- "Η Αυλή του Εωσφόρου" του Όττο Ραν - Περιοδικά - Βιβλία
Γνωρίζετε,αν έχει κυκλοφορήσει στην ελληνική το εν λόγω βιβλίο;
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΧΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ
Το φραπεδάκι μας, και μετά...δουλειά, δυστυχώς...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Ναι, αρκετή δουλειά και δυστυχώς βαριέμαι απίστευτα Δευτεριάτικα!
I want another one weekend! ![]()

In anticipation of my resurrection...

Τί γίνεται;
Όταν θα είσαι ολομόναχος θα ανήκεις μόνο στον εαυτό σου...

Έτοιμο το φραπεδάκι μας!

Χτες το βράδυ βρε παιδιά μου έσπασε τα νεύρα...
Με το που έκανε connect, πριν προλάβει να ανοίξει η σελίδα, κοβόταν η σύνδεση...![]()
Είχα μια έντονη επιθυμία, να το σπάσω! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Εγώ με την σύνδεση έχω καιρό να αντιμετωπίσω πρόβλημα, υπήρχε όμως περίοδος που μου κοβόταν ανά 10 μέρες περίπου για περίπου 3 - 5 ώρες. ![]()
Οπότε φίλε μου, εσένα σου συνέβαινε κάτι παρόμοιο σε κάπως πιο ελαφριά version! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Για λιγο γελιο: http://www.skai.gr/master_avod.php?id=50851

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη

quote:
Καλημέρα!Καλά σήμερα έχω μια τρελή υπογλυκεμία!Τί γίνεται;Κανένα νέο;Maraki έχει αρχήσει η προπώληση εισητηρίων για Evanescence!Πήρα εισητήριο προχθές!Ανυπομονώ!!!!
Aρκει να μην επαναληφθει το περσινο φαινομενο, οπου πολλα "ονοματα" θα ερχοντουσαν... αλλα κανενας δεν ηρθε τελικα...

quote:
Aρκει να μην επαναληφθει το περσινο φαινομενο, οπου πολλα "ονοματα" θα ερχοντουσαν... αλλα κανενας δεν ηρθε τελικα...
Πολύ εκνευριστικό πραγματικά...!![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνανε...Πάντως δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο στους Evanescence...Tο ελπίζω τουλαχιστον...
quote:
Πολύ εκνευριστικό πραγματικά...!
Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνανε...Πάντως δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο στους Evanescence...Tο ελπίζω τουλαχιστον...
Δεν ξερω γιατι το κανανε... ισως δεν θελανε να εμφανιστουνε στην Ελλαδα, παρ' ολο που ο καθενας απο αυτους που ακυρωσαν, εχουν πολλους φανς στην Ελλαδα

quote:
ισως δεν θελανε να εμφανιστουνε στην Ελλαδα, παρ' ολο που ο καθενας απο αυτους που ακυρωσαν, εχουν πολλους φανς στην Ελλαδα
Πολύ σνομπ μου ακούγεται αυτό...Βέβαια εννοήται οτι δεν θα το έκαναν αυτό εαν επρόκειτο να εμφανηστούν στο Λονδίνο ή κάπου στην Αμερική.Τί να πώ...Και απο τη στιγμή που δεν θέλουν να εμφανηστούν εδώ γιατί πουλάνε εισητήρια;Αβυσσος η ψυχή των celebrity....
Όσο για την δουλειά σου, εάν είσαι καλή και ξέρεις ότι μπορεί να βρεις αλλού δουλειά τότε ρίχτα της με τρόπο που ούτε αυτή θα μπορούσε να φανταστεί ενόποιον όλων...
Αλλιώς ψάξε να βρεις αλλού δουλειά, και μόλις βρεις δημιούργησε κατάστηση στην οποία θα βγεις και από πάνω για να σε απολύσουν...
Ε μα...
Κάποιοι πίθηκοι νομίζουν ότι είανι οι θεοί. Κάποιος πρέπει να τους το κόψει αυτό. Συνήθως τους το κόβει ο θάνατος και η καταστροφή της "μεγαλοιώδους" εταιρείας που δημιούργησαν...

quote:
Αυτό ήτανε melancholy, με έφτιαξες με τα παγωτά...
Να υποθέσω οτι σ αρέσουν και σένα τα γλυκά ε;
Χαίρομαι που σ άρεσαν!
Οσο για τη δουλειά,νομίζω οτι αναφέρεσαι στη maraki...όπως και να χει όμως συμφωνώ απόλυτα!Μερικοί φτάνουν σε τέτοιο σημείο ώστε να αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους σαν μηχανές εργασίας και όχι σαν άτομα!Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει φίλε μου πραγματικά να την κάνεις αλα γαλλικά...
Ελεος δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα...Αντε πες τους το θα μου πείς...
Καληνύχτα σε όλους!![]()