- Ανεξηγητος πρωινος πονοκεφαλος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
πιο συγκεκριμενα σαχλα και παιδικα ειναι τα σχολια του ananasss kai των λοιπων υποστιρικτων...
ειμαι παντα εδω και εδιαφερομαι και εγω (οπως και 'σεις )για το τι διαολο συμβενει στο κεφαλι μας την ωρα που απουσιαζει το μυαλο μας...
...οσοι καταλαβαν καλος εχει!
D.Β15
Just a wish: Keep your eyes open
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
Πλεον ξεφευγει το ζητημα απο το να λες τα ιδια με καποιον...φτανει στο επιπεδο του να κοιτας καποιον και απλα αυτος να σου απανταει στην απορια σου οχι με ενα απλα ναι η οχι (που θα μπορουσε να θεωρηθει τυχαιο) αλλα με κανονικη απαντηση...και τιποτα στην διαθεση σου η στην κατασταση να μην προδιδει την απορια σου..
Μηπως να αλλαξω υπογραφη και να βαλω : συγκατοικοι ειμαστε ολοι στην τρελλα?????
And I keep on wondering....
Ελπίζω να μην περιλαμβάνεις στο χαρακτηρισμό σου και ΟΛΑ τα υπόλοιπα "σχόλιά" μου σε άλλα θέματα...
quote:
...ο τύπος "κατέβασε" εδώ πέρα όλη την ιατρική συμπτωματολογία...
...Μιλάει τόσο γενικά που σίγουρα επαληθεύονται αυτά που λέει...
Αυτό ακριβώς ήθελα να δώσω να καταλάβετε, αλλά...
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..." 
Edited by - ananasss on 24/03/2003 12:35:41
το πειραμα αρχισε το 1958 σε ναυτικη βαση στην καλιφορνια
ειδαν οτι τα ποντικια στα πλοια που χρισιμοποιουσαν ενισχυτες
υπερβραχεων κυμματων συμπεριφερονταν αλοκοτα...
στην πορεια και ορισμενα ατομα που ειχαν εκτε8ει καιρο ...
...αν εχετε ακουσει την ιστορια με την ασπιρηνη(που ειχε καποιες ''παρανεργειες''και ορισμενοι χρηστες μπορουσαν να ακουσουν
ραδιωφονικες εκπομπες περασμενων μαλιστα χρονων!!!στηριζετε
ακριβως ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ!
(ουτε εγω εχω προ8εση να 8ιξω καποιον-α,απλα δεν μου αρεσει η κοροιδια πανω σε 8εματα που εχω ψαξει προσωπικα ,χρονια )
ευχαριστω
D.Β15
Δημοσθενη πρωτη φορα ακουσα για το πειραμα που αναφερεις για τα ποντικια και για την ασπιρινη...ομολογω πως μου κεντρισε την περιεργεια... κοινως τι αλλα στοιχεια εχεις ?? Καποιο site ισως ???
αλλα αμι τι αλλο η εποχη μας ειναι κλειδωμενη μ'αυτα...
υπαρχουν παρα πολλα στοιχεια για πολλα 8αματα ...στο συγκεκριμενο βλεπεις μια περιληψη...αλλα δεν εχω το ''θαρρος''(μπορεις να πεις)
να τα βγαλω παραεξω για πολους λογους...
δεν το παιζω μυστηριος η οτι αλλο μπορεις να σκεφτεις
απλα μ'αρεσει η κα8αρη κουβεντα ...η ανταλαγη αποψεων οταν βλεπεις
τα ματια του αλλου ...στο internet βλεπω μια τετραγωνη οθονη...
υπαρχουν τοσα που μπορεις να δεις (live) και συμβιβαζεσαι με το τερας(internet)...ξερεις ποσοι εδω μεσα νομιζουν οτι εχουν καταλαβει το θεμα και εχουν βγει εκτος μονο και μονο απο παραπλανηση?...σιγουρα ναι..νομιζω
νασε καλα
D.Β15
Έφοσον καλώς ή κακός συζητάς εδώ στο ανέφερες αυτό πείραμα δώσε μας κάποια πηγή, βιβλίο αν δεν σου αρέσει το ίντερνετ.
Ίσωσ κάποια ονομασία του πειράματοσ αν γνωρίζει... κάτι.
Ύπάρχει μια παροιμία που λέει "Αν δεν είσαι έτοιμος να πείς το Βήτα μην πείς ούτε το Άλφα."

