ω Μέγα Αλέξαντρος.......
Αυτά είχα να πω προς το παρόν....
Ίσως αυτά τα λόγια να σου πουν κάτι... Εδώ δεν πρόκειται για την κοινή γνώση....
Ελπίζω να διαφώτησα λίγο τον δρόμο σου..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
ειμαι σαφης απο την αρχη του θεματος για το πως θελω να εξεληχθει το επαναλαμβανω απειρως και αφου δεν γινομαι κατανοητη τοτε ως ειλικρινες ον παραδεχομαι πως ναι δεν καταλαβαινουν οσοι οντως δεν το εκαναν.
δεν μαλωσα παρα μονο οσους θελησαν να βεβηλωσουν το θεμα και βεβαια οσους ηρθαν να πυρωβολησουν με αφορμη ειτε τον αλεξανδρο -που δεν καταλαβαν-οσο και την ατμα η τον κελσο.
τελως παντων ο ρολος μου σδτο φορουμ δεν θα ειναι να δικαιολογουμαι επαπειρω!@_@
αγαπητη σιμοριλ θα σου προτινα να ολοκληρωσεις την αναγνωση του τοπικ.
ο φιλος αντωνιος ειναι παραυτα ενα παραδειγμα συνταξιωτη που παρολο που δεν μπορουσε να καταλαβει τι λεγαμε(και ατυχως εθεσες το ποστ που δηλωνει πως τοτε ακομη δεν καταλαβαινε,MA EIXE THN EIΛIKΡINΗ διαθεση να συνταξιδευσει μεχρι που καταφερε να οριοθετησει τον αλεξναδροοπως ηταν το ζητουμενο.
τωρα....
θεωρω πως χωρις να εχει καποιος υπομονη, κουβεντα εδω δε γινεται/επισης δεν δεχομαι να σχολιασω τον Αλεξανδρο ως στατηλατη αφου αυτο λεγεται....κριτικη και αυτη ειναι τακτικη που αλλοι εξασκουν με επιτυχια σε θεματα που μονο εσωτερισμος δεν ειναι/ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΧΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΔΙΚΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΕΛΙΔΕΣ/ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ/ΟΧΙ ΠΙΑ!
ο δρομος ειναι για οσους τον περπατανε
και χρεος μας ειναι να δινουμε το χερι σε οποιον ακολουθει.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ;; ΕΓΩ ΓΜΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!
ΜΟΝΑΧΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ.
ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;
ΟΧΙ.
ΚΥΛΑΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΕΙΡΜΙΚΗ ΡΟΗ ΕΝΤΣΕΛΩΣ ΨΥΧΙΚΗ ΕΩΣ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΕΩΣ.
ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟ.
εμεις (που φτασαμε/ στον προορισμο του τοπικ εστω:) ειναι φυσικο να ανα-γνωριζουμε τους "βεβηλους" αλλα και οσους απλα ριχνουν ασφαιρα για να δημιουργησουν τετοιες καταστασεις...
που κανονικα μας πανε -οπως τωρα που πρπει να προσταυσω το θεμα παλι τα ιδια λεω θεε μου!- ...εκτος θεματος/και μας βαζουν να "δικαιολογηθουμε" κι ολας!
να ρωτησω γιατι δεν διαβαζετε το θεμα;;;;;
ετσι απλα.το εκανα κι αυτο.
μα ακομη κι αν καποιος το διαβασει δεν ειναι σιγουρο πως θα καταλαβει /ναι συμφωνω.
σημασια εδω παιζει το σημειο που βρισκεται/η η διαθεση απεναντι η απεναντι απο αλλον συνομιλητη μου στο παρον θεμα/
...ο λογος λοιπον που το θεμα ακολουθησε μια τακτικη τοσο συγκεκριμενη ειναι
και το γεγονος το "συγκονιστικο" ειναι οτι εμεις που συμμετειχαμε "τηρωντας πιστα τα βηματα"σε αυτο τελικα πηραμε τις απαντησεις μας.
