- ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
respect
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Λίγο ως πολύ,κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε μένα αλλά και σε πολλούς γνωστούς μου,όπως έχει προκύψει από τις κουβέντες ΄μας.
Εμένα μου έχει συμβεί πάντως,να ονειρευτώ στον ύπνο μου πραγματικές στιγμές από το παρελθόν άλλου ανθρώπου.Φυσικά δεν είπα τίποτα,όταν όμως τον άκουσα να διηγείται το όνειρο,ομολογώ ότι τρόμαξα...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Μου έχει συμβεί κι εμένα πολλές φορές να μην μπορώ να διακρίνω αν κάποια εμπειρία που είχα ήταν πραγμάτική η την ονείρεύτικα. Κι αυτό με βάζει πάντα σε διάφορες σκέψεις. Αν τελικά τα όνειρα μπορεί να είναι τόσο αληθοφάνει πως μπορούμε να γνωρίζουμε οτι τελικά δεν είμαστε σε κάποιο όνειρο, πως μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά η πραγματικότητα μας ή αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα δεν είναι το όνειρου κάποιου άλλου ανθρώπου;
Το μονοπάτι που διαλέξαμε να βαδίσουμε δέν έχει τέλος...
Σημαίνει ότι ξυπνασ μέσα στο όνειρο, κατα τη διάρκεια του ονείρου και για αυτο ίσως αφήνει την αίσθηση ντησ πραγματικότητας.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".
Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα ![]()
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,
θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.
Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:
βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^
ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^
Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!