- Συμβολοθεραπεία (βιβλίο) - Περιοδικά - Βιβλία
Από το οπισθόφυλλο:
Η Συμβολοθεραπεία αποτελεί μια συναρπαστική, νέα προσέγγιση στην θεραπεία και την προσωπική ανάπτυξη. Εμπνευση της ψυχοθεραπεύτριας Γιούλι Σπρίνγκετ, το παρόν βιβλίο παρουσιάζει μια γρήγορη, εύκολη και συνάμα αποτελεσματική μέθοδο για την αντιμετώπιση ενός μεγάλου φάσματος συγκινησιακών και σωματικών προβλημάτων.
Η Γιούλι εξηγεί πώς ο καθένας μας μπορεί να έρθει σε επαφή με την Ανώτερη Συνειδητότητα του και να λάβει θεραπευτικά σύμβολα για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Με τον οραματισμό αυτών των συμβόλων μπορειτε να βρείτε λύσεις σχεδόν για όλες τις προκλήσεις της ζωής: από την κατάθλιψη μέχρι την παχυσαρκία, από την έλλειψη αυτοπεποίθησης μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες. Η Συμβολοθεραπεία έχει δοκιμαστεί σε πάρα πολλούς ανθρώπους με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Edited by - pliroforisi on 13/06/2003 12:11:22
quote:
τα προτερηματα μου?
τα ελλατωματα σου?
τα κουνουπακια?
Καλέ μου endorama....το πρώτο είναι μυθική δήλωση, το δεύτερο επίσης... το τρίτο πραγματικότητα... στο σπίτι σου.![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ασε μην απαντησεις ξερω ξερω μετραγες τα αστερια που εβαλα στον σκοτεινο θολο για να βλεπω (τον δρομο για να φυγω μηπως με στριμωξει ο κουνουπακος σου)
μα καλέ μου (πάλι) endorama,... δεν ξέρεις πως το φώς προσελκύει τα κουνούπια???... νόμιζες πως θα ξεφύγεις???![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
υπονοοεις οτι ειμαι γκρινιαρης? σε λιγο θα με πεις και γεροπαραξενοειναι δυνατον να ειμαι γεροπαραξενος? μα σε λιγο θα μπω στην τριτη εφηβεια μου πως ειναι δυνατον να ειμαι γεροπαραξενος? εφηβοπαραξενος ισως
μα καλέ μου (ναι, ναι πάλι) endorama,... δεν υποννοώ τίποτα... το ΕΝΝΟΩ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... άσε που όλα αυτά τα ερωτήματα δηλώνουν ψυχικές διαταραχές... καλά έγω ξέρω πως έχω πρόβλημα, αφού μου έκανες δώρο και εκείνο το όμορφο πουκάμισο που μου επιτρέπει να αγκαλίαζω συνέχεια τον θεϊκό εαυτό μου... εσύ όμως???
Τι λές πάμε για ψώνια στο Δαφνί? Έμαθα πως έχει καλή αγορά εντώς του ψυχιατρίου... σίγουρα θα βρούμε το νουμεράκι σου! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βββζζζζιιιιννννν....
Μantis: η ερωτο-χτυπημένη κουνουπονονά του Θεριού...
μου λενε ξεκαθαρα
"ενδοραμα εισαι καλα δεν εισαι τρελος"
κατι στο νουμερακι μου? αν με πιασει καμια φαγουρα τι κανω?τοσα κουνουπια κυκλοφορουν
η αγκαλια δεν ξυνει φαγουρες
μπορει να ειμαι γκρινιαρης αλλα δεν ειμαι κανενας τυχαιος ειμαι ο επιτραπεζιος γκρινιαρης
ελα λοιπον απλωσε με στο τραπεζι και πεταξε μου τα ζαρια στα μουτρα
αλλα τι λεω παλι ο τρελος? αφου εχεις αγκαλιασει τον υπεροχο εαυτο σου πως θα ριξεις τα ζαρια?

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
κατι στο νουμερακι μου? αν με πιασει καμια φαγουρα τι κανω?τοσα κουνουπια κυκλοφορουνη αγκαλια δεν ξυνει φαγουρες
Στην κάσα της πόρτας, καλέ μου.... στην κάσα της πόρτας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
μπορει να ειμαι γκρινιαρης αλλα δεν ειμαι κανενας τυχαιος ειμαι ο επιτραπεζιος γκρινιαρηςελα λοιπον απλωσε με στο τραπεζι και πεταξε μου τα ζαρια στα μουτρα
αλλα τι λεω παλι ο τρελος? αφου εχεις αγκαλιασει τον υπεροχο εαυτο σου πως θα ριξεις τα ζαρια?
Επιτραπέζιος γκρινιάρης!... αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μου χρόνων! μπράβο ενδόραμα που μου το θύμισες!![]()
Αν θέλεις να σου πετάξω τα ζάρια στην μούρη θα αφήσω τον κόσμο ολόκληρο να αγκαλιάσει τον υπέροχο εαυτό μου και θα σε χτυπήσω αλύπητα με τα ζάρια! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βββζζζζιιιιννννν....
Μantis: η ερωτο-χτυπημένη κουνουπονονά του Θεριού...
σε κλειδώσει κάποιος, μήπως δεν βρήκες κάποιον να καταλάβει αυτά που
ανοίγεις ;
Πάρε τα κλειδιά και πέτα τα, άλλωστε αν κάποιος σε κλειδώσει θα έχει και κάποιο κλειδί να κρατάει.

EXOMBROTE (χαχαχα)---ο κύριος Admin δεν το'χει κλειδώσει....
Δεν του κάνεις μια ανακαίνιση;;; Eίναι κ στην "Ψυχή"...!!!

Va(l)nta ..........σπαστικό άτομο..