- διαλογισμος; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Σέβομαι την άποψή σου, οτι δεν θέλεις να γράψεις περισσότερα για το που είναι το σπίτι, αλλά αυτό θα βοηθούσε πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Δηλαδή να μαθαίναμε που βρίσκεται, ποιοι έμεναν πριν σε αυτό και αν υπήρχε καμιά περίεργη ιστορία που να το «βαραίνει».
Τουλάχιστον έχεις κάνει καμιά έρευνα για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες?
Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!ΕΙΡΗΝΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ε-ΜΑΙL ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ...
ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΗ...
ΦΙΛΙΑ...
Τα στοιχιωμενα σπιτια παντα ηταν και ειναι ενα φαινομενο που ερεθιζει τον ανθρωπο....
Η υπαρξη μιας οντοτητας σ'ενα χωρο ειναι κατι που τρομαζει και φερνει την ανασφαλια....συναμα και την περιεργια και την θεληση για ερευνα....
Καλο θα ειναι να γινει και σε αυτη την περιπτωση....

Keep nature alive..Mother earth will revenge...
Σου έχω στείλει e-mail.

* Ειρήνη *
me thn istoria sou mou 8imises to ergo "oi alloi"
H apopsi mou mhn kanete tpt xwris na einai kapoios
pou exei gnwshs sto 8ema.
Προσωπικά (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι
) ο μόνος σκοπός που είχα ήταν να πάμε με την φίλη να το δούμε απ’ έξω και έτσι σημειώνοντας την διεύθυνσή του να κοιτάξω αν μπορώ να βρω περισσότερα στοιχεία γι’ αυτό. Τίποτα παραπάνω.
Ναι ‘στε καλά.

* Ειρήνη *
nefertity μπορεις να μαθεις την ιστορια του σπιτιου?
Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ευχαριστω,nefertity...
Εγγυώμαι πως όλα τα γεγονότα που αναφέρω παραπάνω είναι πραγματικά.
Ειδικά το γεγονός με τα περιοδικά ήταν εξωφρενικά παράξενο καθώς η μητέρα μου τα είχε τοποθετήσει μέσα-μέσα καθώς είναι πολύ τακτική...
Το ξέρω πως είναι δύσκολο να πιστέψεις κι εσύ και ο καθένας στο Forum τα παραπάνω γεγονότα και είναι φυσικό να είσαι επιφυλακτικος.
Με αγάπη και σεβασμό,Nefertity...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ?
maria