ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Στέφανος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
gianicΝέο Μέλος
19/01/2006, 16:35:02
Προσπαθω εδω και καιρο να πραγματοποιησω ΑΠ και παντα φτανω μεχρι το σημειο των δονησεων .

Προχτες καταφερα να δω με κλειστα τα ματια το δωματιο που ημουν και να συρθω λιγο εκατοστα πιο εξω απ το σωμα μου αλλα για πολυ λιγο .

Παντως ακομα και οι δονησεις σου δινουν ελπιδες να συνεχισεις να προσπαθεις . Η συγκινηση εκεινη τη στιγμη για μενα ειναι απιστευτη και ολο αυτο το βουητο παρ ολο που στην αρχη ειναι τρομακτικο μετα αρχιζεις να το συνηθιζεις.

Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας !

BoNΝέο Μέλος
04/02/2006, 14:24:25
Αρχικά καλημέρα , καλησπέρα !

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι που μου συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν το είχα εξηγήσει .

Παίρνω λοιπόν το θάρρος γιατί το τελευταίο συμβάν το οποίο έγινε χθες βράδυ με τάραξε λίγο .Έτσι άρχισα να το ψάχνω λίγο παραπάνω και το στάθηκα στο site σας .

Πριν πολλά χρόνια λοιπόν , είδα ένα «Όνειρο» το οποίο με τρόμαξε πολύ ! Όταν ήμουν όπως λέτε και εσείς μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ξαφνικά , ακούω ένα βουητό στα αυτιά μου το οποίο άρχισε να δυναμώνει, τα μάτια μου «ανοιχτά» έβλεπα το δωμάτιο μου ακριβώς όπως ήταν , το σώμα μου παράλυτο , αδυνατώντας να βγάλω έστω μια κραυγή . Τελικά «ξύπνησα» κουνώντας το σαγόνι μου ! Από τότε μου έχει συμβεί πολλές φορές . Προσπαθώ να το παλέψω (δεν ξέρω γιατί , ίσως με τρομάζει) , μερικές φορές μου φαίνετε ότι οι κραυγές που βγάζω ακούγονται και στο πραγματικό περιβάλλον . Πάντα «ξυπνάω» με μια ελάχιστη κίνηση του σώματος μου .
Αναφέρω το ξυπνάω μέσα σε « » , γιατί ως τώρα πίστευα ότι δεν κοιμόμουν , αλλά κάτι μου συνέβαινε ,κάτι περίεργο , δεν ήξερα πως ακριβώς να το προσδιορίσω , αφού έβλεπα ακριβώς το δωμάτιο από τη γωνία που μπορούσαν να καλύψουν τα μάτια μου ( σα να άνοιγα τα μάτια αλλά χωρίς να κουνήσω το κεφάλι μου).
Χθες όμως μου συνέβη κάτι περίεργο , ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ όπως πάντα !!! Αλλά ήταν σαν να μην μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα .

Την πρώτη φορά έγινε όπως σας είπα (σημειώνω ότι η στάση μου δεν ήταν ανάσκελα , αλλά «κοιμόμουν» πλάγια και κουλουριασμένος ). Απλά είδα το δωμάτιο κανονικά .Δεν μπορούσα να κουνηθώ και το βουητό ήταν έντονο στα αυτιά μου. Και αυτό ήταν .

Σε μερικά Δευτέρα αποκοιμάμαι πάλι και βλέπω 2 φιλαράκια μου από το γυμνάσιο , και ενώ ο ένας τους μου λέει κάτι .. αρχίζει να το επαναλαμβάνει συνεχώς .. και τα λόγια του γίνανε βουητό , μεταφέρομαι πάλι στο δωμάτιο μου , η εικόνα η ίδια αλλά με μια μικρή διάφορα .. πλέον όσο και να «κουνάω» το σαγόνι μου , τα χέρια μου .. πάντα με τρομερή δυσκολία δεν ξυπνάω ..ακούω παράλληλα με το βουητό ήχο βροχής .. προσπαθώ να φωνάξω .. δύσκολα βγαίνει η φωνή μου .. μα όταν την ακούω δυνατά στα αυτιά μου καταφέρνω να ξυπνήσω !

