- Εκπομπές Λιακόπουλου - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Μου άρεσαν αυτά που διάβασα για να πω την αλήθεια. Θα ήθελα να υπάρχουν. Πολύ φοβάμαι όμως πως είναι μπούρδες απο την φαντασία του Κεραμυδά όμορφα σερβιρισμένες για να μας χαϊδεύουν τα οττά.
Αν διαβάσετε αντίστοιχα γερμανικά βιβλία τα ίδια λένε. Πως ο Χίτλερ δραπέτευσε στην Αργεντινή. Πως το τρίτο ράιχ επιβίωσε στην ανταρκτική, πως υπάρχουν εκατομμύρια γερμανοί που ζούν εκέι σε μυστικές βάσεις και πως θα επιτεθούν με ιπτάμενους δίσκους.
...οι οποίοι αποτελούν (μαζί με την "πρωτοφανή" βιομηχανική
και τεχνολογική ανάπτυξη του Γ' Ράιχ) "δώρα" από τον Αλντεμπαράν.
Γιατί; Γιατί οι Άριοι (Γερμανοί) είχαν εξωγήινη καταγωγή.
Όλα αυτά τα μυστικά φυλάσσονται από... μυστικές ομάδες σε
"θερμές οάσεις" της Ανταρκτικής που κάποια στιγμή γύρω στο 2000κάτι
θα κάνουν ντου και θα επαναφέρουν την τάξη.
Σας φαίνονται γνωστά όλα αυτά;
quote:
Μάλιστα είναι προγενέστερα των αντίστοιχων ελληνικών βιβλιών.
Και ακόμα και οι ίδιοι οι νεοναζιστές τα αποκαλούν (και τα θεωρούν)
μυθιστορήματα. Τουλάχιστον την πρώτη φουρνιά. Γιατί και εκεί
βγήκαν "ιστορικά" βιβλία που αναπαράγουν του μύθους σαν
πραγματικότητα.
quote:
Υποψιάζομαι πως τα πήρε ο Κεραμυδάς και τα προσάρμοσε.
Έπεσες διάνα. Και τώρα ερώτηση κρίσεως:
Ποια άλλη ιδέα αποτελεί κεντρικό στοιχείο του ναζισμού και του
νεοναζισμού;
Εκεί δεν έχουμε αντιγραφές; Εκεί δεν έχουμε μπούρδες σερβιρισμένες
από τη φαντασία κάποιου, που πατάει επιπλέον σε ανορθολογιστικά κακά
προηγούμενα δύο χιλιετιών εντυπωμένα κατ' ευθείαν στο συλλογικό
ασυνείδητο;
Ο Junk συμφώνησε μαζί μου. Αστειεύομαι Junk!
quote:
"δώρα" από τον Αλντεμπαράν.
Ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Ο Κεραμυδάς διάλεξε καλύτερο αστέρι. Το πιο φωτεινό στο νυχτερινό ουρανό αν θυμάμαι καλά. Και απ΄ οτι είδα σε ενα γαλαξιακό χάρτη ο Αλντεμπαράν με το Σείριο σχεδόν γειτνιάζουν.
Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Βαριόταν και να ψάξει και πιο πέρα δηλαδή.
quote:
Ποια άλλη ιδέα αποτελεί κεντρικό στοιχείο του ναζισμού και του νεοναζισμού;
Ποια απ΄όλες; Αν εννοείς την αντισημιτική εκστρατεία, εκεί περιπλέκονται λίγο τα πράγματα μιας και πολλές πηγές αναφέρουν οτι ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν κατά το 1/2 τουλάχιστον εβραικής καταγωγής.
Αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο θέμα. Αν και εφόσον βέβαια εννοούσε αυτό ο Junk.
Να περνάτε καλά και το ΝΟΥ σας!
EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
quote:
Και τώρα ερώτηση κρίσεως:Ποια άλλη ιδέα αποτελεί κεντρικό στοιχείο του ναζισμού και του
νεοναζισμού;
Δεν ξέρω τι θές να ακούσεις.
Αυτά περί φυλλετικής ανωτερότητας, το άσπιλο της Αρίας Φυλής, ότι θεωρούν εαυτούς ανώτερους των άλλων, τη διάκριση σε "βάρβαρους" και μή, ότι άλλα λέν και άλλα κάνουν, οτι μια δουλειά τους δόσανε (σχετικά με τους Εβραίους) και δεν την κάνανε σωστά, το "οποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα" ή τους δίσκους Vrill, που ουδεμία σχέση έχω με την προμήθεια των ανταλλακτικών τους, και τις συναλλαγές τους με εξωγήινες οντότητες ... ????
