ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- πως διώχνουμε ένα ενοχλητικό φάντασμα από το σπίτι μας ?? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ALF30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
who knowsΜέλος
31/07/2005, 04:04:57
Δεν είδα το γιαπωνέζικο αλλά μου έφτασε το αμερικάνικο για αυπνίες...

never say never **

poltergeistΜέλος
31/07/2005, 11:42:20
Dying incunbus,εγω προσπαθησα πολυ να δω την τριλογια με την κολλητη μου αλλα μαλλον περασαμε την περισοτερη ωρα κατω απο το παπλωμα και περιμεναμε να τελειωσουν οι περιεργες σκηνες.
31/07/2005, 12:09:13
quote:
Δεν είδα το γιαπωνέζικο αλλά μου έφτασε το αμερικάνικο για αυπνίες...

who knows, το Αμερικάνικο δεν πιάνει τίποτα μπροστά στο Γιαπωνέζικο...
Τα έχω δεί και τα 2 για αυτό το λέω.

quote:
Dying incunbus,εγω προσπαθησα πολυ να δω την τριλογια με την κολλητη μου αλλα μαλλον περασαμε την περισοτερη ωρα κατω απο το παπλωμα και περιμεναμε να τελειωσουν οι περιεργες σκηνες.

poltergeist, για να πώ την αλήθεια δεν φοβήθηκα τόσο. Γουστάρω να βλέπω thrillers τα βράδια κι ειδικά όταν είμαο μόνος μου. Αν θές πάρε να δείς το Ju-On.
Κορυφαίο!!!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

karmaΜέλος
31/07/2005, 14:22:15
quote:

Τι σχέση το πηγάδι με τα φαντάσματα?

Το πηγάδι, απ' ότι έχω ακούσει, είναι μία "πύλη". Ένας ενδιάμεσος σταθμός από τον οποίο μπορεί να περάσει μία άυλη οντότητα στο δικό μας κόσμο. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία των Κινέζων, το πηγάδι μπορεί να φέρει τύχη, ευημερία και πρόοδο, αν τοποθετηθεί στη σωστή θέση (σύμφωνα και με το φενγκ - σούι). Ο σωστός προσανατολισμός του πηγαδιού μπορεί να κάνει αυτή την "πύλη" ουδέτερη.

Φιλικά

vlad255Νέο Μέλος
31/07/2005, 17:28:31
παιδια τα γιαπονεζικα καμια σχεση με τα Αμερικανικα,ειναι ποιο ατμοσφαιρικα,
τελικα πως διωχνουμε ενα φαντασμα?

Υπαρχουν πολλα που δεν ξερουμε!!!

poltergeistΜέλος
31/07/2005, 19:55:02
Vlad225,προσευχη,νηστεια και παλι μια απο τα ιδια.Αν κιολας το εν λογω φαντασματακι ειναι και πεπεισμενο οτι εσυ εισαι ο παρισακτος τοτε ισως πρεπει να σκεφτεις και τη συμβιωση.Το χειροτερο ειναι οτι δεν συνεισφερει και στο νοικι...αντε πες στη σπιτονοικοκυρα σου οτι το αλλο μισο απο το νοικι θα το πληρωσει ο...αορατος συγκατοικος σου...Συγχαρητηρια μολις εξασφαλισατε σουιτα στο Δαφνι!!Dying Incumbus με οσα εχω στο σπιτι μου αν εβλεπα και θριλερ συστηματικα θα ειχα λαλησει!!!
31/07/2005, 21:28:52
αν το "φαντασμα" ειναι¨"καλο", τοτε επειδη ειναι προστατης της οικιας καλυτερα να μην το διωχνατε. αλλιως, ενα "διαβασμα" από ενα παπα...κανει την δουλεια

...and the Predators will win...

31/07/2005, 22:13:04
poltergeist, έχουμε συζητήσει και σε άλλα topics και σε θεωρώ ένα ορθολογικό άτομο και σε βρίσκω συμπαθητική. Αλλά όσον αφορά τα φαντάσματα που λές οτι έχεις στο σπίτι σου, έχω τις αμφιβολίες μου...
Μήπως νομίζεις οτι το σπίτι σου είναι στοιχειωμένο, καλή μου?
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς, ok?

poltergeistΜέλος
01/08/2005, 16:33:28
Δεν παρεξηγουμαι Dying incubus το ξερω οτι δεν εχεις σκοπο να με προσβαλεις αλλα ειπα απο την αρχη οτι λεω αληθεια.Στις μελλοντικες συζητησεις μας,που ελπιζω πως θα εχουμε,θα παρατηρησεις πως μου την σπανε τρελα τα ψεματα.Και εγω συμμεριζομαι τις αμφιβολιες σου,στην θεση σου το ιδιο επιφυλακτικη θα ημουν.Αν εμενα μονη μου ισως και να πιστευα οτι εχω ψιλοσαλεψει και θα το περναγα στο ντουκου αλλα μενω μαζι με τους γονεις μου και την κοπελα που καθαριζει και δεν νομιιζω οτι παθαινουμε ομαδικες παρακρουσεις.(Καλα εμεις αλλα και ο σκυλος??)
01/08/2005, 22:56:45
Τί να σου πώ, μπορεί να έχεις δίκιο.
Εγώ είχα κάποιες εμπειρίες που δε μπορώ να εξηγήσω, και μόνος μου και μαζί με άλλα άτομα, αλλά δεν ξέρω τι να πιστέψω.
Από την μία δεν αποδέχομαι καμία θρησκεία ώστε να πιστεύω σε Παράδεισο, Κόλαση, ψυχές κτλ, από την άλλη πιστεύω πως μπορεί να υπάρχουν πνεύματα.