ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είδα άγγελο;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Είδα άγγελο;;; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Maria Page12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Maria PageΝέο Μέλος
08/09/2003, 17:24:34
Όταν ήμουν δέκα χρονών μου είχε συμβεί ένα πολύ παράξενο περιστατικό το οποίο με προβληματίζει ακόμα και σήμερα για αυτό θα ήθελα αν μπορούσε κανείς από εσάς να με βοηθήσει στην ερμηνεία του.
Λοιπόν, ήταν βράδυ και όπως ο περισσότερος κόσμος κοιμόμουν όταν ξαφνικά ξύπνησα νιώθοντας κάποια παρουσία δίπλα μου. Ξέρετε αυτή την αίσθηση που νιώθουμε όταν κάποιος είναι κοντά μας ακόμα κι αν δεν μπορούμε να τον δούμε. Άνοιξα τα μάτια μου - πρέπει να τονίσω ότι δεν αισθανόμουν καθόλου φόβο όλη εκείνη την ώρα- και αντίκρυσα ένα φτερωτό πλάσμα. Έμοιαζε με ένα νεαρό αγόρι με φτερά στην πλάτη του, θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν ένας άγγελος. Τον κοιτούσα για λίγη ώρα και αυτός δεν με είχε αντιληφθεί. Όταν όμως γύρισε και είδε ότι είχα ξυπνήσει χάθηκε.
Είμαι βέβαιη ότι όλο το περιστατικό δεν ήταν όνειρο αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να το πιστέψω καθώς οι σχέσεις μου με την εκκλησία πλέον είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Αν μπορείτε σας παρακαλώ δώστε μου κάποια ερμηνεία.

Υ.Γ:Δεν ξέρω αν είναι ουσιαστικό να αναφέρω ότι ποτέ μα ποτέ δεν έχω αντικρύσει κάποιο άλλο ανεξήγητο φαινόμενο!

"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe

08/09/2003, 17:34:55

Communicating at an unknown rate...

thothΙδρυτικό Μέλος
08/09/2003, 17:56:05
Κι εγώ πολύ μικρός είχα ξυπνήσει από κάποιες ψαλμωδίες και σηκώθηκα και πήγα προς την σάλα. Εκεί είδα αρκετούς αγγέλους να χορεύουν σε κύκλο και να ψέλνουν ύμνους που δεν έμοιαζαν με χριστιανικούς.

Την άλλη ημέρα έλειπε μια βούρτσα από το δωμάτιο και εγώ υπέθεσα φωναχτά ότι ίσως την πήρε κάποιος άγγελος. Όταν τους είπα την εμπειρία μου γέλασαν και είπαν ότι είχα δει όνειρο.

Είχα δει όνειρο όμως;

Ακόμα απορώ.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

matrix_ghostΜέλος
08/09/2003, 21:45:22
Ισως να ειδες τον φυλακα αγγελο σου maria page

RESPECT IS EARNED, NOT GIVEN

GlorfindelΜέλος
08/09/2003, 23:06:53
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ...ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

09/09/2003, 01:33:25
Καλησπέρα παιδιά.

Μαράκι υπήρξαν και άλλα τέτοια περιστατικά. Θυμηθείτε ένα στο Κιλκίς πριν από κάποια χρόνια, με ένα 8άχρονο κοριτσάκι. Έγινε σάλος τότε, το ανέφεραν και τα κανάλια. Κάποιοι είπαν <παιδική φαντασία>. Κάποιοι άλλοι κόντεψαν να βγάλουν το παιδάκι τρελό. Αργότερα έμαθα πως αυτόπτες μάρτυρες είδαν στο χώμα τεράστιες πατημασιές. Συχνά συμβαίνουν στα παιδιά παρόμοια περιστατικά. Έχω παιδιά και ξέρω.Προσωπικά δεν πιστεύω πως πρόκειται για εφάνταστα παιδάκια.Κάτι άλλο σίγουρα. Και γιατί όχι? Τα παιδιά είναι αγνά. Άρα πιο κοντά στο θείο.Πιο κοντά σε αυτό που εμείς οι ενήλικες δεν μπορούμε να δούμε.

Όταν η κόρη μου ήταν 2 ετών συνέβαιναν διάφορα. Έβλεπε πίσω από τοίχους, μάντευε ποιος ήταν πίσω από την πόρτα, ποιος θα τηλεφωνούσε κλπ. Μεγαλώνοντας σταμάτησαν όλα αυτά.
Δεν μπορώ με βεβαιότητα να δώσω μια εξήγηση.Τα θεωρώ όμως χαρίσματα. Κρίμα που χάνονται τις περισσότερες φορές. Το μόνο που σίγουρα μπορώ να προσθέσω είναι πως: Αυτά τα παιδιά έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Είναι εφυέστατα!!!!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

matrix_ghostΜέλος
09/09/2003, 13:39:50
Ελευθερια καλωσορισες στην παρεα μας.

quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ...ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Θα συμφωνησω με το παραπανω

quote:
Όταν η κόρη μου ήταν 2 ετών συνέβαιναν διάφορα. Έβλεπε πίσω από τοίχους, μάντευε ποιος ήταν πίσω από την πόρτα, ποιος θα τηλεφωνούσε κλπ. Μεγαλώνοντας σταμάτησαν όλα αυτά.
Δεν μπορώ με βεβαιότητα να δώσω μια εξήγηση.Τα θεωρώ όμως χαρίσματα.

