ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πράσινα, δροσερά και μακρουλά... - - Κινηματογράφος -

- Πράσινα, δροσερά και μακρουλά... - - Κινηματογράφος -

bladerunner24 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
bladerunnerΜέλος
16/04/2004, 22:00:15
Γειά σας και πάλι....

Πώς τα περάσατε στις διακοπές;; Καλά;; Εγώ τί να σας πω... Όλα καλά και όλα ωραία, μέχρι που είδα τα νέα διαφημιστικά της Μαρίας Ιωαννίδου για τα "παχάκια" της. Είδικά εκεί που κάνει την 17άρα και νιαορίζει λέγοντας: "Θέλιου άντρα. Αλλά πως θα βρου έτσι χουντρή...... Πάρτε μου το (όνομα προϊόντος) για νια βρουωωωωωω......"

Είπα θα το ξεπεράσω....

Και το ξέχασα....

Αλλά ο όλεθρος ήρθε απ' αλλού!!!!

Είδα την (ο Ύψιστος να την κάνει) τηλεταινία του ΑΝΤ1 "Παράδεισος για τρεις". Ο Ευθυμιάδης έπαιζε αρκετά καλά. Ο Κατσούλης μέτριος. Την αίσχος υποκριτική είχε η τρομερή (έως και τρομακτική) ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου

Γενικώς η ταινία, αν και είχε ωραία αρχική ιδέα, ήταν από την Πόλη έρχομαι, αλλά διαλυόταν εντελώς από την πρωταγωνίστρια..... Άλλωστε δεν είναι περίεργο, που σε όποιο σήριαλ έχει παίξει, ή είναι μάπα το καρπούζι, ή απλά κόβεται η σειρά....

Έλεος... Αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως θυμήθηκε ξαφνικά η TV την Μαρί Κωνσταντάτου

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

lencolasΜέλος
21/04/2004, 02:09:12
quote:

Έλεος... Αλλά λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πως θυμήθηκε ξαφνικά η TV την Μαρί Κωνσταντάτου

ΠΩΣ???ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

bladerunnerΜέλος
21/04/2004, 23:59:02
Ας πούμε απλά πως..... έχει τις "κατάλληλες" γνωριμίες!

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

lencolasΜέλος
23/04/2004, 03:21:14
quote:
Ας πούμε απλά πως..... έχει τις "κατάλληλες" γνωριμίες!

"ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ" ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ,Ε?ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ....Ε....ΕΧΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ" ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ...ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....