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"
quote:
ουτε εγω εχω προ8εση να 8ιξω καποιον-α,απλα δεν μου αρεσει η κοροιδια πανω σε 8εματα που εχω ψαξει προσωπικα ,χρονια
Ακριβώς αυτό είναι το ζητούμενο. Δε κοροϊδεψε κανείς το θέμα. Τη γνώμη τους παραθέτουν όλα τα παιδιά.
Κάποτε ο πατέρας μου μου έλεγε: "Όταν κάνεις μια ερώτηση να είσαι έτοιμος να δεχθείς και τις δύο απαντήσεις".
Φιλικά και με αγάπη.
"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
quote:
υπαρχουν παρα πολλα στοιχεια για πολλα 8αματα ...στο συγκεκριμενο βλεπεις μια περιληψη...αλλα δεν εχω το ''θαρρος''(μπορεις να πεις)
demostheni δεχτο και σεβαστο ... δεν μπλοκαρεις ενα τοπικ με το να λες ομως οτι ξερω κατι αλλα δεν δυναμαι να το πω??
second μην ξεχναμε και το: Μην κανεις ερωτηση οταν δεν εισαι ετοιμος για την απαντηση ![]()
δεν μπλοκαρω κανενα ''topic''
ουτε το παιζω ξερολας ...αντι8ετος
σας δινω αφορμες για αναζητησεις ,ετσι εκαναν και σε μενα
...αι τι αλλο ,μην τα 8ελετε ολα στο πιατο!
D.Β15
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?????????(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ)
D.Β15
Αδυναμια οχι φιλε μου δεν νοιωθω...το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα...
quote:
Υ.Γ....ΠΟΙΟΣ /ΠΟΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΙΣ8ΑΝΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?????????(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ)
Εγώ! Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, τις 3 τελευταίες μέρες πιο έντονα. Κόπωση απίστευτη, με το παραμικρό...
Αλλά...! Πήγα στο γιατρό και:
1. Είναι το λεγόμενο "σύνδρομο της Άνοιξης" με την αρχή της οποίας συνήθως νοιώθουμε όλο το βάρος του δύσκολου χειμώνα που πέρασε ο καθένας προσωπικά. Αδειάζουν οι μπαταρίες μου είπε, και χρειάζομαι ξεκούραση.
2. Είναι ΚΑΙ η έξαρση των ιώσεων αυτήν την εποχή, με αποτέλεσμα ένας ήδη αδύναμος οργανισμός να γίνεται πιο εύκολα θύμα τους. Ήδη με ταλαιπωρεί μία... με συνάχη, πονόλαιμο, κεφαλόπονο, και φυσικά... κόπωση και αδυναμία...
Αυτά, τελείως ειδικά και καθόλου γενικά...

γιατι ...ανοιξη=αναγεννηση
αρα το φωρτισμα και βλακειες παει στραφει...
οσο για τον πονο..γενικα=αντιβιοτικα
αλλο η8ελα να 8ιξω αλλου με πηγατε...ναστε καλα
και ...μακρια απο ιωσεις ...καθε ειδους!!
D.Β15
οταν ομαδοποιησουμε την ''ενεργεια''που μας περιβαλει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ,,,
D.Β15
quote: quote:
Έχετε συμπτώματα παρόμοια με αυτά: πόνοι στο σώμα, σφίξιμο στο στήθος/στο στομάχι, πόνοι στα αυτιά/βουητό, πόνος στον λαιμό, πιάσιμο στον ώμο από την μία ή και τις δύο πλευρές που φθάνει στον αυχένα, το κεφάλι και τα ιγμόρεια, ξηρός βήχας, μεταλλική γεύση στο στόμα, κράμπες στομάχου/καούρες, πονοκέφαλοι/πόνοι στα ιγμόρεια, ναυτία, ζαλάδα/ίλιγγος, άγχος, αδυναμία συγκέντρωσης σκέψεων/ομιλίας/σύγχυση, κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας/χρόνια ή ελαφρά κόπωση, ανεξήγητα εξανθήματα, βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης, εξάψεις, δραματικές μεταπτώσεις στην διάθεση/θυμός/μελαγχολία.Tα μισά από αυτά τα συμπτώματα τα είχα και γω ... και μου πέρασαν σε ... 9 μήνες
A το δούμε όμως λίγο σοβαρά.
Ο τύπος που έγραψε αυτές τις παρενέργιες πιάνει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων μιας και όλοι μας όλο και κάτι έχουμε. Αν δεν έχουμε το ένα έχουμε το άλλο.
Εκτός και αν βέβαια ο συγγραφέας του άρθρου θέλει να μας πει "αν έχουμε όλα αυτά τα συμπτώματα ταυτόχρονα"
Tότε αλλάζει το πράγμα...Υ.Γ. Συμπαθάτε με για αυτού του είδους αντιμετώπισης του θέματος, μα νομίζω πως μερικές φορές οι θεωρίες συνομωσίας και.. εξόντωσης του πληθυσμού, ξεπερνούν κάθε Σπίλμπεργκ!
"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."
Τι διχασμός προσωπικότητας προέκυψε! Ένας ananasss μέσα σου!!!
Να το κοιτάξεις αυτό!

Διάλογος γιατρού - Avalon
Γιατρός:
Σίγουρα ρε Avallon evalon τον Ananasss μέσα σου;;;; Πως το κατάλαβες;![]()
Avallon:
Γιατρέ μου με εμποδίζει στην αναπνοή.
Δυσκολεύομαι να πάρω... anananasesss ![]()