ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πλασματα στο Χαρτι και στο Διαστημα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Πλασματα στο Χαρτι και στο Διαστημα - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΣΠΑΘΙ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ArhtosΜέλος
01/04/2005, 21:25:13
quote:Ποιά η "κι εγώ μια Θεονόη"..??
και κυρίως,
η "Μια Θεονόη",διαβάζει, γράφει, σκέφτεται, απορεί, εκφράζεται, δημιουργεί ..μόνη..??
ΣΠΑΘΙΜέλος
01/04/2005, 22:11:36
ma δεν την καταλαβενω την ερωτηση.γιατι κι εγω μια θεονοη;αφου το αλλαξα.δεν το μπορω.ενταξη δεν γραφω αλλα διαβαζω και εκφραζω και απορω και σκεφτομαι.και φυσικα μονη μου τα κανω ολα αυτα.και δεν ειμαι μονη,γιατι δεν μου αρεσει.θελω παντα καποιον διπλα μου.δεν ειμαι προβληματικη.

<ΑΖΩΕΛ> γιατι δεν απαντας εσυ;σου ειπα πως περιμενω:πρεπει να μου απαντησεις.τελικα δεν καταλαβενω και τοσο αυτα που λες.και δεν νομιζω να ειμαι η μονη.βοηθησε με να καταλαβω.

Οσο ζω μαθαινω

AZΩΕΛΜέλος
01/04/2005, 22:19:21
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ…
ΑΝ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ…
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΘΑ ΓΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.

ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΗΣΩ ΑΠΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΓΝΩΡΙΖΩ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ.
ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ...
ΜΑ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.
ΤΕΛΟΣ!

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

ΣΠΑΘΙΜέλος
02/04/2005, 16:34:57
Σπαθα!αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη.πονεσε.μα αν ηξερες και αν πιστευες:δεν θα το ελεγες.και να φανταστεις καποιος νομιζει πως τον δουλευω.η δουλευω εσενα.μα δεν ειναι ετσι.με ακουτε;

Οσο ζω μαθαινω

ArhtosΜέλος
02/04/2005, 21:55:44
quote:
και να φανταστεις καποιος νομιζει πως τον δουλευω.η δουλευω εσενα.μα δεν ειναι ετσι.με ακουτε;

Γραφω.

Με ακουει
κανεις;

Άρρητη η ψυχή του ανθρώπου...
ακούμε...

----
"Ναι ο πόνος υπάρχει..Είναι οι αποτυχίες..κανένας δεν ξεφεύγει απο αυτές. Γι αυτό αξίζει να χάσεις μερικές μάχες για τα όνειρά σου παρά να νικηθείς χωρίς να ξέρεις γιατί αγωνίζεσαι.."

AZΩΕΛΜέλος
02/04/2005, 22:23:59
ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΑΚΟΥΝΕ...
ΟΧΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ...

ΑΡΤΕ! ΑΝΕΣ ΛΗΕΡΦΟΝ!

ΚΑΛΗ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

κηραΝέο Μέλος
03/04/2005, 01:49:22
Noliel…………….. υπέροχο..< Φωτισμενος ουρανος >
Ακουει το συμπαν , ακους κ εσυ , ακους και συ. Φ_ωνη ενωσου με τις υπολοιπες να φτιαξομε μία έννοια ,μια ελεγεια ,ένα ποιημα , μια πράξη ενός εργου. Μια τραγων ωδη μονοπρακτη για….. σένα και …. Για μενα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ακουει κανείς αν εμείς δεν το επιθυμουμε , υπάρχει όμως μια αρχή που όλοι μας ποθουμε.
Αντίγραφα στον κόσμο μας , πεδιον υποθεσεις μα όλοι ένα ψαχνουμε , μην βρούμε άλλων θεσεις.
Μοναδικοι γινομαστε στους άλλους αν αρέσει , ποιος από μας εσκεφτηκε σε ‘μενα νε’ αρέσει ;
Μελετες κάνουμε πολλες , διαβαζουμε γραμμενα , μα πιοιος εκοιταξε ποτέ τι γραφω εγώ για μενα ;
‘Αγαπες’ περασαν πολλες , καμία δεν αγγιζει (άνω τελεια ) τα μάτια σου , τα χειλη σου την θεια σου την φυση.
…………… Κάτι της στιγμης για όλους μας.
Λατρευω την αλεξιου
Λατρευω το κοσμημα του σύμπαντος .
Λατρευω την θεα μου , μα προσεξε ιερεια μην εισαι η συμφορα μου…………..
Ωτα ανοιχτα , αισθησεις , οπλα του νου , άπλα της καρδιας ,όχι αμυνας μα αισιοδοξιας κατι που στο πυθαρι ονομαστηκε ελ_πιδα μα δεν μπηκε ποτέ γιατι το αντιγραφο είναι πάντα ένα αντιγραφο, όποτε καλουμαστε να αποδειξομε στους εωυατους μας , (το δικο μας δαιμονιο) την αυθεντικοτητα μας ….
΄Γιαα να γυριιιισει ο Ηηηηλιος θέλει δουλεια πολληηηη ’……
Noliel , αφουγκραζομαι τον ψυθηρο της φωνης σου , μα δεν γνωριζω αν εχω το σθενος να στριγγλιξω μαζί σου .. Δωσε μου Δύναμη………………………….
ArhtosΜέλος
03/04/2005, 14:12:05
παρακαλώ τους/τις διαχειριστές για την διαγραφή μου...
οι λόγοι Άρρητοι και δεν έχουν να κανουν με το esoterica ως forum ή τόλμημα αλλά με μικρών ανθρώπων νοήσεις...
ευχαριστώ για την γνώση που πήρα σε όσα διάβασα...όπου (όσα τοπικ) διάβασα και ήταν αξιόλογα, κράτησα πολλά για περισσότερη μελέτη,όμως δεν μπορώ και να αγνοήσω...

Η Σφίγγα καταβρόχθιζε όσους δεν απαντούσαν ορθά στις ερωτήσεις της, είχε φτερά και μία μέρα πέταξε και εξαφανίστηκε. Από τότε, οι άνθρωποι βιώνουμε κάτι πολυ χειρότερο από το να μας καταβροχθίσει: το να μη γνωρίζουμε αν οι απαντήσεις μας είvαι oρθές.

Αντίο...

ΣΠΑΘΙΜέλος
03/04/2005, 16:37:15
ΣΥΓΝΩΜΗ Ζητάω απο όλους.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΕΓΑΛΗ
Ζητάω απο την

ΑΖΩΕΛ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ

Συγνώμη
Συγνώμη Θεονόη.συγνώμη δεν ήξερα και δεν είμουν ικανή.συγνώμη.λέω συγνώμη εδώ,γιατί κάποιος μου είπε πως καλα είναι να το δουν όλοι.

ΣΥΓΝΩΜΗ

Οσο ζω μαθαινω

NolielΝέο Μέλος
14/04/2005, 13:13:57
H noliel zitaei signomi alla dinei panellinies gia na mpei sti filosofiki kai dne exei xrono gia na mpei oute lepto.Tha epanelthei drimuterh meta tis exetaseis

Efhitheite mou kalh tyxh

NOLIEL Of Tir Nan Og