- H ((Q_Q)),Ο κος K. ,Ο ΕρμΑφροδιτος+το κηρυκειον - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
..ενας φιλος αγαπημενος ελεγε ...
πως ειναι ερμαφροδιτο το φεγγαρι...
μα..σκεφτομαι κοιταζοντας το και μετα απο
μια συγκλονιστικη "ενωση" με το φως του...
ποσο ουτοπικο...
ειναι να υπαρξει στο υλικο επιπεδο...
η συνυπαρξη με τους..."κουμπαρους"...
-οπως ονομασες τις εννοιες πριν! πλατωνακο... :)-
μοναχα μεσα εκει στο αυλο του νου ενωνονται + διαχωριζονται
σ'ενα ατερμονο γονιμοποιο ταξιδι..οι σκεψεις..οι μορφες
+ σιγουρα καθως στροβιλιζονται προσπαθωντας να βρουν το εκει φως του πολυποθυτου συμπερασματος...
η ματια...του συμπαντος νου...καταγραφει μιαν νοερη μορφη "ερμαφροδιτη"..μιαν σειρα...απο ουρανια τοξα...
τη στιγμη..της δημιουργιας φρακταλς των...συμπερασματων.
ωωω...ψυχη μου...αιωνια...
ωωω...νου....απυθμενε...
ωωω..πνευμα ..ατερμονο....
χμμ...
θυμαμαι στιχους του οδυσσεα της εκεινης ελλαδας ... τη νεφελη...,
αλλα δεν θα κλαψω.
οι ανθρωποι οσο πιο πολυ ανασαινουν εξω απο το νερο...
τοσο περισσοτερο αντιστοιχιζονται σ' ενα στοιχειο...μοναχα
...
νοιωθουν πως αν πατουν σε ολα ταυτοχρονα θα χασουν...το δρομο.
μα θυμαμαι το εκεινο δεντρο που μια αγαπημενη ψυχη εφυτεψε...
+ειχε κατευθυνσεις 4...
κι εσυ αγαπημενε φιλοσοφοφε...(+ λατρη των "οριων"...)
αν οι "κουμπαροι" ηταν λιγοτεροι...
(ισως... ενας....)
μαλλον θα μιλαγαμε
για τη ...σαρκα-στικη...αληθεια!
σκεψου ομως την υποσταση της μιας και μονης...
ας πουμε "κουμπαρα!"(οπως χαρακτηριστικα... αναφερεις!)
η ικανοτητα και μονο της αυτης και μιας...να στεκει και να δυναται να εναρμονιζει..τεσσερα ακρα...μεταλλασοντας τα δια μεσου της...
σ'ενα!
...
το 1 αυτο...
αν καθρεφτιστει..στο φεγγαρι...
λοιπον...θα ειναι..'η οχι..ερμαφροδιτο;
ΜΑΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ...ΝΤΥΘΗΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ..ΘΗΛΥΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ..ΕΝΟΣ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ "ΤΩΡΑ"...
ΜΑΑΑ..ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο κυριοςΡΑΜΟΓΛΟΥ;
ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ,κυριε Κ(-αθενα...-;-),
ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ...ΣΦΑΙΡΙΚΟ...ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ..ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ..ΠΟΤΕ ΜΟΥ...
ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.
Vande!![]()
'manava seva, madhava seva'
Εδώ είμαι και σας παρακολουθώ .
Και έχω και μία άποψη και δε ξέρω κατά πόσο μπορείτε να την αποδεχτείτε μα πιστέψτε με τι βιώνω χρόνια τώρα και νιώθω ευτυχής και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ .
Ζήλια λοιπόν !
Όχι ευχαριστώ !
Μα γιατί να ζηλέψω ;
Είμαι εκεί που θέλω και με ΘΕΛΟΥΝ για όσο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσει .
Και μετά ;
Μετά ο δρόμος συνεχίζετε και ποιο κάτω θα πάρω άλλα μαθήματα .
Μα γιατί να χάσω αυτό που έχω ;
Γιατί να μου το πάρει κάποιος άλλος ;
Μα γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Απόλαυσε το όσο είναι δίπλα σου , μάθε , δώσε , πάρε και κράτα την εικόνα μέσα σου .
Κάποτε θα το δεις από μακριά και θα αναγνωρίσεις ένα κομμάτι σου , κάποτε θα κοιτάξεις μέσα σου και θα δεις ένα κομμάτι του .
Ερμής + Αφροδίτη ……………………
O αναζητών
Apostolos
Κουμπάρε ραμογλου, άμα το γράφουμε…. δεν πάει να πει πως κάποιος άλλος είναι….![]()
Πάντως πως κατορθώνεις να είσαι παναθηναϊκός (Ταύτιση) και να μην ζηλεύεις μια όμορφη σχέση …. στα αλήθεια είναι κατόρθωμα….. Μπράβο σου! ![]()
Πριν μερικά χρόνια, στους Παραολυμπιακους αγωνες του Seattle,, εννέα αθλητές, όλοι διανοητικά ή φυσικά προβληματικοί, ήσαν έτοιμοι για να τρέξουν την κούρσα των 100 μέτρων. Μόλις δόθηκε η εκκίνηση ξεκίνησαν άλλοι τρέχοντας, άλλοι περπατώντας, θέλοντας φυσικά να κερδίσουν. Μεταξύ τους ήταν και ένα παιδάκι, το οποίο σκόνταψε, έκανε τρεις κολοτουμπες, και άρχισε να κλαίει. Οι άλλοι αθλητές άκουσαν το κλάμα, επιβράδυναν και κοίταξαν πίσω τους. Σταμάτησαν και άρχισαν ο καθένας τους να κατευθύνεται προς το παιδάκι. Ένα κοριτσάκι με το σύνδρομο του Down κάθισε δίπλα του και άρχισε να το φιλάει.
