ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αληθινο η ψευτικο; - - Κινηματογράφος -

- Αληθινο η ψευτικο; - - Κινηματογράφος -

Deepest_Emotion15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Deepest_EmotionΝέο Μέλος
03/05/2005, 07:01:35
Καλημερα.Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα.
Πριν 2 περιπου χρονια ετυχε να δω μια ταινια στη TV οπου ηταν μια οικογενια που εκανε το τραπεζι των Χριστουγεννων κ ενα μελος της τραβουσε με καμερα.Η οικογενια δεχτηκε εισβολη απο εξωγηινους και προσπαθουσαν να σωθουν. Στη διαρκεια της ταινιας κοβοταν για να μιλησουν σκηνοθετες κ.τ.λ. και να πουν οτι αυτο που βλεπουμε ειναι αληθινο με αποδειξεις.Απλα η οικογενια εξαφανιστηκε στο τελος και η αστυνομια μετα απο δηλωση εξαφανιση τους βρηκε την καμερα που τραβουσε το μελος της οικογενιας.Μαλιστα στο τελος της ταινιας εβαλαν φωτογραφιες τους με τα ονοματα τους κ ενα τηλ. για οποιον τους εχει δει.
Θα ηθελα αν την εχει δει καποιος να μου πει τη γνωμη του κ τον τιτλο της ταινιας. Ευχαριστω. Καλημερα

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

03/05/2005, 18:19:53
ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ MEGA ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ BLAIR WITCH PROJECT.
ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
Deepest_EmotionΝέο Μέλος
05/05/2005, 11:32:49
Ευχαριστω πολυ που απαντησες στο θεμα. Τελικα ολοι ετυχε να το δουμε.Παντως ημουν για ενα μηνα ταραγμενη.Θα μου πεις υπερβαλω αλλα ετσι εγινε.Σε ευχαριστω και παλι.

If in the dark, you lose your friends, hold my hand and have no fear...Cause I will be there...

undeafetedΜέλος
05/05/2005, 12:28:52
χθες στο μεγκα ειχε μια πολυ αστεια ταινια τρομου με εναν εφηβο που εκανε φονους την νυχτα του χαλοουιν επειδη δεν μπορουσε να ελεγξει τις εγκληματικες τασεις του.το αστειο ηταν οτι τον οδηγουσε το χερι του.μιλαμε για πολυ γελιο.την ειδε κανεις?
05/05/2005, 14:22:11
undefeated εισαι ξεκαρφωτος, αν και την ειδα [και μου θυμησε λιγο εντγκαρ αλαν ποε, ξερετε τι εννοω κυριε "wilson"].
παντως κι εμενα αμεσως μου ηρθε στο μυαλλο το b.w. project 1 αλλα δεν ηξερα οτι τελικα ηταν τρικ. [σε λιγο καιρο βγαινει το τρια, ασχετο]
μπορεις να ανατρεξεις στα αρχεια του mega ,του οποιου το site μπορεις να βρεις στο athinorama.gr στην σελιδα για την tv. τωρα το ποσο ευκολη θα ειναι η πλοηγηση μεσα στο χαοτικο του προγραμμα....
μπορει βεβαια να υπαρχει η δυνατοτητα να στενεψεις τα αποτελεσματα δυνοντας χρονικη ζωνη [ωρα] και περιπου ημερομηνια, δεν το εχω ψαξει.
επεισης μπορεις να ρωτησεις σε κανα βιντεο κλαμπ αν πετυχεις καποιον υπομονετικο υπαλληλο και οχι σε ωρα αιχμης.
αν βρεις τον τιτλο ριχ'τον κι απο δω!!!

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

undeafetedΜέλος
05/05/2005, 23:20:57
crusifire "μπορει να νικησες αλλα απο δω και περα εισαι νεκρος,νεκρος για την ελπιδα νεκρος για τον παραδεισο.και σε αυτο το κατοπτρο κοιτα ποσο τελειωτικα δολοφονησες τον εαυτο σου" I AM RIGHT AND YOU ARE WRONG,YOU ARE WEAK AND I AM STRONG by deadhunter
06/05/2005, 11:27:34
ναι τελικα ο ποε ηταν ψυχοπαθης αλλα ευχαριστω για το βιβλιο. τωρα ΣΤΑΜΑΤΑ να στελνεις πρωσωπικα μνμ-τα σε threads.

καμια τυχη με τον τιτλο της ταινιας;

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

Deepest_EmotionΝέο Μέλος
07/05/2005, 02:46:39
Ευχαριστώ πολύ crucifire για τη βοηθεια. Θα το ψαξω και θα σου πω.

07/05/2005, 10:44:23
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ?
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝ ΤΗΝ
ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.
07/05/2005, 18:56:53
ΕΥΡΗΚΑ
ΕΨΑΞΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΛΕΤΕ? ΣΤΟ ESOTERICA
H TAINIA ΛΕΓΕΤΑΙ ALIEN ABDUCTION KAI EXEI ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ
ESOTERICA ΣΤΟ ΕΞΗΣ TOPIC
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=812&ARCHIVE=
Deepest_EmotionΝέο Μέλος
09/05/2005, 12:18:01
Σε ευχαριστω παρα πολυ.Εχω τοσο καιρο που την ψαχνω και δεν μπορω να τη βρω. Παντως απο οτι ειδα σε ολους σας και στη παρεα μου, ετυχε να τη δουμε ολοι τοτε και απο την αρχη.Χιλια ευχαριστω

stemixΜέλος
09/05/2005, 20:37:07
Open Mind, είσαι άπαιχτος. Από περιέργεια, πες μου τι έδωσες στην αναζήτηση και το πέτυχες;
10/05/2005, 15:46:26
αψογα. το κακο ειναι οτι απ'οτι φαινεται υπαρχουν κι αλλες ταινιες με αυτο το ονομα so αν καποιος τη βρει σε καποιο βιντεο κλαμπ πλιζ πειτε σε ποιο, αν ανηκει σε αλυσιδα..... thx

learn as if you are going to live forever
live as if you are going to die tommorow
-soulfly

10/05/2005, 17:42:50
quote:
Open Mind, είσαι άπαιχτος. Από περιέργεια, πες μου τι έδωσες στην αναζήτηση και το πέτυχες;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΕ STEMIX ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΑΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΧΕΤΙΚΑ SITE ME ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΤΑΝ AYΤΟ TO TOPIC TOY ESOTERICA.
stemixΜέλος
10/05/2005, 18:39:01
Χμ, η τελειότητα βρίσκεται στην απλότητα, όπως λέω για το ποδόσφαιρο. Στην αναζήτηση που έκανα εγώ, το παράκανα με τις ντρίμπλες