ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Α Ι Α Ν Τ Α Σ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
oneiric1Μέλος
29/06/2004, 14:46:31
quote:
Χαρούλα και Oneiric - συνδιασμός άπιαστος
Κ

Τι ακριβώς θέλεις να πεις φίλε μου μ' αυτό, γιατί ειλικρινά δεν κατάλαβα.

Ευχαριστώ

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

kynikosΜέλος
29/06/2004, 14:58:40
quote:
k: Χαρούλα και Oneiric - συνδιασμός άπιαστος
o: Τι ακριβώς θέλεις να πεις φίλε μου μ' αυτό, γιατί ειλικρινά δεν κατάλαβα
Μερικά πράγμματα δεν αναλύωνται

Παντως, ήταν θετικό σχόλιο, και εκφραση συμφωνίας, αν αυτό σε απασχολεί...

Φιλικά
Κ

oneiric1Μέλος
29/06/2004, 15:22:25

Μερικά πράγμματα δεν αναλύωνται

Ε, τώρα σ’ αυτό πως να διαφωνήσω?!

Απλά, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι ήθελες να πεις γι’ αυτό και σκέφτηκα να σε ρωτήσω! Δεν θεώρησα ότι ήταν αρνητικό σχόλιο πάντως, αν και μερικοί το έχουν «χόμπι» για την χαρά της.... διαφωνίας!!!

Να είσαι καλά!

* Ειρήνη *

beyondΜέλος
29/06/2004, 19:48:17
ΕΓΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙΝΑ 2 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ..ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ..
ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..
ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ 3Ε ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ (π.χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ) ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ COCA ?
ΑΠΛΑ ΚΟΦΤΕ ΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ) !!!

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

_Μέλος
30/06/2004, 12:19:44
Εδώ δεν με χαλάσανε τα τρία πακέτα την ημέρα, η κοκακόλα θα με χαλάσει ρε φίλε?

To Hollywood Έχει Κάψει!

Stavros_ΗΜέλος
30/06/2004, 12:56:32
Τι ειρωνία ...

Λόγω υποχρεώσεων απείχα το τελευταίο διάστημα απο το forum και σήμερα είπα να ρίξω μια ματιά και ξεκίνησα απο το παρόν topic, πίνωντας μια coca cola ...

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
30/06/2004, 13:20:12
"Εrrieta", "Oneiric (Eirini)" και "Ζοze 3hp" λυπάμαι που θα το πω αλλά ή είστε για δέσιμο ή με τη νοημοσύνη που έχετε, μπράβο και μόνο που ανοίξατε τον υπολογιστή σας. Η ιστορία με την ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ που διαδίδετε κι εσείς με την σειρά σας, μου φαίνεται λίγο γελοία. Θέλω να πιστεύω ότι έχω το μυαλό να κρίνω πριν αποδεχτώ κάτι. Αλήθεια, σας φαίνεται τόσο πειστική? Τόσο φαντασιόπληκτοι είστε πια? Τίποτα άλλο δεν σας απασχολεί? Με πόση ευκολία διαδίδετε τόσο αρνητικά πράγματα για τους Αγώνες...Άραγε πόση δυστυχία έχετε μέσα σας για να φέρεστε έτσι? Η Ελλάδα δεν απειλείται απ' όλα αυτά που λέτε αλλά από τους ηλίθιους και ανεγκέφαλους κατοίκους που έχει. Υπάρχουν πολλά βούρλα δυστυχώς που το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν την τρομολαγνεία και την δυστυχία σ'όσους περισσότερους μπορούν. Αλήθεια, αισθάνεστε καλύτερα μ' αυτό που κάνετε? Ηδονίζεστε? Υπάρχουν στα φαρμακεία πολλά φάρμακα που μπορείτε να πάρετε μπας και πείτε και καμμία σωστή κουβέντα. Μετα τους Αγώνες τί άλλη φαντασίωση θα βρείτε να μας λέτε για να νιώθετε καλά? Ανθρωπάκια μίζερα, χαζά και δυστυχισμένα....Σας λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα εκνευρίζομαι που δίπλα μας κυκλοφορούν τόσο χαζοί άνθρωποι.

erriettaΜέλος
30/06/2004, 13:58:29
quote:

