ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
13/07/2007, 11:21:01
Χμμμ!
Πως να το πω για να μην αποκαλύψω κι εγώ σε όσους δεν έχουν δει ακόμα τα πρώτα επεισόδια?

Προσπάθησε να θυμηθείς τι ήταν αυτό που μετέφερε ο Τζακ από την Αυστραλία και με τι είχαν να κάνουν οι παραισθήσεις του.
Αν δεν ήταν παραισθήσεις όμως?

Αν δεν είναι κάτι το σημαντικό αυτό, καταρρίπτονται τα συμπεράσματα μου για κάποιες "ιδιότητες" του νησιού!

In anticipation of my resurrection...

13/07/2007, 14:11:06
Δεν θυμάμαι κανένα κουτί, αλλά άμα αναφερόμαστε σε αυτό που κουβαλάει ο Τζακ από την Αυστραλία, μάλλον μιλάμε για πολύ μεγάλο κουτί...

Πάντως πίστεψέ με φίλε μου Dying_Incubus πως μετά το τέλος του πρώτου κύκλου, ούτε που θα θυμάσαι την ύπαρξη του κουτιού

Έχουνε να δούνε τα μάτια σου ακόμα......

Πλάκα - πλάκα, ο Τζην μου έγινε αρκετά συμπαθής ύστερα από τα μέσα του Β΄κύκλου, το είχα παρεξηγήσει το παιδί

Αυτός που μου την σπάει (πέρα του Τζακ) είναι και ο Τσάρλυ. Η πλάκα όμως είναι πως ενώ άρχισα να ευχαριστιέμαι τα σχέδια των παραγωγών για το μέλλον του, κάπου στην πορεία..... Άσε δεν λέω παρακάτω για να μείνουνε κάποιοι με την αγωνία...

Edited by - KERRY KING on 13/07/2007 14:18:11

13/07/2007, 14:15:35
Όσο για την Κέητ, ωραία παρουσία όντως, δεν πιάνει μία όμως μπροστά στην Τζούλιετ...

Γούστα είναι αυτά βέβαια

13/07/2007, 18:51:00
Πάντως, κάποια στιγμή στον 3ο κύκλο, θα δούμε κι ένα κουτί...
αλλά ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο από τον Dying_Incubus

Δε μαρτυράω τίποτε άλλο, γιατί θα με πάρουν στο κυνήγι όσοι δεν έχουν δει ακόμα τον τρίτο κύκλο

Παρεπιπτόντως.
Εδώ και κάποιες ημέρες προσπαθώ να "παρηγορηθώ" με το 4400.
Βλέπω τον 2ο κύκλο, που μέχρι στιγμής είναι άθλιος. Κάθε επεισόδιο το βλέπω 3 φορές, γιατί αποκοιμιέμαι στη μέση. Όταν τελικά το βλέπω, μετανοιώνω που τελικά έμεινα ξύπνια!!!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

14/07/2007, 14:18:13
Ο Τζιν κι ο Τσάρλι δε μου είναι ούτε συμπαθείς αλλά ούτε κι αντιπαθείς.
Το 4.400 θα το δω αφού ολοκληρώσω και τον τρίτο κύκλο αυτής της σειράς.
Μη μπλεχτώ με αρκετές σειρές από τώρα...

15/07/2007, 19:55:41
quote:
Βλέπω τον 2ο κύκλο, που μέχρι στιγμής είναι άθλιος. Κάθε επεισόδιο το βλέπω 3 φορές, γιατί αποκοιμιέμαι στη μέση. Όταν τελικά το βλέπω, μετανοιώνω που τελικά έμεινα ξύπνια!!!

Δες κατ'ευθείαν το τελευταίο επεισόδιο και μετά κρίνε άμα αξίζει να ασχοληθείς άλλο με την εν λόγω σειρά...

