ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ: ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ 2004?? - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

afro8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
afroΝέο Μέλος
28/05/2004, 13:04:01
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ESOTERICA.GR

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟ ΑΠΟ ΤΟ WWW.SPACE.COM

"Toutatis won't be visible to the unaided eye. Ordinary binoculars should be sufficient for spotting it if the sky is clear and dark, says Alan Harris, of the Space Science Institute in Boulder, CO.

"However, to actually know what you're seeing, a small telescope would be useful," Harris says. That will allow you to detect the slow motion of Toutatis against background stars. The asteroid will appear as a point of light, much like a star. It is too far for surface details to be visible."

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΩΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΥΣΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΣΙ?

29/05/2004, 01:12:28
Eίχα μια πρόσκληση να παρακολουθήσω μια διάλεξη στο αστεροσκοπείο Πεντέλης και γύρισα πριν μια ώρα...
Η θέα της σελήνης και του Δία με τους δορυφόρους του ήταν καταπληκτική αλλά ο καιρός μας τα χάλασε και ο αέρας μας εμπόδισε να παρακολουθήσουμε για πολύ ώρα με καλή ανάλυση την επιφάνεια της σελήνης...
Ομιλητής ήταν ο Ν.Ματσόπουλος που μας μύησε στα μυστικά της αστρονομίας και μας έλυσε πολλές απορίες για τις μαύρες τρύπες αλλά και για τους κομήτες που μας κυνηγούν...
Οι κομήτες που είναι ορατοί σήμερα είναι 7 δυο από τους οποίους είναι ορατοί ακόμα και με γυμνό μάτι...
Οσο για τον Toutatis μας διαβεβαίωσε ότι μα τον Τουτάτη δεν πιστεύει να πέσει στα κεφάλια μας...

"Τάδε έφη Avallon"
bouflisΜέλος
14/06/2004, 21:56:38
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΚΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)....
ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....
ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ....
ΣΠΟΡΑΔΕΣ,ΚΥΚΛΑΔΕΣ,ΝΗΣΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ ΘΑΣΟ Κ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ....
Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ.....
ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ....
ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ....???
STO IONIO?
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!

AlkithoeΜέλος
21/06/2004, 23:02:56

Μαλιστα.. Λεω να μεταναστευσω απο την Πάρο
Παντως αν γινει τιποτα περίεργο θα σας ενημερωσω..

Going Under..

geraki10Νέο Μέλος
23/06/2004, 18:25:46
quote:

Μαλιστα.. Λεω να μεταναστευσω απο την Πάρο
Παντως αν γινει τιποτα περίεργο θα σας ενημερωσω..

Going Under..

δε μου λες χτιστη μου εχεις ακουσει τιποτα για τη ρωμη;
ετσι για να παω λιγο πιο πανω...

Αδερφια ολα παιζονται, ζουμε σε ενα περιβαλον αγριο και φοβερο οποια στιγμη θελησει μας καταπινει ή μας ξερναει γιαυτο όσοι νομιζετε οτι εχετε πνευμα :ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ δρομο για την Νιρβανα :-) καπου προς τα εκει λεω να πορευτω:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
magna greca

23/06/2004, 23:15:22
quote:
καπου προς τα εκει λεω να πορευτω:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Mε ή χωρίς το μυστρί?

"Τάδε έφη Avallon"
bouflisΜέλος
23/06/2004, 23:40:40
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΕΚΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΠΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΠΩΠΩ ΦΕΥΓΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΚΕΙ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ?

15/07/2004, 11:47:21
Toutatis Close Approaches

The Sep. 29, 2004, approach is the closest in this century of any known asteroid at least as large as Toutatis (or more precisely, of any known asteroid with an absolute magnitude as small as H = 15.30). Distance at 1,549,719 km.

http://echo.jpl.nasa.gov/asteroids/4179_Toutatis/toutatis.html