ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

JOHNNY4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
JOHNNYΝέο Μέλος
19/01/2005, 18:50:59
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Η ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.

DY JOHN
19/01/2005, 20:57:17
quote:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Η ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ.

DY JOHN

Η σπηλιά της Πεντέλης (και όχι Νταβέλη, μια που ο Χρήστος Νάτσος, γνωστός και ώς λήσταρχος Νταβέλης, μάλλον δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στην έν λόγω σπηλιά, δεν βρίσκεται κοντά στην κατηφόρα που κατεβαίνουν τα αυτοκίνητα, λόγω της βαρύτητας.
Η κατηφόρα, που με πολύ ζήλο προσπαθούν μερικοί να παρουσιάσουν σαν ανηφόρα, βρίσκεται κάπου στο 4 χλμ. της οδού Π.Πεντέλης-Ν.Μάκρης, δηλ. καμία σχέση με τον δρόμο που ανεβαίνει από τη Ν.Πεντέλη στην κορυφή και περνά κατα κάποιο τρόπο κοντά και από πιό πάνω από τη Σπηλιά της Πεντέλης.

Το μόνο ανεξήγητο φαινόμενο σχετικά με αυτή την κατηφόρα είναι, πώς παρά τη γενική εντύπωση οτι ζούμε σε μία τεχνολογικά εξελιγμένη εποχή, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που ζητούν επίμονα να ζούν με το Δράκο του παραμυθιού.

Σχετικά με την ανηφόρα θα βρείς σε τόπικ του μέλους Πέτρος και εμού.
Μπορεί να μην σου αρέσουν οι απαντήσεις. Τι να κάνουμε, θα ... ζήσεις

* * * Άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

CYBERMASTERΜέλος
20/01/2005, 01:04:30
quote:
Σχετικά με την ανηφόρα θα βρείς σε τόπικ του μέλους Πέτρος και εμού.
Μπορεί να μην σου αρέσουν οι απαντήσεις. Τι να κάνουμε, θα ... ζήσεις

ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...
ΤΕΣΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΣΑΣ????
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ???
ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
"ΣΠΗΛΙΑ ΝΤΑΒΕΛΗ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ"
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΤΕΕΕΕΕ

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

20/01/2005, 03:26:19
Το θέμα αυτό απενργοποιείται.
Υπάρχουν ήδη στα forums αρκετά άλλα τόπικς που ασχολούνται με το ίδιο θέμα και τα οποία μπορεί εύκολα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βρει, εάν κάνει μία αναζήτηση στη θεματική κατηγορία "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" και με λέξη κλειδί: "Νταβέλη" ή "Πεντέλη"

JOHNNY καλώς ήρθες στα forums του ESOTERICA.
Εύχομαι καλή συμμετοχή στις συζητήσεις!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!