- Εσωτερική Δύναμη... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Σε ευχαριστώ! Δε το εχω ξανακούσει!
Το μόνο που ήξερα μέχρι σήμερα ήταν ότι είχα το χαρισμα της ραβδοσκόπισης. Τίποτα άλλο... Μάλιστα... ενδιαφέρον...
παρακαλώ!!!! ![]()
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:quote:
μηπως εισαι sLider;;
Τι είναι αυτό?Εμένα μου συμβαίνει το εξής το οποίο έχω αναφέρει ξανά εδώ πριν 7 χρόνια...
Οποτε είμαι πολύ θυμωμένη... ΑΛΛΑ πολύ θυμωμένη... τόσο που κάποιες φορές από το θυμό μου νοιώθω ότι θα εκραγώ...ότι από παντού πετάω σπίθες (ναι ξέρω έχω ένα θεματάκι διαχείρισης θυμού
)τότε λοιπόν εκείνες τις στιγμές αν πατήσω διακόπτη για να ανάψω το φως ακούγεται το χαρακτηριστικό τσαφ και καίγεται η λάμπα.
Το κακό είναι ότι δεν περιορίζεται το πρόβλημα ΜΟΝΟ στους λαμπτήρες... αλλά καμμιά φορά (ευτυχώς σπανιότερα) μπορεί να καεί και ένα μηχάνημα... Εχω κάψει έτσι έναν απορροφήτήρα, μια τηλεόραση και ένα πλυντήριο...(παθαίνουν βραχυκύκλωμα)
Αυτά... και τώρα μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε δε θα με πειράξει καθόλου... και γω γελάω όταν μου συμβαίνει... (από τα νεύρα μου
)
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
ευχαριστω πολύ φίλε μου.. Το είχα σκεφτεί και παλιότερα αφτό και πιστεύω πως αφτό γίνεται. ![]()
quote:
Το μόνο που ήξερα μέχρι σήμερα ήταν ότι είχα το χαρισμα της ραβδοσκόπισης. Τίποτα άλλο... Μάλιστα... ενδιαφέρον..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Πολύ εδιαφέρον αφτο NASAROYTAKI. Πρώτη φορά ακούω αφτή την ονομασία. Ξέρεις μήπος πως αφτο μπορεί να ελενγθεί από έναν άνθρωπο ?
Το μόνο που ήξερα μέχρι σήμερα ήταν ότι είχα το χαρισμα της ραβδοσκόπισης. Τίποτα άλλο... Μάλιστα... ενδιαφέρον..."Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Πολύ εδιαφέρον αφτο NASAROYTAKI. Πρώτη φορά ακούω αφτή την ονομασία. Ξέρεις μήπος πως αφτο μπορεί να ελενγθεί από έναν άνθρωπο ?
Σε ένα μεγάλο ποσοστό δεν μπορεί καποιος να το ελενξει.Υπάρχουν άλλοι που με την εξάσκηση τα καταφέρνουν...κάπως.
![]()
Το σύμπαν είναι ένα όμορφο άλυτο μυστήριο που το κάθε του κομάτι φαντάζει μοναδικό!
quote:ευχαριστω πολύ φίλε μου.. Το είχα σκεφτεί και παλιότερα αφτό και πιστεύω πως αφτό γίνεται.
είμαι φίλη, όχι φίλος ![]()
![]()
![]()
quote:
Με συνχωρείς για το λάθος μου.
συνχωρεμενος
...αλλα αν ειναι να ζηταμε συγνωμη για αυτα...ουαο σε τι επιπεδο φτασαμε!![]()
![]()
quote:
Πολή καλό θέμα για το forum.χαχαχαχα.
ναι! οπως βλεπεις αμα ενα θεμα ηδη υπαρχει κανεις δεν μας σταματαει να το μετατρεψουμε σε τσατ ροομ μεχρι να μας κλειδωσουν μεσα
![]()
Edited by - NASAROYTAKI on 03/02/2011 22:49:14
quote:
και τι φοβάσε?κάποτε θα βγούμε και θα το ξανακάνουμε :P .. αν δεν πουλάς τρέλα δεν επιβιώνεις πλέων . χαχα
χαχχαχχ
σωστο και αυτο!αλλα εγω ηδη εχω βεβαρυμενο παρελθον
![]()
και τι φοβάσε?κάποτε θα βγούμε και θα το ξανακάνουμε :P .. αν δεν πουλάς τρέλα δεν επιβιώνεις πλέων . χαχα
χαχχαχχ
σωστο και αυτο!αλλα εγω ηδη εχω βεβαρυμενο παρελθονκαι δεν νομιζω να με αφησουν να ξεφυγω απο τον nick-o-φαγο
ποιός είναι πάλη αφτός?
![]()
quote:
Ένα έχω να πω..συγνώμη κιόλας για την έκφραση αλλά θα του την βάλω εκεί που ξέρει χαχαχαχα
χαχαχαχααχα δεν πιανουν αυτα!!!το αποτελεσματικοτερο πραγμα να κανεις ειναι να ΤΡΕΞΕΙΣ!!!
δεν σε λυπουνται!
![]()
οκ αφου επιμένεις θα γίνω καπνός!!!!χαχα
[/quote
χαχαχαχαχα καπνος δεν λες τιποτα!!!
να εξαφανιστεις απο αυτον τον κοσμο καλυτερα!ΟΛΑ και ΟΛΟΥΣ βρησκουν!
προς το παρον παντως την γλιτωνουμε
![]()
quote:
μπορεις να μου εξιγήσεις τι είναι αφτος γιατι πρώτη φορα των ακούω ?
χιιχιχιχιιχ δεν ειναι ενας ειναι ο αντιν, οι διαχειριστες του φορουμ, τα μελη του φορουμ.... ΟΛΟΙ αυτοι μπορουν να σε κανουν τσουπ ευθανασια αν δεν συμφωνουν τα γραπτα σου με τους κανονες![]()
![]()
![]()
![]()