ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

e22099 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
e2209Νέο Μέλος
14/09/2006, 11:31:42
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. ΟΤΑΝ ΕΒΗΞΑ, ΕΒΓΑΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ (ΣΑΝ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ ΣΚΛΗΡΟ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΩΜΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΗΝΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΑΝ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΓΔΑΡΜΕΝΟΣ, ΠΙΣΩ ΠΙΣΩ Ο ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΑΔΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΧΝΑΔΑ.

16/09/2006, 18:46:21
Αγαπητέ/ή e2209, καλώς ήλθες στις Συζητήσεις του Esoterica!

Η συμβουλή μου θα ήταν να πας στον κατάλληλο γιατρό και να του αναφέρεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, το χρονικό διάστημα που εμφανίστηκε και την αιτία.
Ίσως να ήταν καλύτερο να πάρεις την γνώμη κάποιου ειδικού, τι λες?

In anticipation of my resurrection...

ΜορφέαςΜέλος
16/09/2006, 22:47:06
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Dying,

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

e2209Νέο Μέλος
19/09/2006, 12:47:42
phga ston giatro.. mou eipe oti einai apo to agxos. 8a paw na dw kai ton 8yroeidh mou kai meta pistevw ola ok. me eksetase kai me thn camera einai ola ka8ara. na eiste kala. eyxaristw.
galazia_sfairaΜέλος
19/09/2006, 13:49:26
Εχεις κάτι παιδι μου που σε πνίγει και ....δεν το εχεςι παρει είδηση εσυ αλλα το αντελήφθην ο λαιμός σου;Μηπως "πνίγεσαι" απο κάτι....;
e2209Νέο Μέλος
19/09/2006, 13:51:32
phga ston giatro.. mou eipe oti einai apo to agxos. 8a paw na dw kai ton 8yroeidh mou kai meta pistevw ola ok. me eksetase kai me thn camera einai ola ka8ara. na eiste kala. eyxaristw.
e2209Νέο Μέλος
19/09/2006, 13:55:05
galazia sfaira opws 8a diavaseis einai psyxwsomatiko etsi mou eipe o giatros... exw akousei epishs ( epeidh exw xronia 8yroeidh alla ta exw parathsei teleytaia) oti me to agxos o 8yroeidhs dhmiourgei kati tetoia. 8a paw na to koitaksw pantws kai ayto.
galazia_sfairaΜέλος
20/09/2006, 09:09:59
....δεν ψάχνεις λιγάκι και μέσα σου,μήπως βρεις τι σε ενοχλει....τι σε πονάει ..τι σε αποδιοργανώνει κιεχεις γίνει ψυχοσωματικός;Πριν να γίνεις ετσι είσουν φυσιολογικός και τέλειος μην το ξεχνας,και νομίζεις πως αυτο που είσια ειναι αυτό που πραγματικά εισαι.Ψάξε ψάξε μεσα σου,φόβους ανασφάλειες,ελ΄λείψεις συναισθηματικές...έλα κανε μια βουτια στο πηγαδι και μην φοβασαι.
20/09/2006, 10:25:41
Αγαπητέ/ή e2209, χαίρομαι που όλα είναι καλά κι ειδικά ύστερα κι από την εξέταση του γιατρού.
Θα χαιρόμουν περισσότερο πάντως αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς, ώστε να διαβάζονται τα μηνύματα σου με μεγαλύτερη ευκολία.

In anticipation of my resurrection...