καποιες βεβαια δυσαρεστηθηκαν κατα το παρελθον που χριζω τετοιας δονητικης απο συνταξιδιωτες μα το ζητουμενο μου ηταν να κυλησω με αρμονια και οχι μεσα απο τη συγκρουση.
η συγκρουση φερνει εξαντληση και επαρση στο εγω//
η εναρμονηση και η γαληνη φερει συμπεραμσατα.
ε λοιπον εγω επιλεγω να συνταξιδευω εσωτερικα με ψυχες που βιοωνουν οπως εγω κι οχι με θρασυτατους εγωιστες που καθρεφτιζονται πανω στα γαληνια νερα μου...
κι αφου δουν τη φατσα τους...φτυσουν επαννω μου..και μετα εχουν και το θρασσος να πουν....οτι τα νερα μου..ειναι βρωμικα!
μη φτυνεις λοιπον...εσυ που θες να καταλαβεις....
κανε ησυχια ...και παραητρησε τους κυματισμους....του φυσικους του νερου....
και μην ταρα-κουνας την επιφανεια του...επειδη βιαζεσαι να δεις σχηματα....
σημασια εχει να κατανοησεις οτι αυτα που βλεπεις επανω μου....
ειναι η εικονα που εσυ εχεις....
ε ναι...
δεν ειναι ευκολο/εμενα μου εφαγε μια ζωη -ως τωρα- να καταλαβω ποσο μπελας ειναι η υδατινη πλευρα μου...και τι παθαινουν οι ανρθωποι οπταν τους δειχνω καταφατσα ποιοι ειναι/ε θελει χρονο να το χωνεψει κανεις//οταν δεν ειναι ομορφο....
και συνηθως φταιω "εγω"...
Ο
ΑΛΣΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΜΟΥ/ΕΝΑ ΑΠ'ΟΣΑ Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ....ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΙ....
ΕΧΩ ΝΑΠΡΟΣΦΕΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Ο ΛΟΓΟΣ Μ,ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛΥΦΟΣ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΟΙΩΝΩ ΜΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΤΤΩ ΕΤΣΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ....ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΚΑΘΡΕ-ΦΤΥΣΤΗΚΑΝ.
ΕΙΜΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ.....ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΟ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΛΑΩ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΜΠΡΙΣΤΕΣ.(ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ)
το συμπερασμα πετραδι/φως/δωρο
μοναχα σε οσους απολυτα μας καταλαβαν.
ολοι οι αλλοι ναι θα φτασουν/μα μεχρι τοτε πρεπει να προστατευουμε εμεις εδω αυτο που οταν εκεινοι φτασουν θα πρεπει να βρουν...ολακερο...και οχι ρακος απο τα χτυπηματα....των βεβηλων...
σιμοριλ και αζωελ....
το μισο ειναι η αρχη του Παντος....μα δεν ειναι το Παν.
και για μενα τωρα πια σημασια δεν εχει το μισο αλλα η φροντιδα του ολου.αντι να με μαλωνετε λοιπον που μαλωνω..τους ασχετους με το θεμα..θα ειναι καλο να μιλησετε για το θεμα...η να μας επιτρεετε/αλλα παλι ετσιθα το συνεχισουμε.
αυτη ειναι η δομη του παροντος θεματος.
quote:
ΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ Ο "ΔΡΟΜΟΣ". ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΧΡΟΝΟ" ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.
ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ...ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ...
ΚΙ ΑΣ ΦΥΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ...-ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΗΔΗ/ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ/ΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙΣ/ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΩ//ΤΟ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ...ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΙΜΟΡΙΛ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΩ ΕΠΙΣΗΣ ...
ΑΦΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΝΤΑ/ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗ//ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ....ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ...ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟ ΦΑΝΕΡΟ:ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ:
ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ....
ΑΠΟ "ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΧΕΡΙ"... ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ.....