Τρομάζω που πλέον κινούμε κανονικά και δεν επανέρχομαι από το «Όνειρο», αρχίζω να το σκέφτομαι λογικά .. προσπαθώ να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι πλέον μπορώ να κουνηθώ και επιτέλους να μάθω αν είναι Όνειρο ή πραγματικότητα . Λέω λοιπόν μέσα μου ας μου ξαναγίνει θα το περιμένω . Δεν άργησε καθόλου να γίνει … ένας θόρυβος , σαν να καρφώνουν καρφιά στο γραφείο μου , και ο ήχος πάλι αυτής της βροχής (σημειώνω ότι δεν έβρεχε, και μου φαίνετε πολύ περίεργο διότι πρώτη φορά άκουσα και κάτι άλλο πέρα από το βουητό ) ήταν τα σημάδια ότι άρχιζε ξανά !!! Θέλοντας να αφήσω σημάδια για να δω αν είναι πραγματικότητα , αρχίζω και κουνάω τα χέρια μου προς τον διακόπτη του φωτιστικού .. πατάω το διακόπτη αλλά καμία αλλαγή Φώτος , πιάνω το καλώδιο και το τραβάω .. ήταν εκτός πρίζας , το βάζω στην πρίζα αλλά πάλι καμία αλλαγή ! Σκέφτομαι να πάω προς το διακόπτη του φως δωματίου …. Βγάζω τα σκεπάσματα από πάνω μου ,ένιωσα το κρύο του δωματίου , σηκώθηκα έφτασα στον διακόπτη .. τον πατάω και … πάλι καμία διάφορα . [ Σημειώνω ότι ο χτύπος από το γραφείο είχε σταματήσει ή απλά εγώ δεν έδινα σημασία πια , όμως ο ήχος της βροχής υπήρχε ακόμη ! ] , Κατά ένα περίεργο τρόπο ,σκέφτηκα ότι υπνοβατώ και θέλοντας να προστατέψω τον εαυτό μου από κάποιο ανεπιθύμητο ατύχημα σκέφτηκα να ξαπλώσω πάλι … Έπεσα στο κρεβάτι με την πλάτη και αυτομάτως ξυπνάω ..

.. Κάτω από τα σκεπάσματα στην στάση από όπου ξεκινήσανε όλα ! όλα τα Φώτα σβησμένα . Κάνω έτσι και πατάω τον διακόπτη του φωτιστικού , δεν ανάβει !!!!τραβάω το καλώδιο … εκτός πρίζας , το βάζω , επιτέλους δούλεψε σκέφτηκα ! βγάζω τα σκεπάσματα ,νιώθω το κρύο , ανάβω το φως , ….Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια διαπιστώνω ότι πρόκειται για Όνειρο … Ήταν όμως Όνειρο ??? ??? ???

Ομολογώ ότι τρόμαξα λίγο , δεν ξέρω γιατί , κατάλαβα ότι μου συμβαίνει μόνο όταν είμαι κουρασμένος ! ! !

[ξύπνησα, πετάχτηκα σαν να έχω αργήσει για τη δουλεία κοίταξα το κινητό .. 5:45 , ανακουφισμένος ξανακοιμάμαι .. δεν ξέρω πόσο κοιμήθηκα αλλά …. Ξαναπετάγομαι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κοιτάω το κινητό 5:45 .. δεν έδωσα καθόλου σημασία ] ( !!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ένα άσχημο, τρομακτικό και συνάμα αποκαλυπτικό για μένα βράδυ :

3-4 / 2 / 2006

Τι να είναι όλα αυτά ?? μπορεί κάποιος να μου δώσει μια εξήγηση ?? Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού μου ??

Ελπίζω να μη σας κούρασα !!

Και δέχομαι κάθε κριτική και άποψη σας !!