Λοιπόν, προτείνω να δώσουμε μια ημερομηνία προκειμένου να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις/σχολιασμούς πάνω στους τρεις κύκλους του LOST. Να είναι ικανός χρόνος για να μπορούνε και όσοι μας διαβάζουνε να δούνε και τον τρίτο κύκλο χωρίς να τους την χαλάσουμε.

Τι λέτε ????

16/07/2007, 11:20:06
Βρε παιδιά, έχω μια απορία!
Πηγαίνω την Πέμπτη και παίρνω τα δύο πρώτα dvd από τον 1ο κύκλο.
Ήταν τριήμερα και δεν ήξερα ότι θα τα δω μέσα σε δύο μέρες...
Πηγαίνω το Σάββατο και σκόπευα να πάρω και τα 3 τελευταία ώστε να προχωρήσω στον δεύτερο κύκλο.
Βρίσκω το 3 και το 4 μόνο.
Κι έχω την εξής απορία.
Ποιός πήγε να πάρει μόνο το 5ο?!

16/07/2007, 16:34:32
quote:
Ποιός πήγε να πάρει μόνο το 5ο?!
Να πας να πάρεις κι εσύ το 6ο dvd από το dvd club και να του ζητήσεις λύτρα για να το επιστρέψεις!!!

Ψυχή μου,

17/07/2007, 08:10:51
Μα, δεν έχει έκτο!
Ο δεύτερος κύκλος νομίζω έχει 6 dvd, ο πρώτος έχει 5 κι έχω κολλήσει στο 4ο!
Για πρώτη φορά στην ζωή μου πάντως πήρα τηλέφωνο σε videoclub για να ρωτήσω πότε θα επιστραφεί ένα dvd...

Επιστρέφει σήμερα οπότε θα πάω αργά να το πάρω.
Αν το δω σήμερα τη νύχτα, από αύριο αρχίζω τον δεύτερο κύκλο.
Με το ρυθμό που πάω μέχρι την Δευτέρα θα τον έχω τελειώσει κι αυτόν.
Αν βέβαια μετά έπεφτε στα χέρια μου κι ο τρίτος κύκλος θα χαιρόμουν πάαααρα πολύ!

αγνοώνΜέλος
17/07/2007, 20:33:13
18/07/2007, 05:48:09
Είδες που στα έλεγα;
Αδύνατον να μην κολλήσεις!

Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσεις, είναι να τα δεις όλα τα επεισόδια που έχουν βγει μέχρι στιγμής. Μετά... ο Θεός βοηθός

Ψυχή μου,

18/07/2007, 07:51:18
Ολοκλήρωσα εχθές το βράδυ τον πρώτο κύκλο και σήμερα ξεκινάω τον δεύτερο.

Μου άρεσε πάρα πολύ η σκηνή με τα εκρηκτικά και τον Ερζτ (τι όνομα κι αυτό!)...
Έκανε κυριολεκτικά "μπαμ" () από την αρχή το όλο θέμα και το τι θα γινόταν!

Μου την ψιλοέδωσε επίσης που δεν μας έδωσε ούτε ένα clue για την καταπακτή, έλεος δηλαδή!

Μου άρεσαν επίσης τα flashback στις στιγμές πριν και κατά την πτήση γιατί μας προετοιμάζει για νέο αίμα...

18/07/2007, 11:42:12
Μικρέ εθισμένε φίλε μου, που να δεις τι σε περιμένει στον δεύτερο κύκλο...
18/07/2007, 12:10:12
Εθίστηκες για τα καλά ε;
Που να δεις και τον δεύτερο κύκλο.
Ετοίμασε μπύρες και τσιγάρα γιατί δεν σε βλέπω να βγαίνεις από το σπίτι μέχρι να τελειώσει...
18/07/2007, 15:38:02
Εγώ λέω πάντως, να περιμένεις κάνα μήνα και μετά να δεις τον δεύτερο κύκλο. Και μετά πάλι κάνα δίμηνο για τον τρίτο. Για να μη σου έρθει κόλπος που θα περιμένεις σχεδόν ένα χρόνο μέχρι να μπορέσεις να δεις τον τέταρτο.
Μιλάω... εκ πείρας!

