- Βοήθεια με αριθμοσοφία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
YiannakasΜέλος
Παρακαλώ θέλω από περιέργεια να ''πειραματιστώ'' λίγο με την αριθμοσοφία σχετικά με το ερωτικό τομέα στην ζωή μου. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω την βοήθειά σας. Κατέβασα το πρόγραμμα αριθμοσοφία, έβαλα το ονοματεπώνυμό μου και της κοπέλας που με ενδιαφέρει και έχουν ίδιο αποτέλεσμα, αλλά όχι τον ίδιο λεξάριθμο. Για να σημαίνει κάτι πρέπει να έχουν τον ίδιο λεξάριθμο? Τι άλλους συνδιασμούς μπορώ να κάνω? δώστε μου ιδέες!
ευχαριστώ
ευχαριστώ
YiannakasΜέλος
Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτά
(όνομά της) ΞΑΝΑ ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ (ονομά μου) + Η (όνομά της) ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ (ονομά μου) = 6163 = 7
(όνομά της) ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ (ονομά μου) + (ονομά μου) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ = 6163 = 7
και
(ημερομηνία παλιάς σμίξεώς μας) + (ονομά μου) = 4885 = 7
Η (όνομά της) ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ + Η (όνομά της) ΘΑ ΞΑΝΑΣΜΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ (ονομά μου) = 4885 = 7
YiannakasΜέλος
μου βγαίνουν πολλά με διαφορά όμως μίας μονάδος στον λεξάριθμο. ''Πιάνουν'' αυτά τα αποτελέσματα με την μικρή διαφορά?
Γειά σου, Yiannakas!3 Άλφα
Νομίζω ότι θα πρέπει να μελετήσεις αρκετά, ώστε να βγάλεις κάποια ασφαλή συμπεράσματα.
Στο esoterica έχει συζητηθεί επανειλημμένα το ζήτημα των αριθμών, της αριθμοσοφίας και του λεξάριθμου:
- Αριθμολογία-Αριθμοσοφία
- ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
- περί Λεξάριθμου
- Προγραμμα μετατροπης λεξεων σε λεξαριθμους
- Αριθμολογια,η μελετη δεν ειναι προνομιο των λιγων!

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)