- Ο ΜΕΓΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Sesostris
Το «Merkaba» φίλε Λουκά μου φαίνεται ότι ταυτίζεται με το Αιγυπτιακό «Markeb» βάρκα , πλοίο . Δεδομένου ότι οι Εβραίοι είχαν επιρροές από την αρχαία Αίγυπτο και την λατρεία των θεών της , λες να έχουν καμιά σχέση με το «Ηλιακό πλοίο» των αρχαίων Αιγυπτίων , που και αυτό αν δεν κάνω λάθος οδηγούσε στις πύλες . Ποια είναι η γνώμη σου ;
Αγαπητέ μου φίλε, ψάξε το στους "Ρεχαβήτες". Αν σκοντάψεις ζήτα βοήθεια απ' τον αγαπητό μας Veritas.
Λουκάς
quote:
veritas Απεστάλη: 07/01/2009, 18:38:19
Δεν απάντησες όμως στο μήνυμα μου για τις πύλες. Ζοριζόμαστε;
Το "ζοριζόμαστε" που κολλάει; Είπαμε Πυλαία είναι η ΔΑΜΑΤΕΡ. Αν θες την λες και.....
Λουκάς
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Αόρατα σκάφη απ την Ανδρομέδα πάλι δεν έχω δει ποτέ..
Φίλε μου, ποτέ δεν μίλησα για αόρατα σκάφη απ' την Ανδρομέδα. Έτσι για να μη χανόμαστε στα σοκάκια της γειτονιάς μας που λένε.
Λουκάς
quote:
Υπατία8
Μόνο κράτα το μυστικό και μην το πεις του Ευρωπαίου.
Υπατιούλα, μου έχεις κατατρομάξει τον φίλο μου τον Ευρωπαίο-θείο
.... και δεν θα τα πάμε καλά εμείς οι δύο.![]()
Ερίωπας
quote:
Terity
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς θα μπορούσε να χαλάσει; Η απόσταση είναι απόσταση, δεν αλλάζει. Ακόμη και να βυθιστεί η Κρήτη (λέμε) η νοητή απόσταση παραμένει.
Θυμάσαι τι έκανε ο Τάλως; Πάρε ένα διαβήτη και παίξε.
Εκεί τελείωναν και οι "Μηροί"![]()
Ερίωπας
quote:
Περιδιαβαίνων
Αν και δε με ξέρεις σε θεωρώ φίλο.
Φίλε Λουκά μην δίνεις σημασία σε ότι γράφουν. Τόσα έμαθαν, τόσο νοιώθουν βολεμένοι.
Μην ξεχνάς μιλάς για "ιδεολογικό πόλεμο", έχεις να δώσεις και συ τις μάχες σου ενίοτε μέσα στην
απογοήτευση.Υπάρχουν πολλοί, βουβοί αναγνώστες, σαν και εμένα, που απλά
παρακολουθούν και ενώ έχουν την κοινή λογική, δεν μιλούν γιατί δεν γνωρίζουν.
Τους δίνεις όπως και οι γνώσεις του Sesostris, Helios, Γιάπετ, Schwabe
το έρισμα να ψάχνουν.Ειδικά η λέξη "ιδεολογικός" στο θέμα σου με κεντρίζει καθώς οι ιδέες είναι πίσω
από τις ενέργειες.Συνέχισε την προσπάθειά σου, και ελπίζω να μιλώ στο όνομα άλλων βουβών αναγνωστών.
Αγαπητέ φίλε "Περιδιαβαίνων" καλωσήλθες στο "σκάφος" των αναζητήσεων μας. Νοερά πήρες και συ ένα κουπί στα χέρια και κάθησες στην 22η θέση της Αργούς.
Εύχομαι σύντομα να συμμετάσχεις πιό δραστήρια. Κάνε λοιπόν μιά αρχή. Ο καλός "Δέκτης" κάποτε αρχίζει και "εκπέμπει". Είμαι σίγουρος ότι κάτι έχεις να μας πεις ![]()
Λουκάς
quote:
Φίλε μου, ποτέ δεν μίλησα για αόρατα σκάφη απ' την Ανδρομέδα. Έτσι για να μη χανόμαστε στα σοκάκια της γειτονιάς μας που λένε.