Ψυχή μου,

ΓιώργοςΜέλος
19/07/2007, 02:42:58
quote:

Πάντως, κάποια στιγμή στον 3ο κύκλο, θα δούμε κι ένα κουτί...
αλλά ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο από τον Dying_Incubus

Δε μαρτυράω τίποτε άλλο, γιατί θα με πάρουν στο κυνήγι όσοι δεν έχουν δει ακόμα τον τρίτο κύκλο

Παρεπιπτόντως.

τον είδα τον πρώτο κύκλο του 4400 ...αλλά δεν μπορώ να πώ με εντυπωσίασε..

βρε Αμαλία εάν είναι να κοιμάσαι δεν παίρνεις να δεις το Galactica (μονοθειστές cylon κυνηγάνε τους πολυθειστές ανθρώπους )
περισσότερο ψυχόδραμα .. παρά Scifi...

ειδικά ο τρίτος κύκλος είναι ότι καλύτερο υπήρξε φέτος στην τηλεόραση

και... κάτι που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Internet .. η καινούργια ταινία του J.J abrams
όπου δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία εκτός από αυτό το κλίπ..

http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/

Γιώργος
ε...λοιπόν...μόλις προχθές κατάλαβα τι είναι αυτό που με μαγεύει ... στις ταινίες του david lynch .... οι μελαχρινές..

Υ.Γ πάρτε και αυτό εάν το δείτε ..στο βίντεο κλαμπ.. http://www.scifi.com/lostroom/

19/07/2007, 07:56:41
Έχω ήδη δει τα 2 από τα 6 dvd του δεύτερου κύκλου οπότε να τον παρατήσω τώρα αποκλείεται.
Εξάλλου, όταν τελειώσω τον τρίτο κύκλο, λέω να το ρίξω στο 4.400 και στο Prison break - για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια.

23/07/2007, 07:25:13
Από σήμερα προχωράμε στον τρίτο κύκλο!

Να ρωτήσω κάτι κάποιον που έχει δει και το season 3?
Στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου αποκαλύπτεται ο λόγος για τον οποίον έπεσε το αεροπλάνο της Oceanic 815?
Εννοώ στον διάλογο μεταξύ Λοκ και Ντέσμοντ, όταν ο τελευταίος κοιτάζει το ημερολόγιο που του έδειξε ο Λοκ και διαπιστώνει τα συνεχόμενα failures.

Αν συνέβη αυτό, πως κι οι αγνοούμενοι δεν βρήκαν αφενός το πλοιάριο κι αφετέρου τον Κέλβιν μετά από τη λογομαχία του με το Ντέσμοντ στην παραλία?

Angelic DragonΜέλος
08/08/2007, 16:39:04
quote:

Ostria:
quote:
Αυτό το ψυχαναγκαστικό με το κουμπί είναι τρομερό αν το σκεφτείτε. Πόσοι άνθρωποι δεν πέφτουν σε αυτή την λούμπα που τους βάζουν κάποιοι άλλοι;

Ποιο κουμπί;
Έχει και κουμπί η ταινία εκτός από τούνελ που πάει στο κέντρο της Γης;
Μίλα! Πες τα όλα!!

Ψυχή μου,

Angelic DragonΜέλος
08/08/2007, 16:44:10
καλησπέρα! Ειμαι καινουργια στο Forum και εχω λιγο χαθεί εδω μεσα....εγω εχω δεί την 1η σεζον μονο...στο δικο μου Video-club εχουν φερει και όλη τη 2η...Δεν την εχω νοικιάση ακόμη...αλλά εχω διαβάσει τις περηλήψεις των επισοδίων απο το site της ΝΕΤ...πολύ αργά προχωράει...