:)

04/02/2006, 17:02:03
Αγαπητέ ΒοΝ να σε καλωσορίσω στο Εσωτέρικα και να σου ευχηθώ καλούς και δημιουργικούς διαλόγους.

Πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου. Θα τη μελετήσω προσεκτικότερα και θα επανέλθω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
roberto24Μέλος
04/02/2006, 18:11:29
αγαπητε BoN διαβασα με προσοχη την εμπειρια σου η οποια εχει παρα πολλα κοινα με τις δικες μου οι οποιες ειναι κατι μεταξυ αστρικης προβολης και συνειδητου ονειρου.και εγω το ΄΄παθαινω΄΄ οταν ειμαι πολυ κουρασμενος η οταν ξυπνησω το πρωι και ξανακοιμηθω!καταρχην μην τρελαινεσαι!!
απο οτι καταλαβα εχεις πληρη η σχεδον πληρη συνειδηση κατα την ωρα της εμπειριας.αυτο να ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι προσπαθουν χρονια να το πετυχουν και δεν τα καταφερνουν.απο κει και περα τωρα υπαρχει ολοκληρη φιλολογια γυρω απο αυτο το φαινομενο απο καθε σχολη σκεψης και η καθε μια λεει τα δικα της!ουτε νωμιζω οτι υπαρχει καποιο αξιοπιστο ατομο (δασκαλος καθοδηγητης κ.τ.λ.)που να μπορεσει να σε βοηθησει.μιλαω με βαση τη δικη μου εμπειρια..
νωμιζω οτι αφου σε ενδιαφερει το.. θεμα, αυτο που θα σε βοηθουσε,θα ηταν να διαβαζες τις πιο επικρατεστερες αποψεις πανω σε αυτο να ενημερωθεις και μετα βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα,και ισως και να βοηθηθεις και πρακτικα αν θελεις να βελτιωσεις αυτην την ικανοτητα που εχεις να παραμενεις συνειδητος σε αυτη την κατασταση για να την χρησιμοποιησεις και να βελτιωσεις καποια πραγματα γυρω απο τον εαυτο σου η και τη ζωη σου ακομα!
υποτιθεται -κατα μια αποψη εσωτερικηη- το να καταφερει καποιος να παραμεινει συνειδητος σε μια ονειρικη κατασταση (εργο πολλων μαγων, μυστων,αγιων,εσωτεριστων κτλ)ισοδυναμει με ενα απο τα σταδια της φωτισης και αυτος που το καταφερνει αποκτα την ικανοτητα να ελεγχει -λενε- ακομα και την δομη της πραγματικοτητας αφου και αυτη ειναι ενα ειδος ονειρικης φασματικηε προβολης.(κβαντικη φυσικη γατα του σρεντιγκερ κτλ)βεβαια τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως διαπιστωσα στην πραξη οπως καισε καθε θεωρια αλλωστε.
ελπιζω να σε βοηθησα και να σου ελυσα καποιες αποριες σου η να σου δημιουργησα καινουργιες!
Kateriniwths31Νέο Μέλος
08/03/2006, 21:25:30
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΑΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ.. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ? ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΤΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAIL MOY: johnmeletis@mail.gr. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
duenteΝέο Μέλος
12/03/2006, 16:05:32
