ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΧΩΡΙΖ ΜΟΝΤΑΖ 2-ΖΗΤΗΜΑ Α.Τ.Ι.Α οι ΟΛ. ΑΓΩΝΕΣ ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

manos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
andreas aigioΜέλος
22/02/2004, 20:43:53
Γεια σας κι από εμένα …

Όσον’αφορά στην ερώτηση γιατί δεν παρευρέθηκε κάποιος πιλότος για την επιβεβαίωση των θεάσεων , Θα συμφωνήσω με την Ελευθερία , προφανείς οι λόγοι που δεν επιτρέπουν σε έναν αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας να επιβεβαιώσει τέτοια περιστατικά .

Από την άλλη , παρακαλώ πολύ να μην είμαστε άδικοι με τον παρουσιαστή της εκπομπής , μην ξεχνάμε ότι τέτοια θεματολογία μόνο ο συγκεκριμένος τολμά να παρουσιάζει στη Ελληνική τηλεόραση ,
ας ενθαρρύνουμε αυτή την προσπάθεια .

Για την τηλεθέαση που αναφέρατε θα διαφωνήσω (εν μέρη) γιατί αν το ζητούμενο ήταν η τηλεθέαση , θα παρουσίαζε καμιά κουτζομπολίστικη εκπομπή κι όχι τέτοια θέματα , τα οποία πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας εδώ μέσα , ότι δεν έχουν την αποδοχή που τους αξίζει στην κοινή γνώμη .

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες τώρα , τι να πει κανείς

Περισσότερο κινδυνεύουν από την δικιά μας κινδυνολογία ,
παρά από τα καιρικά φαινόμενα ,

Ποιος ξέρει …. Θα δούμε … Κυριακή κοντή γιορτή ..

Τώρα για όλα τα αλλά , πάνω κάτω με κάλυψαν οι προλαλήσαντες …..

Ευχαριστω για το χώρο και το χρόνο

« Κι όμως … γυρίζει »

22/02/2004, 21:07:41
andreas aigio :)))))))))
Από την άλλη , παρακαλώ πολύ να μην είμαστε άδικοι με τον παρουσιαστή της εκπομπής , μην ξεχνάμε ότι τέτοια θεματολογία μόνο ο συγκεκριμένος τολμά να παρουσιάζει στη Ελληνική τηλεόραση ,
ας ενθαρρύνουμε αυτή την προσπάθεια .

δεν πιστευω πως καποιος υπαρχει που θα ηθελε να αδικησει ,εναν τοσο σοβαρο δημοσιογραφο,ο οποιος ειναι στον χωρο με την αξιοπρεπεια και το κυρος που παντα τον διακατεχει.

οσο για τις αποριες μας,ειναι λογικο να περιμεναμε κατι το καλυτερο,κατι το παραπανω,τουλαχιστον απο την εκπομπη του,ετσι δεν ειναι???:))))))))))))))))))))

και δεν ειναι ο μοναδικος που παρουσιασε αυτο το θεμα :)

Για την τηλεθέαση που αναφέρατε θα διαφωνήσω (εν μέρη) γιατί αν το ζητούμενο ήταν η τηλεθέαση , θα παρουσίαζε καμιά κουτζομπολίστικη εκπομπή κι όχι τέτοια θέματα , τα οποία πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας εδώ μέσα , ότι δεν έχουν την αποδοχή που τους αξίζει στην κοινή γνώμη .

θα μου επιτρεψεις ,να διαφωνησω ? :)))))

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

George_13Μέλος
22/02/2004, 21:09:09
quote:
. Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΝΑΣΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ..

Tην θεωρια αυτη την εχω ξανακουσει και σε αλλες εκπομπες.Νομιζω οτι μπορει να εχει καποια βαση.
Πριν καμια εβδομαδα ειδα στο ιταλικο καναλι RAI μια εκπομπη σχετικα με τις αποστολες στον Αρη. Οι Ιταλοι ερευνητες, επιστημονες συγγραφεις κλπ συμφωνησαν οτι στον Αρη οπως και στην Σεληνη κρυβονται πολλα.Δεν διστασαν δε να πουν οτι υπαρχουν και βασεις.Εδειξαν μια φωτογραφια οπου σε ενα σημειο στον Αρη υπαρχει κατι σαν διαδρομος που οδηγει στο εσωτερικο του πλανητη, και πανω σε αυτον υπηρχε ενα μεγαλο φωτεινο πραγμα(οχημα).Γενικα ολη η εκπομπη πανω σε αυτο το θεμα αναλωθηκε.Hταν ενδιαφερουσα αρκετα.
Ο Φουρακης σε παλιοτερες συνεντευξεις δεν αναφερθηκε σε ακραια καιρικα φαινομενα που θα οδηγησουν στην ματαιωση των Ολυμπιακων αγωνων.Ειχε πει οτι πιστευει απολυτα πως δεν θα γινουν για να καταχρεωθει η Ελλαδα και να μας εχουν του χεριου τους.Μαλιστα ειχε πει οτι ολα γινονται για το Αιγαιο.Αυτοι που δεν θελουν να γινουν οι αγωνες ειναι οι δυτικοι.Τωρα που τα ξερουν ολα αυτα και αν θα γινουν στην πραγματικοτητα, δεν εχουμε παρα να κανουμε 5 μηνες υπομονη ακομα και τοτε θα δουμε.
Αληθεια αν ματαιωθουν εμεις τοτε τι πρεπε να κανουμε;;;;Εννοω θα αρχισουμε τοτε να τους πιστευουμε λιγο περισσοτερο ολους αυτους.

WHO DARES... WINS!

22/02/2004, 21:22:02
George_13 :)))))))))))))))))))))))))

ευλογες και σωστες οι αποριες σου,οντως,αυτο θα σημαινει μερικα "πραγματα"..????