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ...:"ΧΑΘΗΚΕ;"

Technoshamanism
quote:
ΑΠΟ "ΑΔΕΡΦΙΚΟ ΧΕΡΙ"... ΧΑΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ.....ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ...:"ΧΑΘΗΚΕ;"
"XANETAI" άραγε;
Wellcome home, συνταξειδιώτισσα!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
λάϊνον ἕσσο χιτῶνα κακῶν ἕνεχ᾽ ὅσσα ἔοργας.
Τὸν δ᾽ αὖτε προσέειπεν Ἀλέξανδρος θεοειδής·
Ἕκτορ ἐπεί με κατ᾽ αἶσαν ἐνείκεσας οὐδ᾽ ὑπὲρ αἶσαν·
αἰεί τοι κραδίη πέλεκυς ὥς ἐστιν ἀτειρὴς
ὅς τ᾽ εἶσιν διὰ δουρὸς ὑπ᾽ ἀνέρος ὅς ῥά τε τέχνῃ
νήϊον ἐκτάμνῃσιν, ὀφέλλει δ᾽ ἀνδρὸς ἐρωήν·
ὣς σοὶ ἐνὶ στήθεσσιν ἀτάρβητος νόος ἐστί·
μή μοι δῶρ᾽ ἐρατὰ πρόφερε χρυσέης Ἀφροδίτης·
οὔ τοι ἀπόβλητ᾽ ἐστὶ θεῶν ἐρικυδέα δῶρα
ὅσσά κεν αὐτοὶ δῶσιν, ἑκὼν δ᾽ οὐκ ἄν τις ἕλοιτο·
νῦν αὖτ᾽ εἴ μ᾽ ἐθέλεις πολεμίζειν ἠδὲ μάχεσθαι,
ἄλλους μὲν κάθισον Τρῶας καὶ πάντας Ἀχαιούς,
αὐτὰρ ἔμ᾽ ἐν μέσσῳ καὶ ἀρηΐφιλον Μενέλαον
συμβάλετ᾽ ἀμφ᾽ Ἑλένῃ καὶ κτήμασι πᾶσι μάχεσθαι·
ὁππότερος δέ κε νικήσῃ κρείσσων τε γένηται,
κτήμαθ᾽ ἑλὼν εὖ πάντα γυναῖκά τε οἴκαδ᾽ ἀγέσθω·
οἳ δ᾽ ἄλλοι φιλότητα καὶ ὅρκια πιστὰ ταμόντες
ναίοιτε Τροίην ἐριβώλακα, τοὶ δὲ νεέσθων..."
ΙΛΙΑΔΑ-απο την ραψωδια Γ' -

Technoshamanism
χαιρομαι που συναντω εσενα πρωτα...το ταξιδι μου ηταν εξωστρεφες.... με αμεσες απαντησεις...μσα απο φαινομενικα ασχετες συμπτωματικες...διαπιστωσεις...
ας πω κατι που ειχε πει καπου//ασχετως παλι//ο ερμης...
(καποιος απ'ολους μου..:)
"αυτο ειναι Επιβεβαιωσις"
"αδερφικο"...ναι-
οποιος γνωριζει το νοημα της προδοσιας στο συμβολισμο θα γνωριζει επισης πως ποτε δεν ειναι τυχαιο...το γεγονος....πως για να σε προδωσει καποιος....οφειλει να σε γνωριζει...αριστως.
επαγωγικα...καποιος που αρχικα ειναι διδασκαλος..
+μετα παυει να ειναι....
καποις που ιεναι μαθητης αυτου...και μετα παυει να ειναι...
εχμ....αυτος που προδωνεται...ειναι ο μαθητης....'η ο διδασκαλος...;
τελικα ειχα οντως ενα ολοκληρωμενο θειο σχεδιο...κωδικοποιημενο μεσα στο ομορφο κεφαλι μου:)
καλεισθε να ανακαλυψετε το δικο σας....
αφου ο καθενας μας....
εχει το δικο του συμπαν....
