- Απεξαρτηση... - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

quote:
Ειμαι σε φαση για το πρωτο βημα απεξαρτησης και ηδη προσανατολισμενη σε μερικες νευρολογικες κλινικες. Αν υπαρχουν ατομα που εχουν περασει απο την συγκεκριμενη διαδικασια,και θελουν να μοιραστουν μαζι μου την - τις εμπειριες τους θα με βοηθουσαν πολυ.
Αγαπητή φίλη, καλωσόρισες στο Εσωτέρικα και σου εύχομαι να βγεις σύντομα και για πάντα από την δύσκολη φάση που βρίσκεσαι.
Υπάρχει θέμα στο φόρουμ που δεν ξέρω αν θα βοηθήσει το ελπίζω:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=2140

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Εύχομαι κάθε δυνατή δύναμη να σε βοηθήσει στον αγώνα σου.
Πρόσφατα διάβασα το βιβλίο 'Πρωτογενής Θεραπεία' του Arthur Janof,κατά την ταπεινή γνώμη μου (και όχι μόνο), ενός από τους πιο σημαντικούς θεραπευτές στον κόσμο.
Με λίγα λόγια αναφέρει πως είτε ναρκωτικά, είτε αλκοολισμός, είτε τζόγος, είτε οποιαδήποτε παθολογική εξάρτηση, νευρώσεις, κλπ, για να μπορέσεις να απεξαρτηθείς και να θεραπευτείς χωρίς ποτέ να ξαναπέσεις στο πρόβλημα πρέπει να θεραπεύσεις τα όποια (παιδικά) τραύματα.
Αυτό σε πολύ γενικές γραμμές.
Για περισσότερα στο βιβλίο.
Τώρα αν θέλεις μπορώ να σου πω δυο-τρία ονόματα (ψυχοθεραπείας) που κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσουν πολύ.
Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, αν θέλεις μου στέλνεις μαίιλ.
Καλή δύναμη
Νίκος
Τry Harder
ΑΝ θες σιγουρα θα τα καταφερεις!
Και θα λες την εμπειρία σου για να δυναμώνεις κι αλλους που θα την χρειάζονται.
Καλλιόπη
μπορεις να δεις καπια πραγματα για τους ανωνυμους απο εδω www.na-greece.gr/ σου ευχομαι να βρεις τον δρομο σου μακρια απο το σκοταδη
χρησιμοποιω τον λογαριασμο του hierophantis για να σου πω για μενα καποια πραγματα
Μελενε Ζωη και ειμαι ναρκομανης σε αναρρωση εδω και 12 περιπου χρονια.Δεν ειμαι απ'αυτους που 8α σου πουν οτι τα ναρκωτικα ειναι κακα και σκοτωνουν γιατι ξερω καλα οτι εμενα ο θανατος ηταν η λυτρωση μου και δεν με φοβιζε,οσο για τα ναρκωτικα οσο λειτουργουσαν ηταν μια χαρα για μενα ,ομως αν εχεισς φτασει να ζητας βοηθεια και κουραγιο απο εδω τοτε ξερω καλα οτι τα drugs εχουν παψει να σημαινουν ανακουφιση για σενα και οτι η μιζερια η δυστυχια και η ταλαιπωρια ειναι πια καθημερινη σου υποθεση. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΙΝΕΙς ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩς ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ "ξενερωτοι " ανθρωποι.ΤΟυλαχιστον, εγω ειχα φτασει να πινω για να μπορεσω να σηκωθω απο το κρεββατι , να πλυ8ω, να παω στην τουαλεττα και αλλα τετοια πραγματα απλα για αλλουσ αλλα ονειρα για μενα.