- ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙκ ?? - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
8.n
Μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο ενός θέματος,εφόσον εσύ το άνοιξες.
Στη σελίδα με τους τίτλους των θεμάτων,στη δεξιά στήλη,εμφανίζεται το εικονίδιο
Επίσης μπορείς να ζητήσεις από τον/τους Συντονιστή/-ές του κάθε Forum να το αλλάξουν.
Φιλικά!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

8.n
todoR
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=57&whichpage=1&ARCHIVE=
και θα βρεις ό,τι ζητάς!
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Στο πρώτο-πρώτο μήνυμα του ο καλός μας Admin αναφέρει:
quote:
Θα έχετε παρατηρήσει ότι στο Προφίλ κάποιων Μελών φαίνεται και μία φωτογραφία στον αντίστοιχο χώρο.
Αυτό μπορεί να γίνει κατά την εγγραφή όταν κάποιο Νέο Μέλος συμπληρώνει τα στοιχεία που θέλει ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή αφότου κάποιο Μέλος έχει κάνει Login και κάνει click στην επιλογή "Προφίλ".Η Φωτογραφία εισάγεται στο πεδίο "URL Φωτογραφίας" με σύνταξη
http://......./foto.jpg και μπορεί να είναι κάποιο αρχείο οπουδήποτε στο διαδίκτυο με τον περιορισμό να είναι τύπου JPEG(.jpg) ή GIF(.gif) και διαστάσεων 150x150 pixels.Εάν όμως δεν διαθέτετε χώρο κάπου στο WEB που να φιλοξενεί την φωτογραφία σας μπορείτε να την στείλετε ως attachment με μήνυμα στη διεύθυνση forums@esoterica.gr και θα την τοποθετήσουμε εμείς στον τόπο του ESOTERICA.gr όπως και στο Προφίλ σας
Το ίδιο ισχύει και για τις ψηφιακές υπογραφές που μπορούν να έχουν και αρχεία εικόνας εκτός από Κείμενο(το οποίο επιδέχεται μορφοποίησης κατά τον τύπο του Κώδικα του Forum), πάντα στο παραπάνω μέγεθος. Μπορεί να περιέχει την φωτογραφία του Προφίλ σας.
Η ψηφιακή υπογραφή σας μπορεί να φαίνεται στο τέλος κάθε θέματος ή απάντησης που υποβάλετε εάν κρατήσετε την επιλογή: "Επιλέξτε για να συμπεριλάβετε την ψηφιακή Υπογραφή του Προφίλ σας." κατά την συγγραφή του μηνύματος. (όπως στο παρόν μήνυμα για παράδειγμα)
Μην διστάζετε!
Να συμπληρώσω ότι για λόγους χρήσης,βολεύει η φωτογραφία να είναι στις προτεινόμενες διαστάσεις χωρίς animation.
Καλέ μου ananasss ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του φύλου μου!
Μάλλον δεν πρόσεξε ο 8odwris ότι κάτω από το username μου γράφει Συντονίστρια!
O Σκοτεινός Άγγελος! ![]()
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"