που υποκειται ομως σε κανονες ενος ακομη μεγαλυτερου...και μετα ενος ακομη μεγαλυτερου....και μετα ενος ακομη μεγαλυτερου...και μετα...
και....
ηλιος
ναι
γυρω πλανητες...
μεσα σε γαλαξια....
μεσα στο ΠΑΝ...
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...
Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΘΕΣΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ 'Η ΟΧΙ...ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ.-
--it's good 2b back--

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/05/2004 16:17:29
Καλό ταξίδι εύχομαι με την σειρά μου.
Με αγαθή Αγάπη.
just a man
Εάν αυτό εισέπραξες και απο την Simoril τότε λυπάμε, μα ήδη ξέρεις πως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!!!!
Τελικά όντως, ίσως να μην κατάλαβα... δυστυχώς.... Ίσως απλά ήθελα να καταλάβω.... μα αυτο δεν φτάνει πάντα.....
Δεν θα επιμείνω άλλο...
Καλημέρα σας.......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Ω Αλέξανδρε στα 33 σου…. ο κόσμος στα ποδια σου…το ταξίδι σου μια διαρκή άφιξη…μα η άφιξη, χωρίς νέο ταξίδι… είναι πόνος, αποσύνθεση, θάνατος!Ω Αλέξανδρε….αν βρήκες λιμάνι μείνε λίγο, ….…. μέσα εκεί, η απόσταση του έξυπνου και του φαυλου… είναι μικρή!
EINAI ONTΩΣ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...
...ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΕΣ"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...
ΣΑΝ ΕΜΒPΥΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΜΟΝΑΧΑ EY-ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ...
ΜΕ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...
ΑΝAΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Η ΚΛΗΜΑΚΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Θ' ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ...TOΣΟ ΟΣΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΤΑΝ 'ΑΡΑΖΕΙ' ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ..ΑΠΟΛΙΘΩΜΑΤΩΝ...-
ΕΙΠΕ...+ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ-ΞΑΝΑ...

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 05/05/2004 23:22:11
Αν και το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, που ομολογώ αδυνατώ να παρακολουθήσω, ελπίζω να σας βοηθήσω με τα γραφόμενά μου από γλωσσολογικής πλευράς (η αγαπημένη μου επιστήμη)!
Το όνομα Αλέξανδρος λοιπόν προέρχεται στην επίσημη ερμηνεία του από το συνθετικό Άλεξ = διώχνω μακρυά και το ουσιαστικό Ανήρ = άνδρας.
Αποτελούσε όνομα-ευχή που έδιναν οι αρχαίοι έλληνες στα παιδιά τους για να μην τους βγουν...κάπως...
Το δε γυναικείο όνομα Αλεξάνδρα ουσιαστικά δεν υφίσταται, μια και είναι αδύνατο να δίνει κάποιος ευχή στην κόρη του να μείνει μακριά από τους άνδρες!![]()
-------------------------
...The Unerring Nereis...
Λόγοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανωτέρας βίας (και η λέξη βία είναι κυριολεκτική
) με κράτησαν μακρύα απο την ενεργή μου συμμετοχή στις ομολογουμένος ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ συζητήσεις μας.
Ζητώ συγγνώμη για την απουσία μου αυτή και ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον...
Πάντως στο διάστημα που έλειπα απο το προσκήνιο, ενεργούσα στο παρασκήνιο και ελπίζω τα αποτελέσματα των ενεργειών μου αυτών να είναι και πρός όφελος ΟΛΩΝ μας, άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος!!!
Καλημέρα λοιπόν σε όλους και όλες τις φίλες αναζητητές του "αγνώστου"...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Μας έλειψες πολύ και ελπίζω γρήγορα να δούμε τα μηνύματά σου σε ΟΛΑ τα topics.Και φυσικά μακάρι να μη ξαναλείψεις ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ άλλη φορά!!
Να'σαι καλά!!
Ο Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"