Δέν ξέρω, Βόηθα μας λιγάκι... !
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
Δίσκοι Vrill ε; Έχω ακούσει και για αυτούς. Για την ακρίβεια έχω δει ένα τέτοιο όχημα. Υπάρχει φωτογραφία του στο περιοδικό Άβατον τεύχος 43 σελίδα 69. Περιμετρικά υπάρχουν ναζιστές αξιωματικοί αν κρίνω απο τα καπέλα και τη στολή. Χωρίς να είμαι ειδικός και με κάθε επιφύλαξη πρέπει να πω πως η φωτογραφία μοιάζει αληθινή.
Το εξελιγμένο μοντέλο του Vril ονομάζεται Penteli; ![]()
Σοβαρά όμως έχει κανείς σας ακουστά τον Bob Lazar; Πρίν 6 περίπου χρόνια διάβαζα στη γερμανία ενα περιοδικό που λεγόταν ΧFactor και είχε θεματολογία παρόμοια με το Strange και το Άβατον. Σε ενα τεύχος του,υπήρχε μια συνέντευξη με τον κύριο Bob Lazar , ο οποίος ήταν ένας απο τους μηχανικούς της Area 51. Ο τύπος ισχυρίστηκε πως συνεργαζόταν με εξωγήινους για την κατασκευή νέων αεροσκαφών και διαστημοπλοίων , για λογαριασμό της αμερικανικής κυβέρνησης.
Που θέλω να καταλήξω; Πολλές οι αναφορές σε ιπτάμενους δίσκους. Μήπως κάτι κρύβεται απο πίσω;Απο τεχνολογικής απόψεως είναι εφικτό και πως πάει η έρευνα πάνω στην αντιβαρύτητα; Γνωρίζει κανείς; Ομολογώ πως με συναρπάζει η ιδέα ύπαρξης τέτοιας τεχνολογίας. Πέρα απο πολιτικές σκοπιμότητες καθαρά επιστημονικά.
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
Cthulhu noster qui es in maribus, sancificetur nomen truun, adveniat regnum tuum, fiat voluntas tua sicut in R'lyeh et in Y'ha-nthlei
quote:quote:
Πέρα από μια (αρκετά αμφισβητούμενη) λίστα ηθοποιών Εβραϊκής
καταγωγής...Έχω τσεκάρει τη λίστα όσον αφορά τα μεγάλα ονόματα που αναφέρονται σε αυτή και είναι ολόσωστη.
Tο όνομα "Elia Kazan" δε σου έκανε κάποια εντύπωση;
quote:
Liakopoylos,belopoylos,adonis georgiadis,einai fasistes,sobinistes kai ratsistes.Opos kai to teleasti poy toys filoxenei.Opos kai aytoi poy dhmioyrgisan ayto to kanali.G.Karatzaferis.Aytos einai piso apo ola ayta.Deite to parelthon toy.
Φίλε μου κατ΄αρχήν ηρέμησε λίγο. Οι χαρακρηρισμοί σου είναι ακραίοι και δείχνουν προκατάληψη. Εκτός αφτού ο Λιακόπουλος βγαίνει σε άλλο κανάλι (ΟΡΙΟΝ) και όχι στο Τηλεάστυ. Το Τηλεάστυ φιλοξενεί πολλές άλλες εκπομπές αξιόλογες, όπως αυτη για το στοίχημα.
Με την δικιά σου λογική και το Alter είναι φασιστικό κανάλι που σε εκπομπή του (" εξωγήινες " Αυπνίες) μίλησε ο Φουράκης και ο Πάλμος και άλλοι του ιδίου χώρου. Ούτε εγώ συμφωνώ με όλα όσα λένε αλλά δεν θα τους πω και φασίστες. Φιλάργυρους ίσως.
Όσο για τον Καρατζαφέρη, είσαι τουλάχιστον άδικος. Μην βιάζεσαι να μοιράσεις αβάσιμους χαρακτηρισμούς έτσι αβίαστα. Κάνε το κόπο να τον παρακολουθήσεις τον άνθρωπο μια φορά, πρέσεξε τι λέει. Εγω τον θεωρώ απο τους πιο ειλικρινείς πολιτικούς στην Ελλάδα. Αυτόν και κάποια στελέχη του ΚΚΕ (ελάχιστα).
Φιλικά! ![]()
* αφτού= αυτού
* χαρακρηρισμοί= χαρακτηρισμοί ![]()