εβλεπα απο το παραθυρο μου γερουσ με σακουλεσ του σουπερ μαρκετ να προχωρανε και τους ζηλευα γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ να προχωρανε.Εδω και 12 χρονια εχω σταματησει να πινω οτιδηποτε με χαλαει και εχω βρει πολυ ανακουφιση εκει που δεν ηξερα οτι υπαρχει .Ξερω πια πως ειναι να εισαι ανθρωπος και να εχεις ελπιδα χαρα λυπη πιστη θυμο και αλλα ανθρωπινα υπεροχα συναισθηματα.Καθαρισα στουσ Ναρκομανεις ανωνυμους μετην βοηθεια ανθρωπων σαν και μενα που ξερουν απο πονο απο απελπισια απο καταστροφη και απο χαρμανα.Εκει πηγαινω ακομα και οποτε θελεις , αν θελεις ,παμε να πιουμε εναν καφε παρεα μπορει κατι και σενα να σου πει το μερος που φωτισε την καρδια μου και μου εδωσε μια δευτερη ευκαιρια ζωης.Νασαι καλα.Δεν χρειαζεται πια να εισαι μονη
ΖΩΗ
πχ γιατί θα πρέπει κάποιος να τους επιλέξει; τι διαφορετικό έχουν να προσφέρουν απο τις επίσημα αναγνωρισμένες κοινότητες όπως την "ΙΘΑΚΗ" ή το "18 ΑΝΩ";
υπάρχει κάποιο σιγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθήται;
υπάρχουν ψυχολόγοι ΄κοινωνιολόγοι ή άλλοι ιατροί που να παρακολουθούν το πρόγραμμα;
χορηγούντε υποκατάστατα; πχ μεθαδώνη;
τα ρωτάω αυτά διότι απο την ιστοσελίδα που μας έδωσες δεν παρέχονται αυτές οι πληροφορίες...θα πω όμως ότι διέκρινα μια "φιλοσοφικά" στημένη ιστοσελίδα η οποία ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ σε κάποια φάση, υπάρχει κάποια σιγκεκριμένη άποψη για τα Θεία μέσα στην κοινότητα;
ευχαριστώ

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
Έτυχε να έχω στενή σχέση με τοξικομανή.
Προσπάθησα και έψαξα για κάνα εξάμηνο για τις πιθανές λύσεις μιας και είχε δοκιμάσει όλα τα είδη απεξάρτησης.
Έμαθα για την ibogaine (κάντε search στο google) , να μην σας κουράζω, έκανε τη θεραπεία και εδώ και 4 μήνες είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ.
Μιλάω για άτομο που δεν άντεχε πάνω από 4-5 ώρες χωρίς την δόση του.
Καλή επιτυχία και πάλι Λιαδα
πχ γιατί θα πρέπει κάποιος να τους επιλέξει; τι διαφορετικό έχουν να προσφέρουν απο τις επίσημα αναγνωρισμένες κοινότητες όπως την "ΙΘΑΚΗ" ή το "18 ΑΝΩ";
υπάρχει κάποιο σιγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθήται;
υπάρχουν ψυχολόγοι ΄κοινωνιολόγοι ή άλλοι ιατροί που να παρακολουθούν το πρόγραμμα;
χορηγούντε υποκατάστατα; πχ μεθαδώνη;
τα ρωτάω αυτά διότι απο την ιστοσελίδα που μας έδωσες δεν παρέχονται αυτές οι πληροφορίες...θα πω όμως ότι διέκρινα μια "φιλοσοφικά" στημένη ιστοσελίδα η οποία ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ σε κάποια φάση, υπάρχει κάποια σιγκεκριμένη άποψη για τα Θεία μέσα στην κοινότητα;
ευχαριστώ
κοίταξε να δεις δεν είμαι εκπρόσωπος τον ανωνύμων ειμαι ενα απλο μελος , μπορω να σου πω την εμπειρια μου , και πως εγω καταλαβαίνω τους ανωνύμους απαντώντας στης ερωτησεις σου.