Υπαρχουν παρα πολλες τετοιες περιπτωσεις. Αυτες μας οδηγησαν και στο οτι συνηθως τα παιδια βλεπουν πραγματα τα οποια δεν μπορουν να δουν οι μεγαλοι.

h.i.v.Νέο Μέλος
09/09/2003, 15:27:30
Είναι γνωστό από την επιστήμη της Ανθρωπολογίας κλπ ότι ο άνθρωπος στην παιδική του ηλικία έχει ανεπτυγμένο τον κωνοειδή αδένα την λεγόμενη 'επίφυση' ή αλλιώς 'τρίτο μάτι', που βρίσκεται στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια. Ο αδένας αυτός με το πέρασμα των χρόνων (περίπου στα 6-7 νομίζω, ίσως και λιγότερα), εκφυλίζεται, χάνοντας προφανώς τη δύναμή του.

ΊΣΩΣ λοιπόν, οι ανεπτυγμένες δυνατότητες ορισμένων παιδιών σε μικρή κυρίως ηλικία να ωφείλονται στην ύπαρξη και 'εκμετάλλευση' των δυνατοτήτων αυτού ακριβώς του αδένα, ο οποίος με την εκφύλισή του, πέρνει μαζί του και την μαγεία των παιδικών μας χρόνων...

Άλλωστε από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, έτσι δεν είναι?

Καλά να περνάτε, ό'τι και αν κάνετε...

Edited by - h.i.v. on 09/09/2003 15:28:02

09/09/2003, 16:12:59
γεια σας :)))))))))))))))

υπαρχει και η περιπτωση της μικρουλας που "ειδε" ??? την καταστροφη του κολουμπια.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

matrix_ghostΜέλος
09/09/2003, 16:32:44
Καλο θα ηταν λοιπον μερικοι μερικοι να ακουνε τα παιδια τους αντι να τα τρεχουνε σε παιδοψυχολογους...

SecondbornΜέλος
22/09/2003, 02:44:21
quote:
Είναι γνωστό από την επιστήμη της Ανθρωπολογίας κλπ ότι ο άνθρωπος στην παιδική του ηλικία έχει ανεπτυγμένο τον κωνοειδή αδένα την λεγόμενη 'επίφυση' ή αλλιώς 'τρίτο μάτι', που βρίσκεται στο μέτωπο, ανάμεσα στα μάτια. Ο αδένας αυτός με το πέρασμα των χρόνων (περίπου στα 6-7 νομίζω, ίσως και λιγότερα), εκφυλίζεται, χάνοντας προφανώς τη δύναμή του.

Φίλε h.i.v. δε ξέρω που τα άκουσες-διάβασες αυτά που λες αλλά είναι τελείως λάθος. Η επίφυση ή κωνάριο είναι ένα μόρφωμα όπισθεν του διαμέσου εγκεφάλου. Ο διάμεσος εγκέφαλος ή διεγκέφαλος αποτελείται από την τρίτη κοιλία του εγκεφάλου και από τις δομές που την περιβάλλουν, δηλαδή το θάλαμο και τον υποθάλαμο.
Δηλαδή η επίφυση βρίσκεται προς τα πρόσω και άνω της παρεγκεφαλίδος και καμία σχέση δεν έχει με την περιοχή του μετώπου, ανάμεσα στα μάτια.
Η επίφυση δεν εκφυλίζεται και σχετίζεται με τη ρύθμιση των κιρκάδιων ή περιεικοσιτετράωρων ρυθμών. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το φαινόμενο jet lag από το οποίο υποφέρουν όλοι όσοι ταξιδεύουν σε χώρες που έχουν μεγάλη διαφορά στην ώρα. Η επίφυση(κυρίως) ευθύνεται για αυτές τις οργανικές ανωμαλίες.

Όσο για το τρίτο μάτι που αναφέρεις αποκτάται σε μερικούς ανθρώπους με τον εξής τρόπο: Κατά την βρεφική ηλικία που τα οστά του κρανίου δεν έχουν σκληρύνει εφαρμόζεται η τεχνική του τρυπανισμού(τρυπάνε το οστό) στην περιοχή του μετώπου. Έτσι πιστεύετε ότι όταν τα παιδία αυτά θα ενηλικιωθούν λόγω της αμεσότητας του εγκεφάλου με τον εξωτερικό κόσμο δέχεται ηλ/κα κύματα και ερεθίζεται. Συνεπώς διαθέτουν κάποιες "ιδιαίτερες" ικανότητες και αντιλαμβάνονται έτσι τη διάθεσή σου καθώς και το περιβάλλον, καλύτερα από τους κοινούς ανθρώπους. (προσωπικά δεν το πιστεύω)

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
old tigerΜέλος
22/09/2003, 08:21:23
Φίλε h.i.v. καλημέρα
θα συμφωνήσω με τον φίλο secondborn που ασφαλώς ξέρει πολύ παραπάνω πράγματα από εμάς περί Ιατρικής.

Εάν θέλεις να ψάξεις περισσότερο το θέμα αυτό, κοίταξε τον μηχανισμό της Λογικής που αναπτύσσεται σε αυτή την ηλικία (τα παιδιά δεν την έχουν αναπτύξει ακόμα σε αυτή την ηλικία, δεν έχουν προγραμματισθεί...), με αποτέλεσμα να "κλειδώνει" κυριολεκτικά οποιεσδήποτε δυνάμεις προέρχονται από το ασυνείδητο. Τα διάφορα συστήματα (θρησκείες, εσωτερικές σχολές, Μαγεία κλπ) με διάφορες τεχνικές (π.χ. στον διαλογισμό η συνεχής επανάληψη ενός μάντρα), αποβλέπουν ακριβώς σε αυτό το πράγμα. Πως θα μπορέσουν να μπλοκάρουν την Λογική στον ενήλικα άνθρωπο.

Εάν είδες την εκπομπή στον Alpha, κάποια στιγμή ο Μιχάλης κάτι ανέφερε περί προγραμματισμού του Δυτικού ανθρώπου. Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο πρέπει να εννοούσε.

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE