ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα συμβαινοντα στους κολπους της εκκλησιας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τα συμβαινοντα στους κολπους της εκκλησιας - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Gothic84 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
telsonΝέο Μέλος
23/10/2003, 13:15:31
ΦΙΛΕ GREGORY
EΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Ο GRAIG ARMSTRONG ΚΑΠΟΥ ΛΕΕΙ LET IT BE LOVE .
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ . ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΜΑΣ , ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ? ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΕΥΤΙΚΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ . ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ , ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ?
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ . Η ΦΑΣΗ .ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ . ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ .
GREG ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ .
ΦΙΛΙΚΑ

telson

24/10/2003, 05:00:20
Φίλε αυτή τη στιγμή, δε μπορώ να μιλήσω...το μήνυμα λογοκρίνεται απο αυτή στην οποία αναφέρομαι και κατ' επέκταση το χέρι μου είναι ελεγχόμενο!!!
Θέλει να σας πώ οτι όλες οι γυναίκες δεν είναι ίδιες, οτι υπ΄σρχουν άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν *καλά θα το διορθώσω μετά το "υπάρχουν"* και οτι είναι άδικο να ταμπελοποιούμε τις παλιές μας σχέσεις γιατί, τα πάντα ρεί (αυτό ήταν δικό μου)
*συ είπας καλή μου, που θα πάει, δε θα πάς σπιτάκι σου να απαντήσω εγώ?...*
'
Καλό ξημέρωμα!

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 24/10/2003 05:04:19

katiaΜέλος
08/11/2003, 12:00:52
[quote]
Εντυπωσιακές γυναίκες... πομπώδεις...

Γρηγόρη, εμείς οι Λέαινες νίωθουμε την ανάγκη να βρούμε έναν άντρα με ισχυρή προσωπικότητα, το ίδιο ή αν γίνεται περισσότερο από την δική μας, και τον θέλουμε συνεχώς να ασχολείται μαζί μας. Δεν λέω επί 24ώρου βάσεως, αλλά και το "λάσκα" δεν είναι του τύπου μας.
Άσε αυτά τα μητρικά συναισθήματα που νίωθουμε για εραστές και φίλους... θάνατος, σκέτος θάνατος και καταδίκη... για τους άλλους!

Και ρωτώ: Τι να κάνεις με έναν άνδρα που εξαφανίζεται για μέρες?
(ή μια γυναίκα για όσους δεν την βρίσκουν με άντρες
Δεν ανυσηχείς? Δεν αναρωτιέσαι? Δεν ψάχνεις????

Όσο για το πομπώδεις... δεν θα πώ ψέματα, υπάρχουν στην αγέλη μας και μερικά μαύρα... λιοντάρια, αλλά δεν βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι!

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

GrossmanΝέο Μέλος
18/11/2003, 13:33:53
ΦΙΛΕ ΜΟΥ reptilesalonica ΠΙΣΕΤΥΩ ΣΤΟ "ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ"
ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΦΙΛΙΚΑ, Grossman

Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