1 .η ελλαδα δεν θα εχει μεχρι τοτες εξωτερικους(Ε-εξωγηινους) συμμαχους ?????

2 .δεν ειχε ποτες της ,τετοιου ειδους συμμαχους ?????

3 .εχει αναπτυχθει μια δυναμη ,απο μερους αλλων κρατων,που θα καθιστα αδυνατη εως ακατορθωτη ,μια αντισταση απο μερους μας ?????

4 .αρα θα αυτοαναιρεθει, ο ιδιος ο φουρακης ??????

πλαι στις δικες σου αποριες,επετρεψε μου να τοποθετησω και τις δικες μου ,σε παρακαλω:)

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 22/02/2004 21:23:22

andreas aigioΜέλος
22/02/2004, 21:27:26
Φίλε Μάνο (με το χαμόγελο στα χείλη)

Τηλεθέαση 2:00 τα ξημερώματα κανείς δεν θα την έχει όσο κι αν το θέλει …

Mόνο τα μέλη του esoterica την παρακολουθήσαν την εκπομπή

« Κι όμως … γυρίζει »

22/02/2004, 23:14:24
andreas aigio :)))))))))))))))))))))))))))
ισως και να εχεις δικαιο,αν θες ριξε μια ματια στα παρακατω links,που παραθετω:)

ισως δεν βλεπουμε μοναχα εμεις ,την εκπομπη...... :)

http://tv.pathfinder.gr/news/111.html

http://www.agb.gr/gr/data/current/stage2.shtm

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 22/02/2004 23:22:25

beyondΜέλος
22/02/2004, 23:16:30
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΚΑΦΗ ΑΡΧΕΓΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ,ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ..ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ "ΤΡΕΧΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

dimsotΜέλος
22/02/2004, 23:21:32
Σχετικα με την λεξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ πανω στο ufo πληροφοριες υπαρχουν σε ενα παλιοτερο topic

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1375

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ. (ΠΛΑΤΩΝ)
dimsot

22/02/2004, 23:22:56
quote:
Τηλεθέαση 2:00 τα ξημερώματα κανείς δεν θα την έχει όσο κι αν το θέλει …

Mόνο τα μέλη του esoterica την παρακολουθήσαν την εκπομπή

Μην είσαι τόσο σίγουρος φίλε μου!
Μόνο εγώ πήρα στο κινητό μου πολλά μηνύματα πριν την εκπομπή.Ήθελαν να με ειδοποιήσουν να τη δώ.
Άτομα που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα.
Οι κουτσομπολίστικες εκπομπές ΄πιάνουν μια άλλη μεγάλη μερίδα ανθρώπων.πχ νοικοκυρές.
Αυτές πάλι άλλη μεγάλη μερίδα!
Δεν λέω ότι η εκπομπή έγινε με σκοπό μόνο την τηλεθέαση,αν και το συγκεκριμμένο κανάλι έδωσε στο παρελθόν τέτοια στοιχεία.
Φυσικά ούτε και ο τηλεπαρουσιαστής φταίει σε κάτι.
Δυο φορές μου τηλ.μέσα σε 3 χρόνια από γνωστή εταιρία που κάνει μετρήσεις τηλεθέασης,για να με ρωτήσουν τί θυμάμαι περισσότερο από όσα είδα χτες βράδυ.
Μια ήταν για το <κλείσε τα μάτια>
Και μια τώρα!!!

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Edited by - Ελευθερία on 22/02/2004 23:24:35

KRySTaΜέλος
22/02/2004, 23:55:56
γεια σε ολους
λοιπον θα ηθελα να πω για 2 πραγματα την γνώμη μου....1ον για το θεμα της τηλεθέασης ο κ. Χαρδαβέλας διάλεξε αυτο το "light" και καλα θέμα για χθες γιατι ούτος ή αλλος οτι και να ειχε δεν θα είχε τηλεθέαση λογο της ημέρας...ολος ο κόσμος ήταν έξω και διασκέδαζε.
και 2ον για το βίντεο..αν θυμάστε πριν κάποια χρόνια είχε κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω δελτίων ειδήσεων ένα αλλο βίντεο αυτο του roswell...και την επόμενη μέρα βγήκαν και το διεψευσαν...με πρόσχημα οτι το καλώδιο του τηλεφώνου στον τοίχο ήταν σπιράλ ενω δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη..στο χθεσινό βίντεο λοιπόν τι είχαμε? το μόνο που μπορούσαμε να δουμε ήταν το φοτισμένο κεφάλι του "εξωγήινου" γιατί άραγε? μήπως για να μη δούμε κάτι αλλο και καταλάβουμε ότι και αυτο είναι ψεύτικο? 'ασε δε την τελευταία φράση του αφηγητη που και καλα δεν μπορεί να μιλήσει-συνεχισει απο το θέαμα του θανάτου του όντος που τον συγκλονίζει (για πια φορα την πεντηκοστή που το έχει ήδη δει?) ε μη χε.....

andreas aigioΜέλος
23/02/2004, 00:16:21
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός
(απλά είδα το ποτήρι μισογεμάτο)

Και φυσικά χαίρομαι όταν βλέπω τέτοιες εκπομπές στην τηλεόραση …
(Αυτό ήθελα να τονίσω )
Είναι καιρός να ευαισθητοποιηθούν κι άλλοι , εκτός από εμάς …
(και φυσικά δεν εννοώ μόνο το esoterica καλή μου Ελευθερία)

Οσο για το video και της φωτογραφίες ,
κυκλοφορούν πολλά στην «αγορά»
στην πλειοψηφία τους πλαστά …..

« Κι όμως … γυρίζει »