1)πχ γιατί θα πρέπει κάποιος να τους επιλέξει; τι διαφορετικό έχουν να προσφέρουν απο τις επίσημα αναγνωρισμένες κοινότητες όπως την "ΙΘΑΚΗ" ή το "18 ΑΝΩ";
σε καποιους ταιριάζουν τα προγράμματα που προαναφέρεις σε μερικους οχι
σε καποιους ταιριαζουν η ανωνυμοι σε καποιους οχι ,σε εμενα τεριαξαν οι ανωνυμοι, αν κανεις ενα search στο google θα δεις οτι η ναρκωμανοις ανωνυμοι ειναι ενα παγκοσμιο προγραμμα.
2)υπάρχει κάποιο σιγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθήται;
ναι υπαρχει , ειναι προγραμμα 12 βηματων
3)υπάρχουν ψυχολόγοι ΄κοινωνιολόγοι ή άλλοι ιατροί που να παρακολουθούν το πρόγραμμα;
οχι
4)χορηγούντε υποκατάστατα; πχ μεθαδώνη;
οχι
5)θα πω όμως ότι διέκρινα μια "φιλοσοφικά" στημένη ιστοσελίδα η οποία ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ σε κάποια φάση, υπάρχει κάποια σιγκεκριμένη άποψη για τα Θεία μέσα στην κοινότητα;
προσβολή οσμίζομαι αλλα ας το αφήσω , αυτο που προτείνει το πρόγραμμα ειναι να βρεις ο καθένας μια ανώτερη δύναμη , οπως αυτος η αυτη τον καταλαβαίνει , οπως προείπα ειναι ενα παγκόσμιο πρόγραμμα , πνευματικό
και οχι θρησκευτικό.
αγαπητε φιλε γαλαζια σφαιρα με αυτο το προγραμμα ειμαι καθαρος 10 χρονια και αν μπορω να βοηθισω καπιον μεσα απο αυτο το προγραμμα θα το εκανα , ομως δεν εχω καμια ενσταση για τα αλλα προγραμματα που υπαρχουν , γιατι απλα μεσα και απο αυτα , ανθρωποι σωζουν την ζωη τους .
quote:
προσβολή οσμίζομαι αλλα ας το αφήσω
αδέρφι καμιά προσβολή δεν υπάρχει. αλίμονο αν ένα πρόγραμμα που βοηθάει εξαρτημένα άτομα αρχίσω να το κριτικάρω επειδή διδάσκει κάτι διαφορετικό απο αυτό που πιστεύω...
σου έκανα κάποιες ερωτήσεις και εσύ μου έδωσες τις ανάλογες απαντήσεις, σε ευχαριστώ δε για αυτό.
μακάρι το πρόγραμμα να σώζει "ζωές" και θα βρουν τον τρόπο να σωθούν και οι ψυχές με τον καιρό...
καλή δύναμη.

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
να σε καλα φιλε !!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΟΥΡ ΤΖΑΝΟΦ (ARTHUR JANOV): Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΚΡΑΥΓΗ(THE PRIMAL SCREAM) Η ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ. ΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΓΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ. ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΤΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΔΩ. ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΟΦ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΕΠΑΡΚΩΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΔΕΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ Η ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ. ΝΑΙ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ "ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ" ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΜΕΣΑ". ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΥΜΑ. ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑΖΕΙ. ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ. ΠΡΟΣΕΞΕ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ "ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ". ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΤΥΧΕΣ. ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟ. ΑΥΤΑ ΛΙΑΔΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΝΟΦ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ WWW.PRIMALTHERAPY.COM
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Λιάδα μου σε νοιώθω και σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Ήμουν στην ενεργό χρήση ως πολυτοξικομανής και αλκοολικός για 13 χρόνια.
Έγινα πειραμοτόζωο και αντικείμενο μελέτης για κάθε είδους "επιστήμονα" μπορείς να φανταστείς...
Δοκίμασα κάθε θεραπεία χωρίς αποτέλεμα...
