ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΝΕΙΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

tpt7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
tptΜέλος
07/01/2004, 14:23:35
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΟΜΙΛΗΤΕΣ" ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΣΟ "ΛΟΓΙΚΟ" ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ , ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ , ΜΕ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΝΕΙΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

sansationfΜέλος
07/01/2004, 17:50:43
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΣΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΝΗΔΙΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ.......

respect

07/01/2004, 17:53:47
Mάλλον σε όλους μας έχει συμβεί αυτό σε κάποια φάση της ζωής μας...

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

Darkangel_78Μέλος
07/01/2004, 22:35:06
Καλησπέρα σε όλους!
Λίγο ως πολύ,κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε μένα αλλά και σε πολλούς γνωστούς μου,όπως έχει προκύψει από τις κουβέντες ΄μας.
Εμένα μου έχει συμβεί πάντως,να ονειρευτώ στον ύπνο μου πραγματικές στιγμές από το παρελθόν άλλου ανθρώπου.Φυσικά δεν είπα τίποτα,όταν όμως τον άκουσα να διηγείται το όνειρο,ομολογώ ότι τρόμαξα...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

KonstantinosΜέλος
08/01/2004, 00:24:27
Γειά σας μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγο μαθημάτων.
Μου έχει συμβεί κι εμένα πολλές φορές να μην μπορώ να διακρίνω αν κάποια εμπειρία που είχα ήταν πραγμάτική η την ονείρεύτικα. Κι αυτό με βάζει πάντα σε διάφορες σκέψεις. Αν τελικά τα όνειρα μπορεί να είναι τόσο αληθοφάνει πως μπορούμε να γνωρίζουμε οτι τελικά δεν είμαστε σε κάποιο όνειρο, πως μπορούμε να γνωρίζουμε αν τελικά η πραγματικότητα μας ή αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα δεν είναι το όνειρου κάποιου άλλου ανθρώπου;

Το μονοπάτι που διαλέξαμε να βαδίσουμε δέν έχει τέλος...

ΜιαΜέλος
08/01/2004, 00:54:34
¨Οσον αφορά τα όνειρα η ονομασία αυτών των ονείρων είναιlucid dreams.
Σημαίνει ότι ξυπνασ μέσα στο όνειρο, κατα τη διάρκεια του ονείρου και για αυτο ίσως αφήνει την αίσθηση ντησ πραγματικότητας.

16/10/2005, 17:16:10
38 θέματα σχετικά με τα όνειρα.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".

Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,

θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.

Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^

ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^

Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!