Τώρα είσαι καλλίτερα το ρώτησε!
Επειτα, όλοι και οι εννέα αγκαλιάστηκαν και περπάτησαν προς την τελική γραμμή μαζί.
Όλοι στο στάδιο σηκώθηκαν και χειροκρότησαν , και οι επιδοκιμασίες συνέχισαν για πάρα πολύ χρόνο. Όποιος το είδε, λέει ακόμα την ιστορία. Γιατί?
Γιατί μέσα μας κάπου όλοι γνωρίζουμε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή πηγαίνει πέρα από τη νίκη για εμάς τους ίδιους…. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να βοηθήσουμε και τους άλλους να κερδίσουν, ακόμα κι αν μας επιβραδύνει, η μας βγάλει από τη δικό μας αγώνα….προς το τέλος!
Ατμουλα,…. χαρισματική νεράιδα… έχεις πει τόσα πολλά…δεν είμαι ολότελα ξανθός!![]()
Δε μπορώ να δικαιολογήσω γιατί δε ζηλεύω , αλλά δε ζηλεύω .
Ίσως το θεωρώ κατώτερο συναίσθημα .
Άλλο θαυμάζω , άλλο ζηλεύω .
Κατά τ άλλα συμφωνώ κουμπάρε ………..
O αναζητών
Apostolos
θέλεις να μας πεις με αλλά λόγια, πως γνώρισες ένα πολύ όμορφο κορίτσι, της είπες τόσο όμορφα λόγια, και αυτή το ίδιο, σου αρέσει ψυχοπνευματοσωματικα, και εκεί που πίνεις τον καφέ σου, σε μια παράλια με ένα φίλο σου, την βλέπεις απέναντι με ένα άλλο να ακουμπάει το κεφάλι της στις πλάτες του, *(λέμε τώρα) ![]()
Δεν σε πειράζει?
Θα γυρίσεις μήπως μετά *(από ότι είδες και θα της πεις ξανά)….Αγάπες και λουλούδια?
Αν τελείωσε μαζί της…δεν είναι απάντηση!
Ίσως η καρδιά της (της κοπέλας) να είναι σαν την Microsoft!![]()
Καρδιά είναι αυτη!!
Κουμπάρε ραμογλου, πες μας τα μυστικά… του ερμαφρόδιτου νου σου!!!![]()
quote:
Γιατί μέσα μας κάπου όλοι γνωρίζουμε πως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή πηγαίνει πέρα από τη νίκη για εμάς τους ίδιους….
Το σημαντικότερο πράγμα είναι να βοηθήσουμε και τους άλλους να κερδίσουν, ακόμα κι αν μας επιβραδύνει... η μας βγάλει από τη δικό μας αγώνα….προς το τέλος!
Και το όνομα Εκείνων είναι:
ΝΙΡΜΑΝΑΚΑΓΙΑ
Κέλσος ο Φιλαλήθης

Ναι γιατί αν αγαπάς εσύ κάποιον αυτό που θέλεις είναι να είναι ευτυχισμένος και την ευτυχία του ο καθένας την προσδιορίζει μόνος του .
Αν εγώ καταστρέψω μέσα μου αυτό που νοιώθω , αν περιορίσω την ελευθερία του άλλου τότε δεν αγαπώ τον άλλο αλλά εμένα .
Δεν είναι παιχνίδι παίζω χάνω η αγάπη είναι παίζω και μαθαίνω, μαθαίνω εμένα πάνω απ όλα .
Τι θα σε πείραζε ποιο πολύ , να ποθείς μία κοπέλα και να μην την έχεις ποτέ δική σου υλικά-πνευματικά-ψυχικά ή να την έχεις έστω για λίγο ;
Μπορείς εσύ και ΜΟΝΟ εσύ να δώσεις σε κάποιον άνθρωπο όσα έχει και πρέπει να πάρει από τη ζωή ;
Η απιστία είναι το ψέμα , που εμείς για να μην πειραχτεί το κατώτερο συναίσθημα της κυριαρχίας μας , άρα και της κάλυψης της ανασφάλειας μας , πάνω σε ένα άνθρωπο , θέλουμε να πιστεύουμε .
ΑΥΤΟΣ/Η ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΌΣ/Η ΜΟΥ …….
Φεύ !!!! Όχι δεν είναι δικός/η σου είναι του ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ .
O αναζητών
Apostolos
ειμαι πλεον σιγουρη..με τετοιους..."κουμπαρους"...
θα φερω επαξια ..τ'ονομα...
Atma Jnani-Nirmanakaya
(((((((*_*)))))))
Vande!![]()
'manava seva, madhava seva'
Mου φαίνεται θα ήταν καλό να γινόταν μια Πλατανοπολι μια μέρα! Όχι τίποτα άλλο, να είμαστε κοντά να συζητάμε!![]()
Ίσως ερχόταν και ο κουμπαρος Κελσος….
Τι ιντερνετ είναι λιγο ΚΡΥΟ!!! Και το χειρότερο δεν βλέπεις τον άλλο, την έκφραση του, τα μάτια του….τις αντιδράσεις του!
Βλέπεις η Ατμουλα μας ….παντρεύεται. Αλήθεια Ατμα ποιος να είναι ο Τυχερός? Άντε με το καλο!!![]()
Χμμ κανένας λοιπόν δεν ζηλεύει!!! Τι περίεργη και όμορφη που είναι η ζωή! ![]()