Το χωρίς αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με την ανικανότητα της σύγχρονης ψυχοθεραπευτικής κοινότητας αλλά έχει να κάνει με την άγνοια που υπάρχει σε αυτήν για το θέμα των ναρκωτικών καθώς προσεγγίζει το θέμα από λανθάνουσες κατά την άποψη μου πλευρές εστιαζόμενη σε παιδικά τραύματα και σε εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι δήθεν ευθύνονται για τον εθισμό μας...
Πριν δύο χρόνια λοιπόν έτυχε να γνωρίσω ένα μέλος των ναρκομανών ανωνύμων και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ένα δύσκολο αλλά γεμάτο ελπίδα φως και χαρά ταξίδι μέχρι σήμερα όντας καθαρός..
Είμαι και εγώ λοιπόν μέλος της παγκόσμιας αδελφότητας των ναρκωμανών ανωνύμων όπως και ο αδελφός bloodofkain που του στέλνω την αγάπη μου και σου προτείνω καλή μου λιάδα να δοκιμάσεις να παρακολουθήσεις μια συγκέντρωση του Ν.Α.
Το Ν.Α είναι μια παγκόσμια κοινωνία ανδρών και γυναικών που τα ναρκωτικά είχαν γίνει το κύριο πρόβλημα στην ζωή τους... Δεν συνδέεται με καμία θρησκεία, με καμία πολιτική παράταξη, είναι ένα στεγνό πρόγραμμα 12 βημάτων τα οποία εστιάζουν σε πνευματικές αρχές που αν τις εφαρμόσεις στην καθημερινή ζωή σου η εμπειρία παλιών μελών μας έχει δείξει ότι βρίσκεις τον δικό σου δρόμο προς την ελευθερία μακριά από ουσίες δηλητήρια της ψυχής..
Κατά την γνώμη μου πάντα μόνο ένας ναρκομανής σε ανάρωση μπορεί να βοηθήσει έναν άλλον...
Περισσότερα δεν θα πω γιατι δεν θέλω να κάνω διαφήμιση του Ν.Α καθώς αυτό αντιτίθεται και στις 12 παραδόσεις του οι οποίες το κρατούν ενωμένο..
Αν χρειαστείς οτιδήποτε λιάδα μπορείς να μου στείλεις ένα e mail για οποιαδήποτε βοηθεια μεμεγάλη μου χαρά..
Παρεπιπτόντως σήμερα είμαι 100 ολόκρηρες μέρες καθαρός!!!
όλε όλε όλε!!
Ευχαριστω.. ![]()
ονειρέψου και η πραγματικότητα θα ακολουθήσει!
ο συντροφος μου ειναι τοξικομανης τα τελευταια 8 χρονια.ειμαστε μαζι περιπου 6 μηνες αλλα γνωριζομασταν ηδη ως φιλοι.
εγω δεν εχω καμια αναμειξη με ναρκωτικα.το θεμα ειναι οτι δεν μου λεει τιποτα για αυτο.το καταλαβαινω οταν εχει πιει αλλα δεν ξερω πως να αντιδρασω.οποτε εχω κανει κουβεντα απομονωνεται..σε καποια περιοδο μου φανηκε πως εκοβε,αλλα κ αυτο μπορει να ηταν ιδεα μου,δεν ξερω.σκεφτομαι να καλεσω καποια γραμμη υποστηριξης για να με συμβουλεψουν.πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,δεν μπορω να τον βλεπω να καταστρεφεται.αν εχετε να μου προτεινεται κατι θα ειμουν πραγματικα ευγνωμων.
Σου εύχομαι να γίνει αιώνας!
γιατί σίγουρα το έχεις ανάγκη .
είναι σχεδόν αδύνατο να βοηθηθεί ουσιαστικά.
μακάρι να ήταν αλλιώς
Αν δεν αλλαξεις μεσα σου, συντομα θα ξανακυλησεις ειτε στα ναρκωτικα ειτε σε αλλες εξαρτησεις.