χαιρετώ το φόρουμ.ψάχνοντας χτες στο νετ σχετικά με το θέμα της υπνοπαράλυσης έπεσα σε αυτο (και στα 2 προηγούμενα μέρη) το thread και πραγματικά μου κέντρισε πάρα πολύ το ενδιαφέρον..ειδικά το ποστ του BoN για τον λόγο οτί 2 φορές στη ζωή μου (ανάμεσα στις πάμπολες που έχω βρεθεί σε υπνοπαράλυση) έχω ζήσει ακριβώς αυτό που περιγράφει (όλα τα συμπτώματα υπνοπαράλυσης συν όμως έντονο βόμβο και κάτι σαν δόνηση,να βλέπω πολύ καθαρά το δωμάτιο αλλά να μη μπορώ να φωνάξω) και φυσικά πήρα γερή τρομάρα τότε γιατί ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι,ένιωθα οτι θα αφήσω το σώμα μου και δεν θα ξαναγυρίσω.δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε,νομίζω πριν 2-3 χρόνια.από τότε άλλες δυο-τρεις φορές έχω πέσει σε υπνοπαράλυση,δε μου ξαναπαρουσιάστηκε.το μόνο πια είναι οτι όταν πέφτω για ύπνο και είμαι αρκετά χαλαρός στο όριο πριν με πάρει ο ύπνος νιώθω κάτι σαν "zoom in-zoom out" μέσα μου (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα)το οποίο συνειδητά καμιά φορά το διατηρώ λίγο παραπάνω γιατί δε ξέρω,έχει "φάση" lol.επίσης ονειρέυομαι πολύ.και τα όνειρα μου είναι σχεδόν πάντα τόσο αληθοφανή και ξεκάθαρα με σενάριο και ρεαλισμό και συνειδητή συμμετοχή (μέσα στον ύπνο μου ξέρω οτί είναι όνειρο αυτό που βλέπω και ξέρω οτι πχ το τάδε πράγμα δε γίνεται η γίνεται) κλπ που καμια φορά μπορεί να μου έρθει στο μυαλό κάποιο μετά απο χρόνια και δε υθμάμαι αν ήταν πραγματική εμπειρία η όνειρο.θυμάμαι σχεδόν τα πάντα όταν ξυπνήσω ακόμα και για χρόνια.η καμιά φορά μπορεί ένα όνειρο να είναι συνέχεια κάποιου ονείρου που είδα πριν χρόνια,σαν επεισόδια ένα πραμα.έχει αυτο καμιά σχεση με αυτό που λέτε Lucid dreaming?είναι πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά αλλά δε ξέρω που να πρωτοξεκινήσω.κάτι άλλο κατέβασα χτες το brainwave generator και μου έκαναν μεγάλη εντύπωση κάποια presets στο τρόπο που με έκαναν να νιώθω μετά από λίγη ώρα (ειδικά το preset 2 for studying,γιατί τόσα χρόνια διάβαζα μόνο αν είχα ησυχία στο δωμάτιο και ανοιχτή κάποια συσκευή -όπως ανεμιστήρας,αερόθερμο-που να κάνει ακριβώς αυτό τον "θόρυβο") αλλά και μπερδέυτικα με όλα αυτά τα B,D waves κλπ,chakra,3rd eye κλπ.. δεν έχω ιδέα τι είναι.μου φαίνονται όλα αυτά τόσο "περίεργα" και εξωπραγματικά,ειδικά το θέμα της αστρικής προβολής-μου φαίνεται τουλάχιστον περίεργο να περιγράφει κάποιος πως βγήκε από το σώμα του και βρέθηκε στο αστρικό πεδίο και πήγε σε άλλα μέρη κλπ-που θέλω να το ψάξω ο ίδιος.θα ήθελα κάποια πρόταση σε βιβλίο ή άλλο υλικό για να μπώ κάπως σε αυτές τις έννοιες και..ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα :)

I don't care about destiny.It is irresistably powerful and outrageous,yet it is the most pleasurable law of love.......

Edited by - duente on 12/03/2006 16:18:16

Kateriniwths31Νέο Μέλος
12/03/2006, 20:28:12
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ?
13/03/2006, 16:48:47
Αγαπητέ Kateriniwths31 τί δεν πάει καλά με το e-mail σου? Προσπαθώ να σου στείλω και γυρίζει πίσω.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Kateriniwths31Νέο Μέλος
14/03/2006, 21:26:25
Aγαπητέ gretel το e-mail μου είναι johnmeletis@mail.gr.Για ξαναπροσπάθησε!Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου!
Kateriniwths31Νέο Μέλος
14/03/2006, 21:40:30
ΤΟ ΣΩΣΤΟ E-MAIL είναι johnmeletis@mail.gr έπαιρνε και την τελεία μετά το gr γιαυτό.Ευχαριστώ.