Ακριβώς, είναι γειτονιά... θα ήταν καλό βέβαια να πεις τι πιστεύεις οτι περνάει απο τις πύλες(αλλιώς γιατι υπάρχουνε?). Αν αφορά "ανώτερα οντα" θα είμουνα πολυ σκεπτικιστης.. καθώς το πόσο "ανώτερα" είναι είναι κατι που νομίζω πρέπει εμείς να το κρίνουμε.. τώρα αν αφορά "οντα" γενικώς.. το πράμα για μένα θα γινόταν πιο ενδιαφέρον..
http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
quote:
heliow2012
Μακάρι να κάνω λάθος...
Ή να μην έχουμε ολέθριες καταστροφές...Πύρ γενόμεθα διά πυρός οδεύσομεν...
Αγαπητοί μου φίλοι θα επιμένω να σας θυμίζω τον Ιαπετό. Δυστυχώς όσο και αν θέλουν οι σύγχρονοι Έλληνες να τον ωραιοποιήσουν δεν μπορεί αυτό το όνομα να απομακρυνθεί απ' την Αποκαλυπτική καταστροφή και την έννοια του αντιθέτου της ζωής(888).
Τριπλή κορύφωση του πυρός. Ακριβώς ότι συμβαίνει στην κεφαλή της Πυραμίδος(666). Στέγνωμα. Βιβλική κόλαση. Τι άλλο να σας πω;
Καμένη γη, άρατος και τρισκατάρατος, λέξεις που έχουν παγιδευτεί μέσα στις λαϊκές εκφράσεις οι οποίες όμως κρύβουν την αλήθεια.
Άρατος σημαίνει αγύριστος, και τρισκατάρατος, τρείς φορές στον αγύριστο. Σίγουρα θα έχετε ακούσει καμιά γειτόνισσα να στέλνει κάποιον στον αγύριστο.
Άρατο ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες τον πλανήτη Άρη. Με λίγα λόγια «Γη στην οποία δεν μπορούμε να γυρίσουμε».
Πάμε αν θέλετε και στην γλώσσα των Βαβυλωνίων. «Ιάμπεσο» λέγανε και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα οι απόγονοί τους να ονομάζουν την «στεγνή γη».
Το περίεργο φίλε Helios2012 είναι ότι ο «Ιάμπεσο» έχει αριθμητική αξία (στην αραβική γλώσσα) 81, με λίγα λόγια ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των τριγώνων του μέσα στον «Χρόνο» και τελικά έχει απομείνει μόνος με τις τρείς (ΙΙΙ) βασικές και αναλλοίωτες μονάδες του (3). Με λίγα λόγια 3+81=84, ολοκληρωμένο αιθερικό ταξίδι με την «Μερκάμπα» του ή αν θες με την «Αργώ» του. Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με μεταφυσικά παραμύθια και θρησκείες.
Αστροφυσική είναι όλα φίλοι μου. Ναι, ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ!!!
Terity, σχετικά με αυτό που με ρωτάς, σου απαντώ λακωνικά: «Η δεκάδα χωρίζεται σε εξάδα και τετράδα. Τρεις φορές το 4 μας κάνει 444. Βγάζεις άκρη;
Αν δυσκολεύεσαι μπες στην «ΙETZIRA» όπου το «Ι» ισοδυναμεί με το 10 της δημιουργίας. Στις εγκυκλοπαίδειες το γράφουν παραπλανητικά «Yetzira».
(9) του (1) σήμερα.
(10) και ο Λουκάς![]()
![]()
![]()
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Ακριβώς, είναι γειτονιά... θα ήταν καλό βέβαια να πεις τι πιστεύεις οτι περνάει απο τις πύλες(αλλιώς γιατι υπάρχουνε?).
"Όγκας Αθηνάς" λέγανε τον παλιό καιρό τις Ωγύγιες Πύλες. ![]()
Στίβο θέλεις καλέ μου και εκλεκτέ φίλε; βάλε σπάικς και φύγαμε.![]()
Λέω να βάλουμε και μιά "Μαγδαληνή" να μας .... ενισχύσει το ενδιαφέρον![]()
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
τώρα αν αφορά "οντα" γενικώς.. το πράμα για μένα θα γινόταν πιο ενδιαφέρον..
Ποιό πράμα;![]()
Ο Ερίωπας έχει πάλι κέφια σήμερα ![]()
![]()
![]()
quote:
helios2012
Έχουμε κανά τετράεδρο αστέρι οδηγό μας?
Κάτι του λείπει;
Λουκάς