"Εrrieta", "Oneiric (Eirini)" και "Ζοze 3hp" λυπάμαι που θα το πω αλλά ή είστε για δέσιμο ή με τη νοημοσύνη που έχετε, μπράβο και μόνο που ανοίξατε τον υπολογιστή σας. Η ιστορία με την ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ που διαδίδετε κι εσείς με την σειρά σας, μου φαίνεται λίγο γελοία. Θέλω να πιστεύω ότι έχω το μυαλό να κρίνω πριν αποδεχτώ κάτι. Αλήθεια, σας φαίνεται τόσο πειστική? Τόσο φαντασιόπληκτοι είστε πια? Τίποτα άλλο δεν σας απασχολεί? Με πόση ευκολία διαδίδετε τόσο αρνητικά πράγματα για τους Αγώνες...Άραγε πόση δυστυχία έχετε μέσα σας για να φέρεστε έτσι? Η Ελλάδα δεν απειλείται απ' όλα αυτά που λέτε αλλά από τους ηλίθιους και ανεγκέφαλους κατοίκους που έχει. Υπάρχουν πολλά βούρλα δυστυχώς που το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν την τρομολαγνεία και την δυστυχία σ'όσους περισσότερους μπορούν. Αλήθεια, αισθάνεστε καλύτερα μ' αυτό που κάνετε? Ηδονίζεστε? Υπάρχουν στα φαρμακεία πολλά φάρμακα που μπορείτε να πάρετε μπας και πείτε και καμμία σωστή κουβέντα. Μετα τους Αγώνες τί άλλη φαντασίωση θα βρείτε να μας λέτε για να νιώθετε καλά? Ανθρωπάκια μίζερα, χαζά και δυστυχισμένα....Σας λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα εκνευρίζομαι που δίπλα μας κυκλοφορούν τόσο χαζοί άνθρωποι

2 πράγματα μόνο μπορώ να υποθέσω για σένα Ano-Throsko:
1) Ότι δεν μπήκες ποτέ στον κόπο να διαβάσεις τα γραφόμενα, διότι αν τα διάβαζες θα έβλεπες ότι εμείς και μάλιστα εγώ πρώτη έγραψα ότι αυτό είναι καταστροφολογία και ότι το πιο πιθανό είναι να είναι άλλο ένα spam email.
Άρα όλα όσα γράφεις παραπάνω για εμάς είναι το λιγότερο ΑΣΧΕΤΑ με αυτά που εμείς υποστηρίξαμε από την αρχή του θέματος, αφού κατά βάση είπαμε τα ίδια με σένα!!!!
Το καλύτερο δε είναι ότι εγώ διαριγνύω τα ιμάτια μου εδώ και πόσο καιρό σε όλο το φόρουμ υποστηρίζοντας ότι θα κάνουμε τους καλύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες και αντιτίθεμαι σε όλα όσα λένε οι καταστροφολόγοι για καταστροφή τους (ρίξε μια μάτια στο θέμα των Ολυμπιακών για παράδειγμα). Τώρα πως και που είδες εσύ ότι εγώ διαδίδω "τόσο αρνητικά πράγματα για τους Αγώνες" είναι μυστήριο...

2) Τα διάβασες τα γραφόμενα και δεν κατάλαβες τίποτα από το νόημα τους ή ακόμα χειρότερα τους έδωσες ένα τελείως διαφορετικό και αντίθετο νόημα από αυτό που πραγματικά είχαν. Σε αυτήν την περίπτωση έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας, οπότε καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να βρίζεις και να σκορπάς κατηγορίες άδικα τριγύρω να είσαι 101% σίγουρος για το νόημα αυτών που διαβάζεις και ακούς.

MasvidalΜέλος
30/06/2004, 17:06:34

Συνοδοιπορε ano throsko συμφωνω απολυτα μονο ως προς το κομματι των λεγομενων σου περι... επικινδυνων (θα προτιμησω να πω) πολιτων αλλα διαφωνω ως προς το υφος της τοποθετησης σου.Σοφό θα ηταν οσο εκνευρισμενος κι αν εισαι (κατανοω απολυτα την
αγανακτηση σου) να μην προβαινεις σε χαρακτηρισμους διοτι ετσι το μονο που κανεις ειναι να χανεις το δικιο σου και να μην δινεις μια ερμηνεια στο προβλημα αλλα να περιπλεκεις την συζητηση (διοτι θα λαβεις απαντηση απο αυτους που βριζεις,θα απαντησεις ξανα κ.ο.κ.).
Δεν συμφωνεις ;
Ως προς το σκεπτικο σου -επαναλαμβανω- ειμαι απολυτα συμφωνος αλλα οι χαρακτηρισμοι.......
Με σεβασμο,Masvidal.

Edited by - Masvidal on 30/06/2004 17:09:30

oneiric1Μέλος
30/06/2004, 17:44:35
Γράφεις για μένα (ακριβώς με τα γραφόμενά σου):
Ότι διαδίδω την ιστορία αυτή καθώς και τόσα αρνητικά για τους αγώνες, ότι έχω χαμηλή νοημοσύνη, ότι είμαι για δέσιμο, ότι είμαι φαντασιόπληκτη, ότι είμαι δυστυχισμένη, ότι είμαι ηλίθια, ανεγκέφαλη, βούρλο, χαζή, μίζερη και με λυπάσαι, που ζω μόνο για να σπέρνω την τρομολαγνεία, την δυστυχία σ' όσους περισσότερους μπορώ. Ότι ηδονίζομαι μ’ αυτά όλα και ότι παίρνω φάρμακα.

Για να μην σου απαντήσω όπως σου αξίζει, έτσι όπως απαντούν σ' ένα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ σαν και σένα, διάβασε τις απαντήσεις μου, γιατί προφανώς βαριόσουν να τις διαβάσεις. Αν επιμένεις στους χαρακτηρισμούς σου θα σου απαντήσω στο ύφος που σου αξίζει.

* Ειρήνη *